Karın gerdirme hakkında yaşadığım tecrübe :)

Arkadaşım gerçekten çok ama çok kötü bir ameliyat geçirmişsin.Böyle bir doktora denk gelmek gerçekten zor bir ihtimal.Bende şubatta liposuction oldum.bütün vücudumdan yağ alındı ve ameliyattan sonra çok ağrım oldu.15 gün yattım ama bunları yaşayacağımı doktor söylemişti.çünkü kapsamlı ameliyat oldu.geçen aylar içinde gün geçtikçe vücudum çok güzel şekle girmeye başladı.benim en kötü şanssızlığım şimdiye kadar hiç kilo verememiş olmam.5litre kadarda yağ alındı benden.tabi benimde karnımda sarkma var 2 çocuktan sonra ve karın gerdirmeyi 2. ameliyata bıraktık çünkü ilk ameliyatta hepsi aynı anda olmuyor.nasipse önümüzdeki kışa karın gerdirme ve bacaklardan lipo yaptıracağım.doktoruma güveniyorum.ne derse çıktı.tabi bu ameliyatlar kolay değil.yani ol ameliyatı 3 gün sonra geç işinin başına falan değil.bazısı bir kaç güne hiçbir şeyim kalmadı falan diyor ama ben pek inanamıyorum.zaten ödemlerin geçmesi haftaları buluyor.ben 2 haftadan önce ayağa bile kalkamadım.neyse lipo konusunda tecrübeli olduğum için karın gerdirmeden korkmuyorum.ameliyat izi bile karında belli olmuyormuş.göbek deliğim bile tekrar dikilecek.şu an yağlardan görünmüyor bile.benim merak ettiğim acaba bu ameliyatı yaparken göğüslerede el atılabilirmi?ben doğumlardan kaynaklanan sarmanın azda olsa gitmesini istiyorum.doktorumla daha bu konuyu konuşmadım.Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler bana.Sana tekrar geçmiş olsun.İnşallah bu seferki rahat geçer.

evet karın germeyle beraber göğüs ameliyatıda yapılabılıyor. bu sekılde ameliyat olan çok arkadas var ve çok memnunlar. karın germe topiğinde deneyımlerını okuyabılırsınız.

Bende Bursadayım ama aynı zamanda istanbulada bakıyorum, nasıl en iyi doktoru bulabiliriz? internetten okuduklarımız ne kadar doğru..

Selam arkadaslar herkezinkini teker teker okuyorum yazialrida beni bir hayli sasirtiyor cunki kimisi lipo lazer olmus ama karin germe olmamis sonra olucakmis kimisin sarkmalri varmis ve konuyu acan arkadasimda ve diger arkadaslarimda buyuk gecmisler olsun. erkek organa benziyor degi sey sanirim kasi dikilmemis arkadasin ve deri gerilince ic organlarida oralardan firliyor diger adida sanirim onun fitik..

