Karın gerdirme hakkında yaşadığım tecrübe :)

bademcracker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
18
0
36
Ankara
Arkadaşlar yaklaşık olarak 4-5 sene kadar önce 45 kilo vererek karın gerdirme ameliyatı olmaya karar verdim.

Kardeşiminde arkadaşı olan op.dr. H. G. ile konuşarak karar verdiğim bir ameliyattı yani aklımda böyle bir fikir yoktu. Tamamiyle konuştuktan sonra ikna olmuştum.

A. üniversitesinde ameliyat günüm kararlaştırıldı ve ameliyat günüm geldiğinde büyük bir heyecanla gittim. Gögüs küçültme ve karın gerdirme ameliyatı olacaktım.

Bana ameliyat sonrasında yaşayacağım hiç bir şey anlatılmamıştı açıkcası benimde çok umurumda değildi. Artık bazı şeylerin düzene girmesini istiyordum.

Ameliyata girerken doktorum karnımda ve göğsümdeki çizimleri ben ayaktayken yaptı. (kesilecek bölgeler)

ameliyata girerken çok fazla umudum vardı fakat önceki halimden daha beter bir görünüye sahip olacağımı hiç bilmiyordum.

Ameliyat bittikten sonra beni uyandırmaya çalıştıklarını hatırlıyorum gözlerimi açamıyordum. Nefes alamadığımı hissediyordum sanki göğsümde bisey benim nefes almamı engelliyordu. ölümden dönmüştüm :)

odamda gözlerimi açtığımda ağlamaya başladım şiddetli bir sırt ağrısı vardı yanıyordu sırtım. Nasıl bir ameliyat geçirdim bilmiyorum ama sırtımda et ezikliği olmuştu aylarca o sızı geçmedi sırtımdan. 2 yada 3 gün hastanede yattım tam hatırlamıyorum kaç gün yattığımı tek hatırladığım bana ötenazi filan yapılmasını istediğimdi :)

hastaneden kaçar gibi çıkmıştım taburcu yapılırken.

şunuda belirtmek istiyorum eve gidene kadar vücudumu hiç görmemiştim.
Eve gittikten sonra sargılar çıkarılıp duşa gireceğim vakit aynada kendimi gördüm ve ölmek istedim.

Doktorumu aradığımda karnımdaki göğsümdeki potlukların fazlalıkların geçeceğini dikişlerin kendiliğinden eriyeceğini filan söylemişti.

Alınması gereken dikişler alındı diğerleri ise hala bedenimde cildimin icinde duruyorlar :)

aylarca korse ile gezdim yandan bakıldığında sanki erkek cinsel organı varmış gibi duruyordu. Kendimden iğrenmeye başlamıştım.

Ameliyattan sonra zaten görüşme imkanımız bile olmadı doktor beyle :) bugünlerde davacı olmadığım için hayatımın en buyuk hatasını yaptığımı düşünüyorum. Ameliyatla ilgili belge bile almamıştım.

Yıllardır korktuğum bu ameliyattan vücudumun şekilsiz yapısı nedeniyle tekrar ameliyat olmaya karar verdim. Fiyat araştırması yapıyorum. Ve en önemlisi iyi bir doktor ve hastane:)

doktor volkan tayfur ile görüşmeyi düsünüyorum şimdilik.

Müsait olduğum en kısa sürede gidip ameliyatımı olacağım.

Konuyla ilgili önerebileceğiniz doktor isimleri varsa sevinirim. Bu ameliyatı olacak olan arkadaşlarada iyi bir örnek olsun bu durum iyice araştırmadan ne olduğunu bilmeden ameliyat masasına yatmayın hayatınız söz konusu sonuçta.

Bu ameliyatı başarılı bir şekilde yapacak yada ameliyat olan arkadaşlar varsa yazabilir . Zamanınızı ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
büyük gecmis olsun canim :( gercekten cok sanzizmisin insallah ikinci ameliyatin sorunzuz gecer ve burda yazarsan sevinirim bende ameliyat olucam belki sen benden önce olurzun tesekürler :)

Arkadaşlar yaklaşık olarak 4-5 sene kadar önce 45 kilo vererek karın gerdirme ameliyatı olmaya karar verdim.

Kardeşiminde arkadaşı olan op.dr. H. G. ile konuşarak karar verdiğim bir ameliyattı yani aklımda böyle bir fikir yoktu. Tamamiyle konuştuktan sonra ikna olmuştum.

