- Konu Sahibi bademcracker
arkadaşlar ben dr. zeki can'a ameliyat olmaya karar vermiştim ama şimdi kararsız kaldım ya
neden kararsız kaldın, bence bırkaç kişiyle görüş en çok hangisine ısınırsan ve güvenirsen ona karar ver canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ben dr. zeki can'a ameliyat olmaya karar vermiştim ama şimdi kararsız kaldım ya
Arkadaşım gerçekten çok ama çok kötü bir ameliyat geçirmişsin.Böyle bir doktora denk gelmek gerçekten zor bir ihtimal.Bende şubatta liposuction oldum.bütün vücudumdan yağ alındı ve ameliyattan sonra çok ağrım oldu.15 gün yattım ama bunları yaşayacağımı doktor söylemişti.çünkü kapsamlı ameliyat oldu.geçen aylar içinde gün geçtikçe vücudum çok güzel şekle girmeye başladı.benim en kötü şanssızlığım şimdiye kadar hiç kilo verememiş olmam.5litre kadarda yağ alındı benden.tabi benimde karnımda sarkma var 2 çocuktan sonra ve karın gerdirmeyi 2. ameliyata bıraktık çünkü ilk ameliyatta hepsi aynı anda olmuyor.nasipse önümüzdeki kışa karın gerdirme ve bacaklardan lipo yaptıracağım.doktoruma güveniyorum.ne derse çıktı.tabi bu ameliyatlar kolay değil.yani ol ameliyatı 3 gün sonra geç işinin başına falan değil.bazısı bir kaç güne hiçbir şeyim kalmadı falan diyor ama ben pek inanamıyorum.zaten ödemlerin geçmesi haftaları buluyor.ben 2 haftadan önce ayağa bile kalkamadım.neyse lipo konusunda tecrübeli olduğum için karın gerdirmeden korkmuyorum.ameliyat izi bile karında belli olmuyormuş.göbek deliğim bile tekrar dikilecek.şu an yağlardan görünmüyor bile.benim merak ettiğim acaba bu ameliyatı yaparken göğüslerede el atılabilirmi?ben doğumlardan kaynaklanan sarmanın azda olsa gitmesini istiyorum.doktorumla daha bu konuyu konuşmadım.Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler bana.Sana tekrar geçmiş olsun.İnşallah bu seferki rahat geçer.
incinaz bende anlamadim neden kilodu kaldirip bakip kapatiklarini. bayan doktor bunu bana yapmadi o ilgimi cekti. inan bana sormadimda doktoruma bunu cunki gereksiz birsey. ama amaliyat olduktan sonra o pis kilodan kurtuldukdan sonra ve hersey iyi gitikden sonra dusunmeye basladim gecirdigim sureci ve aklima o an geldi ve yazdim.
sonucda doktor baksin ama bu son gidtigim ve beni amaliyat eden doktorum derimle kasimla mide cikintimla ilgilendi goz torbami bana o soyledi. goz torbam mesela dogustan oldgu iicn hic dusunemmistim. ama simdi goz torbam alindi az sislik var fakat dun ben gozlerimi ilk defa boyadim ve begendim. cok mutlu oldum. bu mutluga bu yaptirdgim sey deger. demek istedgim sey bu. diger doktor lar bana dememislerdi hic bir zaman bunu. ve bana simdi sicak yok efendim karin ve yanlari alirsak simdi sukadar eger karin germeden sonra lipo istersen bukadar gibi seyler soylemislerdi ve ben inanin herseye hazirdim ve okeydim. ama cok ilginc beni onlar amaliyat etmediler:)) ve bu hanima gitigimde cok degisikdi bu saydiklarinin hepsinin fiyatini bir cikartti sanki hani hersey icindeymis gibi. ve soyeldgi fiyata diger soyleyenlerden asagiydi. fiyat onemli dgeildi zaten param yoktu ama bileziklerim vardi oyuzden ben sadce karnimdan kurtulmak istiyordum. soyle anlatayim ben size. benim karnimda kocaman bir yirtik vardi buylu boyuna ben 16ti yasimdayekene apantisim patlamis ve beni amaliyat eden doktor sanirim doktor degildi hademe felandi yukardan asagi sag tarafimda gobek deligimin hizasinda bir kocaman bir dikis ve sag tarafim ice cokuk sol da disa cicikti. ve 6ti kez tup bebek yaptirdgim icin 