Ben karin germe ve lipo kas dikimi hersey bir arada oldum ve goz esteigide yaptirdim. sukurler olsun hersey cok guzel. beni gorenler 4 hafta icindeyim kiskanarak baktiklarini hep yakaliyorum cunki gercekten cok ama cok guzel oldu. benim onceden dunya buyuklugunde tum kilom karin ve mide ustumde olan birydim. bacaklar kolllar ince ve karinda sadce kilo birikmesi ve igrenc gozuyordum. resimelrime bile bakmiyordum aynada kendime baktigimda inanin kendimden igreniyordum. izmirde doktorun birine gitim yalvardim resmen beni hemen amaliyat et diye cok sicak havalar dedi ekimin sonunda gel dedi. ve ben yine unutum gobek gerdirme amaliyatiniki yilarca hep boyle geldi gecti ve yemin ederimki ben doktora yalvarirkene cebimde 5kurus param dahi yoktu. neyse aradan 1 gectmistiki bir gun bir doktor ismi duydum ve ona gitim bu bir bayandi sanki beni bekliyordu ve bana nasilsin iyimisin diye sordu ve cevabini almadan beni muayneye basladi. onceden erkek doktorlar acip kilodumun icine bakiyolardi bu sadce derime bakti karnimi oksadi dediki yaglarin erimis iyi dedi. mideme bakti kas gevsekliginden dedi. gozlerime bakti ki o ana kadar yemin ederim goz ustum hic aklima gelmiyordu cunki kucuklugumden beri beni yumuk goz diye severlerdi ve derisi gozlerimin ustundeydi herzaman. gozlerimi susleyemzdimki cunki boya sursem crkin olurdu. her neyse goz ustunude torbalrini alalim istersen dedi. beni amaliyat etikten sonra ciktigimda karnimi ve yuzmu gordgumde okadar kizdimki kendime niye yuzmude gerdirmedim niye gidigimida yaptirmadim diye cok kizdim kendime.
tabiki morluk icindeydi heryerim benim sirtim ve yanlarim ve tum mide ustum lip olmustu ve tam karin germe olmustum ve arkadasim benden cikan deriyi ve yagi gosterince neleri tasdigimi dusundumde allah birdaha beni ogunlere dusrmesin amin.
ben kendimi cok sanli hisediyorum bu amaliyatta cunki inanin bes kurus param yokene bu amaliyati yaptirdim ve inanin diger erkek doktorlarin kilotumu acip bakip olur olur git kilo ver gel yada simdi havalar cok sicam demelrinin sebeini ben amaliyat olup bu guzel kiz vucduma donunce anladim. oyuzden hepsini seviyorum ve beni o kisler amaliyat etmedikelri icin tesekur ediyorum:) birde sunu diycem doktor bayan olmasi bence beni anlayip bukadar guzel yapmis olabilirmi bilemiycem. param yoktu deidmya merak edemisinidri altinlarimi satim. kolumda dururkene belimi hicde ince gostermiyolardi:) yada midemi icerde:))

yemin ederim cok pismanimki heryerimi yaptirp cikmadgima. bu arada ben 1 aya kadar tekrar ayni doktora gidp tam yuz germe yaptircam. 44 yasindayim ve bugune kadar karininda dunya tasiyan ve gidikda sarkma olan birydim. bir goz torbasi bile beni okadar genc gosterdiki. esim bile bana karsi degisik davranmaya basladi. kimseye soylemedim cevremdekilerin hic biri bilmiyor benim bu amaliyati yaptirdgimi herkeze apantist dedim. ve herkez sok olmuscasina bakiyor ve diyorum kendim amaliyatan sonra kendime bakamdim zayifladim herkezin dedgi su ama kiz gibi oldun hayret:) ben sormadan konuyu acamdan kimse sormuyor soylemiyor. bir kac arkadasimin haricinde tabiki. o kisler direk soyluyolar saglsunlar:)

Efelin senin adına çok sevindim benimde bir arakadaşım aşırı kiloluydu baya kilo verdi 20 kilo daha verirse bu ameliyatlardan olacak sen kime oldun nerdesin
bide yanlış anlamazsan ilk mesajında demişsin ya erkek doktorlar kiloduma açıp bakıyorlardı beni ameliyat etmediler kadın ameliyat edince neden öyle dediklerimiz anladım demişsin ama cidden ben neden öyle yaptıklarını anlamadın özel bölgelerinle bu ameliyatın ne işi varki