A. üniversitesinde ameliyat günüm kararlaştırıldı ve ameliyat günüm geldiğinde büyük bir heyecanla gittim. Gögüs küçültme ve karın gerdirme ameliyatı olacaktım.

Bana ameliyat sonrasında yaşayacağım hiç bir şey anlatılmamıştı açıkcası benimde çok umurumda değildi. Artık bazı şeylerin düzene girmesini istiyordum.

Ameliyata girerken doktorum karnımda ve göğsümdeki çizimleri ben ayaktayken yaptı. (kesilecek bölgeler)

ameliyata girerken çok fazla umudum vardı fakat önceki halimden daha beter bir görünüye sahip olacağımı hiç bilmiyordum.

Ameliyat bittikten sonra beni uyandırmaya çalıştıklarını hatırlıyorum gözlerimi açamıyordum. Nefes alamadığımı hissediyordum sanki göğsümde bisey benim nefes almamı engelliyordu. ölümden dönmüştüm :)

odamda gözlerimi açtığımda ağlamaya başladım şiddetli bir sırt ağrısı vardı yanıyordu sırtım. Nasıl bir ameliyat geçirdim bilmiyorum ama sırtımda et ezikliği olmuştu aylarca o sızı geçmedi sırtımdan. 2 yada 3 gün hastanede yattım tam hatırlamıyorum kaç gün yattığımı tek hatırladığım bana ötenazi filan yapılmasını istediğimdi :)

şunuda belirtmek istiyorum eve gidene kadar vücudumu hiç görmemiştim.
Eve gittikten sonra sargılar çıkarılıp duşa gireceğim vakit aynada kendimi gördüm ve ölmek istedim.

Doktorumu aradığımda karnımdaki göğsümdeki potlukların fazlalıkların geçeceğini dikişlerin kendiliğinden eriyeceğini filan söylemişti.

Alınması gereken dikişler alındı diğerleri ise hala bedenimde cildimin icinde duruyorlar :)

aylarca korse ile gezdim yandan bakıldığında sanki erkek cinsel organı varmış gibi duruyordu. Kendimden iğrenmeye başlamıştım.

Ameliyattan sonra zaten görüşme imkanımız bile olmadı doktor beyle :) bugünlerde davacı olmadığım için hayatımın en buyuk hatasını yaptığımı düşünüyorum. Ameliyatla ilgili belge bile almamıştım.

Yıllardır korktuğum bu ameliyattan vücudumun şekilsiz yapısı nedeniyle tekrar ameliyat olmaya karar verdim. Fiyat araştırması yapıyorum. Ve en önemlisi iyi bir doktor ve hastane:)

doktor volkan tayfur ile görüşmeyi düsünüyorum şimdilik.

Müsait olduğum en kısa sürede gidip ameliyatımı olacağım.

Konuyla ilgili önerebileceğiniz doktor isimleri varsa sevinirim. Bu ameliyatı olacak olan arkadaşlarada iyi bir örnek olsun bu durum iyice araştırmadan ne olduğunu bilmeden ameliyat masasına yatmayın hayatınız söz konusu sonuçta.

Bu ameliyatı başarılı bir şekilde yapacak yada ameliyat olan arkadaşlar varsa yazabilir . Zamanınızı ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.

Öncelıkle üzüntümü belirtmek istıyorum, şansızlıkmı desem yoksa doktorunun tecrubesızlıgımı desem bilemıyorum,,ama aynı şeyı yaşasaydım cok uzulurdum bende 20 gun oldu amalıyat olalı fakat eskı karınımı aklıma getırıyorum ve su an izlerım henuz gecmedı tabıkıde zaman lazım bunun içinn ama gergın bır karnım var ve guzel bır gobek delıgım olustu bende hergun bakıyorum karnıma izlıyorum su ann için izlerım ınce bır bantla kapalı iz bantıymıs incecık bır bant, henuz gergınlık var fakat benım anlayamadıgım nasıl yanı cıkıntımı var karnında rahatsız eden izlermi tam anlayamadım ama ınşallah hersey gonlunce olsun arkadasım cok zor , ınsanın kendısınle barısık olması kadar guzel bır sey yokkk.....