3 yil icersinde surekli kilo verip almaktan sarkmisti ve yaglansmistim ve son ki kilo almami veremiyordum kiloyu vermedgim icinde tup bebek isnide yapamiyordum. hollandada doktora gitim doktor bana deidki mideni baypasi yapip dedi inceldigindede bu istedgin amaliyati yapriz dedi. benimkini herseyimi sigorta karsilayacaksi benimkisi artik gozle gorulur siskinlik ve dikis izi vardi ve sarkma vardi. ben mide paypasindan korktum. olmadim burdaki kiliniklerde de yaptiranlari gordum turkiyedekigibi guzel yapmiyolar. simdi dogruya dogru hollandaki kisiler bilirler bunu. bende dusundum en iyisi dedim tuirkiyede paramla yaptirayim ve zaten izine 4haftaliga neldik ve o anda nekadar kactane doktor bulabilirsinki? iste bulduklarimada yalvardim resmen. ve umudu kestim hollandaya dondum ve 1 hafta sonra anem hastalandi tekrar turkiyeye gitigimde bu doktorumu tesadufen ismini ve telini gordum randevu aldim ve gitmeyecektim tel geldi hatirlatmak icin bende evet biliyorum dedim ama umutsuzdum yani pek istahimda yoktu ilginc bir sekilde yinede gitim ve asagi indgimde tellefon actim ve karar verdgimi ve amaliyat gunu istedgimi soyledim. cok memun kaldim. bu doktor kendisi estetik uzmani oldgunu icin bukadar guzel yaptigini ve beni anladgini anladim sonradan. arkadaslar doktor lar dgeil bence esteik uzmanlarina bu konuda cerahlara yaptirin nerde olursaniz olun. Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi olan Op. Dr bu olmasi gerekiyor estetikciniz bence. simdi estetik yaptirdiginiz hastanelerde bu degilse egitimleri yaptirmayin cunki onlar iste sikayet eden arkadaslarin kini yapabilirler. uzmanlik alani Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi olan Op. Dr bu olmasi gerekiyor bence. benimki tesadufen buna denk geldi:) allahin sevgili kuluymuusm cunki gercekten 3 haftamda hersey okadar guzeldiki hic amaliyat olmadim hic kilo olan ben degildim diksi izlerim bile beli degildi normal hayata dondum oyuzden iste spor yaptim mesela hemde agirindan. 3 katili evimi temizledim ve en kotusu 3. esimle anladiniz onu. iste bunlari yaptigim icin sancilarim oldu tekradan. 2 gundur yine iyim. isim vermem olurmu bilem doktorun ama herkez sonucta iyi doktordur burda diger doktorlara terbiyesizlik yapmak istemem ve ben hic arastirmadan bu doktorumu buldum ve inanin bana tamamen bana bu Allahimin bir armaganiydi cunki filim gibiydi yani. tuylerim urperdi bunu yine size yazarkene. inanin bana bu amaliyat bana Allahimin bir armaganiydi acilarimi unutmam icin. tesekur edeyorum doktoruma farkinda olmadan beni cok mutlu eti. turkiyedeki fiyatlari bilmiyorum fiyat olarak bana ucuz geldi ama ben burdaki doktorlara bakarsam baya bize ucuz. ama diger doktorlardan cok az soyledi bunu biliyorum hemde cok az soyledi.
Öncelıkle üzüntümü belirtmek istıyorum, şansızlıkmı desem yoksa doktorunun tecrubesızlıgımı desem bilemıyorum,,ama aynı şeyı yaşasaydım cok uzulurdum bende 20 gun oldu amalıyat olalı fakat eskı karınımı aklıma getırıyorum ve su an izlerım henuz gecmedı tabıkıde zaman lazım bunun içinn ama gergın bır karnım var ve guzel bır gobek delıgım olustu bende hergun bakıyorum karnıma izlıyorum su ann için izlerım ınce bır bantla kapalı iz bantıymıs incecık bır bant, henuz gergınlık var fakat benım anlayamadıgım nasıl yanı cıkıntımı var karnında rahatsız eden izlermi tam anlayamadım ama ınşallah hersey gonlunce olsun arkadasım cok zor , ınsanın kendısınle barısık olması kadar guzel bır sey yokkk.....