Son düzenleme:
incinaz bende anlamadim neden kilodu kaldirip bakip kapatiklarini. bayan doktor bunu bana yapmadi o ilgimi cekti. inan bana sormadimda doktoruma bunu cunki gereksiz birsey. ama amaliyat olduktan sonra o pis kilodan kurtuldukdan sonra ve hersey iyi gitikden sonra dusunmeye basladim gecirdigim sureci ve aklima o an geldi ve yazdim.
sonucda doktor baksin ama bu son gidtigim ve beni amaliyat eden doktorum derimle kasimla mide cikintimla ilgilendi goz torbami bana o soyledi. goz torbam mesela dogustan oldgu iicn hic dusunemmistim. ama simdi goz torbam alindi az sislik var fakat dun ben gozlerimi ilk defa boyadim ve begendim. cok mutlu oldum. bu mutluga bu yaptirdgim sey deger. demek istedgim sey bu. diger doktor lar bana dememislerdi hic bir zaman bunu. ve bana simdi sicak yok efendim karin ve yanlari alirsak simdi sukadar eger karin germeden sonra lipo istersen bukadar gibi seyler soylemislerdi ve ben inanin herseye hazirdim ve okeydim. ama cok ilginc beni onlar amaliyat etmediler:)) ve bu hanima gitigimde cok degisikdi bu saydiklarinin hepsinin fiyatini bir cikartti sanki hani hersey icindeymis gibi. ve soyeldgi fiyata diger soyleyenlerden asagiydi. fiyat onemli dgeildi zaten param yoktu ama bileziklerim vardi oyuzden ben sadce karnimdan kurtulmak istiyordum. soyle anlatayim ben size. benim karnimda kocaman bir yirtik vardi buylu boyuna ben 16ti yasimdayekene apantisim patlamis ve beni amaliyat eden doktor sanirim doktor degildi hademe felandi yukardan asagi sag tarafimda gobek deligimin hizasinda bir kocaman bir dikis ve sag tarafim ice cokuk sol da disa cicikti. ve 6ti kez tup bebek yaptirdgim icin 3 yil icersinde surekli kilo verip almaktan sarkmisti ve yaglansmistim ve son ki kilo almami veremiyordum kiloyu vermedgim icinde tup bebek isnide yapamiyordum. hollandada doktora gitim doktor bana deidki mideni baypasi yapip dedi inceldigindede bu istedgin amaliyati yapriz dedi. benimkini herseyimi sigorta karsilayacaksi benimkisi artik gozle gorulur siskinlik ve dikis izi vardi ve sarkma vardi. ben mide paypasindan korktum. olmadim burdaki kiliniklerde de yaptiranlari gordum turkiyedekigibi guzel yapmiyolar. simdi dogruya dogru hollandaki kisiler bilirler bunu. bende dusundum en iyisi dedim tuirkiyede paramla yaptirayim ve zaten izine 4haftaliga neldik ve o anda nekadar kactane doktor bulabilirsinki? iste bulduklarimada yalvardim resmen. ve umudu kestim hollandaya dondum ve 1 hafta sonra anem hastalandi tekrar turkiyeye gitigimde bu doktorumu tesadufen ismini ve telini gordum randevu aldim ve gitmeyecektim tel geldi hatirlatmak icin bende evet biliyorum dedim ama umutsuzdum yani pek istahimda yoktu ilginc bir sekilde yinede gitim ve asagi indgimde tellefon actim ve karar verdgimi ve amaliyat gunu istedgimi soyledim. cok memun kaldim. bu doktor kendisi estetik uzmani oldgunu icin bukadar guzel yaptigini ve beni anladgini anladim sonradan. arkadaslar doktor lar dgeil bence esteik uzmanlarina bu konuda cerahlara yaptirin nerde olursaniz olun. Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi olan Op. Dr bu olmasi gerekiyor estetikciniz bence. simdi estetik yaptirdiginiz hastanelerde bu degilse egitimleri yaptirmayin cunki onlar iste sikayet eden arkadaslarin kini yapabilirler. uzmanlik alani Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi olan Op. Dr bu olmasi gerekiyor bence. benimki tesadufen buna denk geldi:) allahin sevgili kuluymuusm cunki gercekten 3 haftamda hersey okadar guzeldiki hic amaliyat olmadim hic kilo olan ben degildim diksi izlerim bile beli degildi normal hayata dondum oyuzden iste spor yaptim mesela hemde agirindan. 3 katili evimi temizledim:( ve en kotusu 3. esimle anladiniz onu. iste bunlari yaptigim icin sancilarim oldu tekradan. 2 gundur yine iyim. isim vermem olurmu bilem doktorun ama herkez sonucta iyi doktordur burda diger doktorlara terbiyesizlik yapmak istemem ve ben hic arastirmadan bu doktorumu buldum ve inanin bana tamamen bana bu Allahimin bir armaganiydi cunki filim gibiydi yani. tuylerim urperdi bunu yine size yazarkene. inanin bana bu amaliyat bana Allahimin bir armaganiydi acilarimi unutmam icin. tesekur edeyorum doktoruma farkinda olmadan beni cok mutlu eti. turkiyedeki fiyatlari bilmiyorum fiyat olarak bana ucuz geldi ama ben burdaki doktorlara bakarsam baya bize ucuz. ama diger doktorlardan cok az soyledi bunu biliyorum hemde cok az soyledi.

