Karın gerdirme ve göğüs büyütme yaptıran var mı??

slm arkadaşlar sanırım aranızda karnını gerdırenler var bende carşamba gunu gıdıcem amelıyat gunu almaya ama cok korkuyorum yaptıran arkadaslardan rıca edıyorum bana bı amelıyattan sonra nasıl gectı anlatırlarsa sevınırım

Slm kızlar bende karın sarkıklığı ve yağdan şikayetçiydim ayrıca inanılmaz çatlaklar var 2 gün sonra amaliyat oluyorum nihayet karar verdim ben çok zayıfım 52 kiloyum ama 2 tne doğum yaptım ve karnım bi felaket oldu cıvık cıvık sarkık ve buruşuk bu şekilde dolaşmaktansa 1 kerede bu acıya katlanırım daha iyi amaliyattan sonra size yazarım nede olsa çok az bi zaman kaldı bana şans dileyin :)

yelis ıns. amelıyatın cok rahat gecer bende gun aldım ama cok korkuyorum ve acıkcası pekte emın degılım gecmıs olsun sımdıden sana ıstedıgın gıbı olur ıns. mutlaka bılgı ver bıze ve hangı dr. yaptırdıgınıda soyle

slm kızlar amaliyatım haftaya perşembeye kaldı hastane den dolayı pürüz çıktı bu stresi 1 hafta daha yaşiycam :( damla 06 yazdıkların için tşk ler amaliyattan sonra bilgi vericem.

saol yeşil 27 benım amelıyat gunumde martın 20 sı sen en azından bı hafta daha cekıcen ya ben bı ay dan fazla hayırlısı amelıyatımız ıyı gecsınde gerısı kolay olur herhalde :)

ben yaptırdım arkadaşlar,çok zor bir ameliyat ama harika oldu.

slm . ya söylermisin sen yaptırdın? ben karın gerdirmek istiyorum ama çok zor amaliyattan sonraki sürecin çok acılı oldugunu söylüyorlar ve genelde mutlu etmiyormuş alınan sonuçlar. acaba nekadar dogru bu duydukların yaptıran varsa lütfen yassın . şimdiden tşk.

Ben de bu ameliyatı olmak çok istiyorum fakat benim yaşadığım yerde bu konuda çok iyi bir hastane yok gerekirse başka bir şehirde olurum artık.İki doğum yaptım karnım benim de çok kötü durumda fakat eşim pek istemiyor bu ameliyatı olmamı çok kararsısızım olan varsa lütfen bilgi versin biraz da cesarete ihtiyacımız var.Keşke anne olmanın bedeli bu kadar ağır olmasaydı...

Sevgili burcuu78 merhaba. aynı sorunları ben de yaşıyorum. ben tek doğum yaptım ama aldığım 30 kilonun bedelini ödüyorum şimdi. kilom fazla değil. 63 civarında dolaşıyor ancak bir de sezaryen olunca göbek aynen kalıyor. dediğin gibi anne olmanın bedeli. gerçi çocuklarımızın bir tek gülüşü herşeye değer ama yaz da geliyor bir yandan. okula giderken göbeğimi saklamaya çalışmaktan sıkıldım artık. eğer ameliyat olursan beni de haberdar edersen sevinirim. sevgiler.

karın germe ameliyatı olmuş 2 kişi tanıyorum. biri çok memnun, diğeri ise tekrar ameliyat olmak zorunda kalacak. biraz riskli iş yani...

benim de ameliyat günüm yaklaşıyor(karın germe).ama insanlar yaptırmamam konusunda sürekli baskı yapıyor özellikle de tvde çıkan olumsuz haberlerden sonra.pretyciğim sen bana moral verdin.teşekkür ederim.sana dren konuldumu?çıkarken acıdı mı?sezeryan mı oldun bilmiyorum ama olduysa acıyı kıyaslayabilir misin?dikişlerin eriyen dikişlerden mi yoksa klemple mi tutturuldu?çok soru sordum galiba.cevaplarsa sevinirim

Canım soru bana değil ama istersen ben sana bildiklerimi aktarayım.Karnında gözünü rahatsız eden bir sarkma varsa bu ameliyat uygun.Bu ameliyattan sonra 2 veya 3 gün hastanede kalıyorsun öyle basit bir operasyon değil ama kararlıysan gözün korkmasın ,ayrıca dren takıyorlar küçük tuvaletini yapman için boru bağlıyorlar .15 gün kadar eğilerek yürümen gerekiyor yoksa dikişlerin açılabilir .Bayağı bir iz kalıyor ama külotun içinde görünmüyor .Yani açıkçası kolay bir ameliyat değil ,zaten doktorlarda estetik operasyonlar içinde en zor olanı olduğunu söylüyorlar .Bu yazdıklarım seni korkutmasın ,her güzel işin bir zorluğu vardır .Ama ameliyat sonucu genellikle tatmin edici oluyor .Ömür boyu sarkık bir karınla gezmektense gözünü karart yaptır ,Drenler acı vermiyor .Acıdan korkma ,ağrı öyle fazla olmuyor ,esas zor olan ameliyat sonrası iki büklüm yürümek dikkat etmek .Canım sanırım ameliyat için gün almışsın ,bunları yazdım ki ameliyat sonrası olacakları bil, eminim çok güzel karnın olacaktır .a.s.Sanırım eriyen dikiş konmuyor çünkü dikişler açılabilir .Birde bu ameliyatın iki türü var, çok ufak sarkıklarda göbek deliğinin yeri değişmiyor iz küçük oluyor .Diğer ameliyatta iz karnı boydan boya kaplıyor ,ama dediğim gibi külot içinde kalıyor :))) İz kalsa bile karın eski halinden güzel oluyor .

arkadaşlar benim karın bölgemde sarkma var fazla yağ yok ameliyat gereksiz sanırım. ama başka bi şekilde ufak bir müdahaleyle bu durumu çözebilen varsa lütfen bana akıl versin lütfen. yaza çok az kaldı:)

arkadaşlar benim karın bölgemde sarkma var fazla yağ yok ameliyat gereksiz sanırım. ama başka bi şekilde ufak bir müdahaleyle bu durumu çözebilen varsa lütfen bana akıl versin lütfen. yaza çok az kaldı:)

bende de aynı şekilde.. sadece göbeğimin alt kısmında çatlak mevcut. bukadarcık bişey için ameliyat olmak biraz zor geliyo.. hadi oldum diyelim.. en çok da iz kalacak olması beni ürkütüyo.. öte yandan da karnımın o şekli moralimi bozuyo.. iki arada kararsız kaldım işte.. dikiş izinin nekadar olcağını bi bilebilsem belki ozaman karar verebilir.. ama pişman olmaktan korkuyorum. benneyaptımki

Bende hem karın germe hem göğüs dikleştirme istiyorum..İyi bir doktor araştırıyorum yaptıran arkadaşlardan rica ediyorum doktorunuzun ismini verebilirmisiniz memnun kaldınızmı sonuç nasıl? Çok ağrı oldumu ameliyattan sonra bide ne kadar sürdü ağrı?Ne kadara maloldu?İki ameliyatı birden olmak istiyorum bide...Biranda bitsin diye..

Back
X