Ben bu ameliyatı olduktan sonra yandan bakıldığında erkeksi bir görünüm var yani erkek cinsel organı varmıs gibi ve karnın sağ ve sol yanlarında taskınlık var gözünüzün önüne getirip bir hayal kurun izler cabası :) tecrübe yaşayan ve memnun kalanlardan doktor isimleri bekliyorum :)

caim bende olmaya karar verdim izmirli oldugum icin izmirde arasdirdim ve cemil tugay beye karar verdim bir arasdir istersen insallah bu sefer hersey güzelolur :)

merhaba bende izmirli olduğum için sanna sormak istedim...ameliyatı oldunmu ve nnasıl geçti memnun kaldınmı doktorundan ve son bi soru dahha ne kadara yaptırdın cnm...olduysan şimdiden geçmiş olsun...

merhaba bende izmirli olduğum için sanna sormak istedim...ameliyatı oldunmu ve nnasıl geçti memnun kaldınmı doktorundan ve son bi soru dahha ne kadara yaptırdın cnm...olduysan şimdiden geçmiş olsun...

canim ben 27 marta ameliyat oldum izmirde doktorumun adi cemil tugay sibelcigim önermisti iyki bu doktora gittim eger izmirdeysen hic düsünmeden gitt ol derim doktor cok konuskan degil ama isinde usta ben cok cok memnunum 5 milyar verdim lipo icinde izler incecik iz bandi kulaniyor doktor bey bunu her doktor kulanmadigini gördüm arti izler cok agsada kilotun icinde gizli göpek deligimin cevresinde dikis yok :) bunu her arkadasim icin söyleyemem bir kac kisi cevremden istanbulda oldu ve göbek deligin cevresinde kalin izleri var benim olmadigina cok memnunum bir gitt görüs pisman olmasin bir arkadasimiz daha gitti anlasti gecen cuma ameliyat olmustu :) bugün yarin yazar oda sibele de sorabilirsin............benim üc bucuk hafta oldu daha henüz sislik var pantolonlarim olmuyor ama incek ama cok fark eti keske bu kadar beklemeseydim daha önce olsaydim :) canim bir sorun oldugunda yazabilirsin yardimci olmaya calisirim :)) kib

Araştırmalarım sonunda işini iyi yapan bir kaç doktor bulabildim. Şimdi ameliyat için para biriktiriyorum mecburen :) Doktorumla görüştüm bana yardımcı olacağını söyledi...
lipo + karın germe ameliyatı yapacak daha önceki ameliyat izlerimi gördükten sonra korkacak üzülecek ve düzeltilemeyecek bir şey olmadığını söyledi. En önemlisi benimle sonuna kadar ilgileneceğini söyledi bu sevindirici :) Bana görüşme esnasında güven verdi artık gerisi şansa kaldı ... umarım herkez istediği şeye kavuşur ben çok çektim artık nefes alırım inş gelişmeleri paylaşacağım ...

canım çok çook geçmiş olsun,bende aylardır bu amelıyatı araştırıyorum ve nıhayet karar verebıldım. cuma günü dr zühtü demıre ameliyat olucam. karın germe ve bacak, basen liposuctıon. korkularım var tabı, ama kocaman sarkık bır göbekle yasamaktansa olup kurtulurum daha ıyı. senın şikayetlerını ilk defa duydum ve cok üzüldüm, bence o doktorun adını burdan söylemelısınkı baska kişilerde gıdıp madur olmasın. sonucta canımız var ortada. ben amelıyattan sonra sonucları yazıcam, umarım sende en kısa zamanda istedıgın ameliyatı olup mutlu olursun...şimdilik hoşçakal...

Kimse acısından bahsetmemiş kızlar ameliyat olanlar ameliyat sonrası ağrılar sızılar nasıl bende düşünüyorumda.:26:

canım çok çook geçmiş olsun,bende aylardır bu amelıyatı araştırıyorum ve nıhayet karar verebıldım. cuma günü dr zühtü demıre ameliyat olucam. karın germe ve bacak, basen liposuctıon. korkularım var tabı, ama kocaman sarkık bır göbekle yasamaktansa olup kurtulurum daha ıyı. senın şikayetlerını ilk defa duydum ve cok üzüldüm, bence o doktorun adını burdan söylemelısınkı baska kişilerde gıdıp madur olmasın. sonucta canımız var ortada. ben amelıyattan sonra sonucları yazıcam, umarım sende en kısa zamanda istedıgın ameliyatı olup mutlu olursun...şimdilik hoşçakal...

limona katılıyorum. doktorunu merak ettim. çok geçmiş olsun.