1-Estetik Cerrahi Nedir
Rekonstrüktif Cerrahi Nedir?

Estetik cerrahi şekil düzeltme cerrahisidir. Bir başka deyişle şekil ve\veya ölçüleri bozuk olan doku ve organların şeklinin hastanın beğenisi ve ideal anatomik ölçüler doğrultusunda değiştirilmesidir. Örnek: küçük göğüslerin meme protezi ile büyütülmesi

Rekonstrüktif cerrahi ise onarım cerrahisidir. Doğuştan eksik veya kusurlu olan, ya da kaza, yanık, tümör ameliyatı sonucu yok olan yada şekli bozulan organların yeniden oluşturulmasıdır. Örnek: kanser sonucu alınan memenin yeniden oluşturulması.

bence sabit konular olmali bu gibi biler iceren. yani esteik olacaginiz doktorun uzmanlik alani nedir? her hastanede cayir cayir estetik yapiliyor ama estetikciler tarafindan degil. bunlari tesadufen ogrendim bende bilmiyordum doktor olsun yetrdi ve beni o karnimdan kurtarsin oda yeterdi.

turkiyede cok guzel esteikciler var doktorlar cok iyi fakat degim gibi hepsi doktor hepsi iyi fakat estetik isi bence cok farkli birsey.

benim doktorumu yazayim cunki baktim herkez doktor ismi yazmis bende yazabilirim. Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi olan Op. Dr Ebru durmus izmirde kendi yeri ve ekol hastanesinde ciglide de calisyor isteyen olursa cep numarsinida verebilirim. once saglik. ve hangi doktor olursa olsun niyet edin bu doktor benim icin iyise beni amaliyat etsin diye. icinize sinmiyorsa size uygunu zaten allah tarafindan karsiniza cikacaktir. hepinizi opuyorum byee..

Aslinda su anda en cok istedgim sey benim gibi amaliyat olmus bir kisyle ozelden yazismak o neler yasadi sislik nezaman geciyor 5. haftada sislik oluyormu? gibi seyleri ozelden yada orta yerden dostane sekilde paylasmayi cok isterim