Arkadaşlar yaklaşık olarak 4-5 sene kadar önce 45 kilo vererek karın gerdirme ameliyatı olmaya karar verdim.
Kardeşiminde arkadaşı olan op.dr. H. G. ile konuşarak karar verdiğim bir ameliyattı yani aklımda böyle bir fikir yoktu. Tamamiyle konuştuktan sonra ikna olmuştum.
A. üniversitesinde ameliyat günüm kararlaştırıldı ve ameliyat günüm geldiğinde büyük bir heyecanla gittim. Gögüs küçültme ve karın gerdirme ameliyatı olacaktım.
Bana ameliyat sonrasında yaşayacağım hiç bir şey anlatılmamıştı açıkcası benimde çok umurumda değildi. Artık bazı şeylerin düzene girmesini istiyordum.
Ameliyata girerken doktorum karnımda ve göğsümdeki çizimleri ben ayaktayken yaptı. (kesilecek bölgeler)
ameliyata girerken çok fazla umudum vardı fakat önceki halimden daha beter bir görünüye sahip olacağımı hiç bilmiyordum.
Ameliyat bittikten sonra beni uyandırmaya çalıştıklarını hatırlıyorum gözlerimi açamıyordum. Nefes alamadığımı hissediyordum sanki göğsümde bisey benim nefes almamı engelliyordu. ölümden dönmüştüm :)
odamda gözlerimi açtığımda ağlamaya başladım şiddetli bir sırt ağrısı vardı yanıyordu sırtım. Nasıl bir ameliyat geçirdim bilmiyorum ama sırtımda et ezikliği olmuştu aylarca o sızı geçmedi sırtımdan. 2 yada 3 gün hastanede yattım tam hatırlamıyorum kaç gün yattığımı tek hatırladığım bana ötenazi filan yapılmasını istediğimdi :)
hastaneden kaçar gibi çıkmıştım taburcu yapılırken.
şunuda belirtmek istiyorum eve gidene kadar vücudumu hiç görmemiştim.
Eve gittikten sonra sargılar çıkarılıp duşa gireceğim vakit aynada kendimi gördüm ve ölmek istedim.
Doktorumu aradığımda karnımdaki göğsümdeki potlukların fazlalıkların geçeceğini dikişlerin kendiliğinden eriyeceğini filan söylemişti.
Alınması gereken dikişler alındı diğerleri ise hala bedenimde cildimin icinde duruyorlar :)
aylarca korse ile gezdim yandan bakıldığında sanki erkek cinsel organı varmış gibi duruyordu. Kendimden iğrenmeye başlamıştım.
Ameliyattan sonra zaten görüşme imkanımız bile olmadı doktor beyle :) bugünlerde davacı olmadığım için hayatımın en buyuk hatasını yaptığımı düşünüyorum. Ameliyatla ilgili belge bile almamıştım.
Yıllardır korktuğum bu ameliyattan vücudumun şekilsiz yapısı nedeniyle tekrar ameliyat olmaya karar verdim. Fiyat araştırması yapıyorum. Ve en önemlisi iyi bir doktor ve hastane:)
doktor volkan tayfur ile görüşmeyi düsünüyorum şimdilik.
Müsait olduğum en kısa sürede gidip ameliyatımı olacağım.
Konuyla ilgili önerebileceğiniz doktor isimleri varsa sevinirim. Bu ameliyatı olacak olan arkadaşlarada iyi bir örnek olsun bu durum iyice araştırmadan ne olduğunu bilmeden ameliyat masasına yatmayın hayatınız söz konusu sonuçta.
Bu ameliyatı başarılı bir şekilde yapacak yada ameliyat olan arkadaşlar varsa yazabilir . Zamanınızı ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
Cok sevindim senin adina bende ameliyat olmak istiyorum ne kadar ödemistin bilgi verebilirsen cok sevinirimAslinda su anda en cok istedgim sey benim gibi amaliyat olmus bir kisyle ozelden yazismak o neler yasadi sislik nezaman geciyor 5. haftada sislik oluyormu? gibi seyleri ozelden yada orta yerden dostane sekilde paylasmayi cok isterim