• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karın gerdirme ve Göğüs Büyütme Ameliyatı oldum (1 Hafta Önce)

radicalnoise

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
6
0
86
Kocaeli
Merhaba;
1 Hafta önce Karın gerdirme ve Göğüs büyütme ameliyatı oldum. Kilolu değildim ancak doktorumdan 10 yıl önce yaptığım doğumda karın kasımın tam ortadan yarıldığı/çatladığı ve karnımdaki yavrulamış göbek deliği ve diğer çatlaklar gibi deforme görüntünün bir sebebinin de bu olduğunu öğrendim.

Ameliyat sonrası ilk günler rahattım..
Karın yerine göğüslerimde zorlayıcı ağrılar hissettim.
Ameliyatın 3. günü karnımdaki drenler çekildi ve üzeribe tensoplast diye aşırı yapışkanlı bir sargı bezi gerdirilerek karın ve bel bölgem desteklendi. bu sargı beni çok rahatlattı ve hareket kabiliyetimi %150 arttırdı. Ancak yine de tam olarak dik duramıyordum. tam YENİ göbek deliğimin olduğu bölgede enine bir çökme vardı. ben altını ve üstünü ödemli zannederek bu çökme ile çok kafamı yormadım çünkü zaten göğüs ağrılarım beni mahvediyordu.

Ameliyatın 5.6. günlerinde çok uzub süre ayakta durabiliyor ve hatta arkadaşımla dışarıya kahve içmeye çıkabiliyordum.
Bugün 7. gün ve bu yapışkanlı sargı bezini artık banyo da yapabilmek için çıkarmak zorunda kaldım.
Şimdi ise Korkunç derecede şiddetli bir göbek deliği çekilmesi gibi bir ağrı hissediyorum. Yatağa çakıldım. Ayağa kalktığımda göbek deliğim içerden çekiliyor gibi oluyor. kesinlikle doğrulamıyorum.
Ağrı kesicilerin 2şer 3er yuttum faydası yok.
Artık işime dönmeliyken karşıma çıkan bu ağrı moralimi alt üst etti.

Göbek deliğim ameliyatta yeniden yapıldı. ama bu çekme nedir bana bir sebebini açıklayabilen ve geçici olabileceğine beni inandırabilen çıkarsa dünyada bundan daha büyük bir iyilik yoktur benim için.

Back