Öncelikle çok geçmiş olsun yazınızı okuyunca ilginç geldi Bu işlemleri zaten estetik cerrahlar yapar siz hangi bölüme gitmiştiniz ki ilk görüşmelerinizde külodumu açıp bakıp yolladılar yazmışsınız burda dr lara ithamda bulunmuş gibi olmuşsunuz dr sizi muayene ederken sorar sezeryan iziniz var mı varsa izi görmek ister açıp bakmaz ize kadar açarsınız iz onun için önemlidir ize göre kesecegi noktayı belirler yapılacak operasyonun planını yapar bende 16 gün önce tam karın germe oldum olmadan öncede 3 dr la görüştüm 3de erkekti dr ları kadın erkek diye ayırt etmem hepsi dr dur neticede gerçekten hiç rahatsız edici bir muayene şekliyle karşılaşmadım operasyonunuzdan çok yeniymiş inşallah memnuniyetiniz hep devam eder
incinaz bende anlamadim neden kilodu kaldirip bakip kapatiklarini. bayan doktor bunu bana yapmadi o ilgimi cekti. inan bana sormadimda doktoruma bunu cunki gereksiz birsey. ama amaliyat olduktan sonra o pis kilodan kurtuldukdan sonra ve hersey iyi gitikden sonra dusunmeye basladim gecirdigim sureci ve aklima o an geldi ve yazdim.
sonucda doktor baksin ama bu son gidtigim ve beni amaliyat eden doktorum derimle kasimla mide cikintimla ilgilendi goz torbami bana o soyledi. goz torbam mesela dogustan oldgu iicn hic dusunemmistim. ama simdi goz torbam alindi az sislik var fakat dun ben gozlerimi ilk defa boyadim ve begendim. cok mutlu oldum. bu mutluga bu yaptirdgim sey deger. demek istedgim sey bu. diger doktor lar bana dememislerdi hic bir zaman bunu. ve bana simdi sicak yok efendim karin ve yanlari alirsak simdi sukadar eger karin germeden sonra lipo istersen bukadar gibi seyler soylemislerdi ve ben inanin herseye hazirdim ve okeydim. ama cok ilginc beni onlar amaliyat etmediler:)) ve bu hanima gitigimde cok degisikdi bu saydiklarinin hepsinin fiyatini bir cikartti sanki hani hersey icindeymis gibi. ve soyeldgi fiyata diger soyleyenlerden asagiydi. fiyat onemli dgeildi zaten param yoktu ama bileziklerim vardi oyuzden ben sadce karnimdan kurtulmak istiyordum. soyle anlatayim ben size. benim karnimda kocaman bir yirtik vardi buylu boyuna ben 16ti yasimdayekene apantisim patlamis ve beni amaliyat eden doktor sanirim doktor degildi hademe felandi yukardan asagi sag tarafimda gobek deligimin hizasinda bir kocaman bir dikis ve sag tarafim ice cokuk sol da disa cicikti. ve 6ti kez tup bebek yaptirdgim icin 3 yil icersinde surekli kilo verip almaktan sarkmisti ve yaglansmistim ve son ki kilo almami veremiyordum kiloyu vermedgim icinde tup bebek isnide yapamiyordum. hollandada doktora gitim doktor bana deidki mideni baypasi yapip dedi inceldigindede bu istedgin amaliyati yapriz dedi. benimkini herseyimi sigorta karsilayacaksi benimkisi artik gozle gorulur siskinlik ve dikis izi vardi ve sarkma vardi. ben mide paypasindan korktum. olmadim burdaki kiliniklerde de yaptiranlari gordum turkiyedekigibi guzel yapmiyolar. simdi dogruya dogru hollandaki kisiler bilirler bunu. bende dusundum en iyisi dedim tuirkiyede paramla yaptirayim ve zaten izine 4haftaliga neldik ve o anda nekadar kactane doktor bulabilirsinki? iste bulduklarimada yalvardim resmen. ve umudu kestim hollandaya dondum ve 1 hafta sonra anem hastalandi tekrar turkiyeye gitigimde bu doktorumu tesadufen ismini ve telini gordum randevu aldim ve gitmeyecektim tel geldi hatirlatmak icin bende evet biliyorum dedim ama umutsuzdum yani pek istahimda yoktu ilginc bir sekilde yinede gitim ve asagi indgimde tellefon actim ve karar verdgimi ve amaliyat gunu istedgimi soyledim. cok memun kaldim. bu doktor kendisi estetik uzmani oldgunu icin bukadar guzel yaptigini ve beni anladgini anladim sonradan. arkadaslar doktor lar dgeil bence esteik uzmanlarina bu konuda cerahlara yaptirin nerde olursaniz olun. Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi olan Op. Dr bu olmasi gerekiyor estetikciniz bence. simdi estetik yaptirdiginiz hastanelerde bu degilse egitimleri yaptirmayin cunki onlar iste sikayet eden arkadaslarin kini yapabilirler. uzmanlik alani Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi olan Op. Dr bu olmasi gerekiyor bence. benimki tesadufen buna denk geldi:) allahin sevgili kuluymuusm cunki gercekten 3 haftamda hersey okadar guzeldiki hic amaliyat olmadim hic kilo olan ben degildim diksi izlerim bile beli degildi normal hayata dondum oyuzden iste spor yaptim mesela hemde agirindan. 3 katili evimi temizledim:( ve en kotusu 3. esimle anladiniz onu. iste bunlari yaptigim icin sancilarim oldu tekradan. 2 gundur yine iyim. isim vermem olurmu bilem doktorun ama herkez sonucta iyi doktordur burda diger doktorlara terbiyesizlik yapmak istemem ve ben hic arastirmadan bu doktorumu buldum ve inanin bana tamamen bana bu Allahimin bir armaganiydi cunki filim gibiydi yani. tuylerim urperdi bunu yine size yazarkene. inanin bana bu amaliyat bana Allahimin bir armaganiydi acilarimi unutmam icin. tesekur edeyorum doktoruma farkinda olmadan beni cok mutlu eti. turkiyedeki fiyatlari bilmiyorum fiyat olarak bana ucuz geldi ama ben burdaki doktorlara bakarsam baya bize ucuz. ama diger doktorlardan cok az soyledi bunu biliyorum hemde cok az soyledi.