Kimse acısından bahsetmemiş kızlar ameliyat olanlar ameliyat sonrası ağrılar sızılar nasıl bende düşünüyorumda.:26:

ben cuma günü ameliyat oldum, bugün 4. günüm. bır gece hastanede kaldım. ameliyatım 5 bucuk saat sürdü. karın germenın yanında bel, basen ve bacak lıpo yapıldı. ilk ıkı gün hıc agrım olmadı çünkü hem narkoz hemde hastanede verılen agrı kesıcıler serumlar cok işe yaradı. 3.gün evdeydım ve cok agrım oldu,heryerım mosmordu. o gün 4 tane agrı kesıcı içtim banamısın demedi. bugün 4.gün agrılarım hafifledi ve günden güne hafifleyecek. şu an şişliklerım olmasına ragmen dümdüz bır karnım ve düz basenlerım var, çok mutluyum gercekten. doktorum ankaradan zühtü demir, gercekten mükemmel bır ınsan ve cok ılgılı. iyiki dogru kararı verıp bu amelıyatı olmusum, bugune kadar beklemekle hata ettım. herkese tavsıye ederım...:)

Ben bu ameliyatı olduktan sonra yandan bakıldığında erkeksi bir görünüm var yani erkek cinsel organı varmıs gibi ve karnın sağ ve sol yanlarında taskınlık var gözünüzün önüne getirip bir hayal kurun izler cabası :) tecrübe yaşayan ve memnun kalanlardan doktor isimleri bekliyorum :)

ankaradan dr.zühtü demiri tavsıye edebılırım. gercekten tam bır profosyonel bu konuda. ben cok memnun kaldım ;)

canım merhaba, ben zühtü beye bır doktor yakınımızın tavsiyesi üzerine gittım yanı arada tanıdık vardı, onunda bıraz indirimi oldu sanırım.. başka doktorlar ne kadara yapıyor bılmıyorum ama ben karın germe, bel, basen ve iç bacak lıpoya toplam 6 bin ödedim.. bugün 17 gün oldu, şimdilik sorun yok, memnunum.. darısı sana inşallah..

canım merhaba, ben zühtü beye bır doktor yakınımızın tavsiyesi üzerine gittım yanı arada tanıdık vardı, onunda bıraz indirimi oldu sanırım.. başka doktorlar ne kadara yapıyor bılmıyorum ama ben karın germe, bel, basen ve iç bacak lıpoya toplam 6 bin ödedim.. bugün 17 gün oldu, şimdilik sorun yok, memnunum.. darısı sana inşallah..

Arkadaşım gerçekten çok ama çok kötü bir ameliyat geçirmişsin.Böyle bir doktora denk gelmek gerçekten zor bir ihtimal.Bende şubatta liposuction oldum.bütün vücudumdan yağ alındı ve ameliyattan sonra çok ağrım oldu.15 gün yattım ama bunları yaşayacağımı doktor söylemişti.çünkü kapsamlı ameliyat oldu.geçen aylar içinde gün geçtikçe vücudum çok güzel şekle girmeye başladı.benim en kötü şanssızlığım şimdiye kadar hiç kilo verememiş olmam.5litre kadarda yağ alındı benden.tabi benimde karnımda sarkma var 2 çocuktan sonra ve karın gerdirmeyi 2. ameliyata bıraktık çünkü ilk ameliyatta hepsi aynı anda olmuyor.nasipse önümüzdeki kışa karın gerdirme ve bacaklardan lipo yaptıracağım.doktoruma güveniyorum.ne derse çıktı.tabi bu ameliyatlar kolay değil.yani ol ameliyatı 3 gün sonra geç işinin başına falan değil.bazısı bir kaç güne hiçbir şeyim kalmadı falan diyor ama ben pek inanamıyorum.zaten ödemlerin geçmesi haftaları buluyor.ben 2 haftadan önce ayağa bile kalkamadım.neyse lipo konusunda tecrübeli olduğum için karın gerdirmeden korkmuyorum.ameliyat izi bile karında belli olmuyormuş.göbek deliğim bile tekrar dikilecek.şu an yağlardan görünmüyor bile.benim merak ettiğim acaba bu ameliyatı yaparken göğüslerede el atılabilirmi?ben doğumlardan kaynaklanan sarmanın azda olsa gitmesini istiyorum.doktorumla daha bu konuyu konuşmadım.Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler bana.Sana tekrar geçmiş olsun.İnşallah bu seferki rahat geçer.

Bu arada ben lazer lipo için 5000 ödedim.karın germe ve kalan yerlerimdeki lipo içinde sanırım aynı parayı ödücem.

Back