ayirt etmiyorum aslinda kadin yada erkek ama biri benim derimle ilgilendi neler yapilir kasim dikilir gibi digeri belkide sezeryan izi aradi kilotun altinda yada dusuk bir organ yada yukadar bir organ da aramis olabilir aman neyse ne ben sadce yasadigim seyi yazdim ve bayan olmasindan doktorumun memun kaldim cunki beni anladi ve beni bana begendirdi yani.

Öncelıkle üzüntümü belirtmek istıyorum, şansızlıkmı desem yoksa doktorunun tecrubesızlıgımı desem bilemıyorum,,ama aynı şeyı yaşasaydım cok uzulurdum bende 20 gun oldu amalıyat olalı fakat eskı karınımı aklıma getırıyorum ve su an izlerım henuz gecmedı tabıkıde zaman lazım bunun içinn ama gergın bır karnım var ve guzel bır gobek delıgım olustu bende hergun bakıyorum karnıma izlıyorum su ann için izlerım ınce bır bantla kapalı iz bantıymıs incecık bır bant, henuz gergınlık var fakat benım anlayamadıgım nasıl yanı cıkıntımı var karnında rahatsız eden izlermi tam anlayamadım ama ınşallah hersey gonlunce olsun arkadasım cok zor , ınsanın kendısınle barısık olması kadar guzel bır sey yokkk.....

Merhaba bende 2 sene önce 57 kilo verdim göğüslerimde ve karnımda sarkma oluştu.Bu yıl ALLAH nasip ederse ameliyat olup kurtulmak istiyorum fakat Güvenilir bir doktor bulamadım en ünlü hastanelerin doktorlarıyla görüştüm ama adamlar insanı sadece kumaş parçası olarak görüyor sizin sağlığınızın bir önemi yok eğer o masadan ölmeden kalkıcamı bilseler 3 ameliyat birden yapıp çıkaracaklar.. moralim çok bozuk sormak istediğim ameliyatınızdan memnun kaldınızmı ve hnagi doktor ile görüşmüştünüz iyiyleşme süreciniz nasıl geçiyor yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekür ederim .. Geçmiş olsun..

Arkadaşlar yaklaşık olarak 4-5 sene kadar önce 45 kilo vererek karın gerdirme ameliyatı olmaya karar verdim.

Kardeşiminde arkadaşı olan op.dr. H. G. ile konuşarak karar verdiğim bir ameliyattı yani aklımda böyle bir fikir yoktu. Tamamiyle konuştuktan sonra ikna olmuştum.

A. üniversitesinde ameliyat günüm kararlaştırıldı ve ameliyat günüm geldiğinde büyük bir heyecanla gittim. Gögüs küçültme ve karın gerdirme ameliyatı olacaktım.

Bana ameliyat sonrasında yaşayacağım hiç bir şey anlatılmamıştı açıkcası benimde çok umurumda değildi. Artık bazı şeylerin düzene girmesini istiyordum.

Ameliyata girerken doktorum karnımda ve göğsümdeki çizimleri ben ayaktayken yaptı. (kesilecek bölgeler)

ameliyata girerken çok fazla umudum vardı fakat önceki halimden daha beter bir görünüye sahip olacağımı hiç bilmiyordum.

Ameliyat bittikten sonra beni uyandırmaya çalıştıklarını hatırlıyorum gözlerimi açamıyordum. Nefes alamadığımı hissediyordum sanki göğsümde bisey benim nefes almamı engelliyordu. ölümden dönmüştüm :)

odamda gözlerimi açtığımda ağlamaya başladım şiddetli bir sırt ağrısı vardı yanıyordu sırtım. Nasıl bir ameliyat geçirdim bilmiyorum ama sırtımda et ezikliği olmuştu aylarca o sızı geçmedi sırtımdan. 2 yada 3 gün hastanede yattım tam hatırlamıyorum kaç gün yattığımı tek hatırladığım bana ötenazi filan yapılmasını istediğimdi :)

hastaneden kaçar gibi çıkmıştım taburcu yapılırken.

şunuda belirtmek istiyorum eve gidene kadar vücudumu hiç görmemiştim.
Eve gittikten sonra sargılar çıkarılıp duşa gireceğim vakit aynada kendimi gördüm ve ölmek istedim.

Doktorumu aradığımda karnımdaki göğsümdeki potlukların fazlalıkların geçeceğini dikişlerin kendiliğinden eriyeceğini filan söylemişti.

Alınması gereken dikişler alındı diğerleri ise hala bedenimde cildimin icinde duruyorlar :)

aylarca korse ile gezdim yandan bakıldığında sanki erkek cinsel organı varmış gibi duruyordu. Kendimden iğrenmeye başlamıştım.

Ameliyattan sonra zaten görüşme imkanımız bile olmadı doktor beyle :) bugünlerde davacı olmadığım için hayatımın en buyuk hatasını yaptığımı düşünüyorum. Ameliyatla ilgili belge bile almamıştım.

Yıllardır korktuğum bu ameliyattan vücudumun şekilsiz yapısı nedeniyle tekrar ameliyat olmaya karar verdim. Fiyat araştırması yapıyorum. Ve en önemlisi iyi bir doktor ve hastane:)

doktor volkan tayfur ile görüşmeyi düsünüyorum şimdilik.

Müsait olduğum en kısa sürede gidip ameliyatımı olacağım.

Konuyla ilgili önerebileceğiniz doktor isimleri varsa sevinirim. Bu ameliyatı olacak olan arkadaşlarada iyi bir örnek olsun bu durum iyice araştırmadan ne olduğunu bilmeden ameliyat masasına yatmayın hayatınız söz konusu sonuçta.

Bu ameliyatı başarılı bir şekilde yapacak yada ameliyat olan arkadaşlar varsa yazabilir . Zamanınızı ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.

Merhabalar...hala aktif olarak buralarda mısınız bilmiyorum...Or. Dr. H.G. ....Hakan Gence olabilir mi acaba? O tarihlerde Ankara Üniversitesi Hastanesi'nde görev yaptığını biliyorum...bu tesadüf olabilir mi??
Bu benim için çok çok önemli...zira 21 Temmuz'da kendisine karn germe ve me küçültme olacağım!!! Cevap verebilirseniz çok sevinirim.

Aslinda su anda en cok istedgim sey benim gibi amaliyat olmus bir kisyle ozelden yazismak o neler yasadi sislik nezaman geciyor 5. haftada sislik oluyormu? gibi seyleri ozelden yada orta yerden dostane sekilde paylasmayi cok isterim
Cok sevindim senin adina bende ameliyat olmak istiyorum ne kadar ödemistin bilgi verebilirsen cok sevinirim

Devlettemi oldunuz birde karın germe sonrası ağrı ve günlük işler nasıl oldu sizde ben Mart sonu olacağım ve çok korkuyorum bir de lipo ağrı yaparmi

Back