Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
karın gerdirme + 360 liposuction
- Konu Sahibi gzdayz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Çok geçmiş olsun. Doktorunuz Orkun Uyanık değil mi? sonucunu gerçekten merakla bekliyorum. çünkü bende Orkun beye ameliyat olmayı düşünüyorum. ama 10 kg daha vermem gerektiğini söyledi.Herkese günaydın ameliyatımı dün öğle saatlerinde oldum :) iyiyim çok şükür ayağa kalkmada falan öyle büyük sorunlar yaşamadım. Korseler takılı olduğundan şuan göremedim halimi ama
Evet Orkun uyanık ama muhteşem bir doktor çok ilgili çok içten hoşuma gitti. Kaç kg sunuz boy kaçtıÇok geçmiş olsun. Doktorunuz Orkun Uyanık değil mi? sonucunu gerçekten merakla bekliyorum. çünkü bende Orkun beye ameliyat olmayı düşünüyorum. ama 10 kg daha vermem gerektiğini söyledi.
Şuan bende korse var hiç çıkarmadım 3. Günüm ama görenler şuan korseli bile incelmişsin dediler ki ödem var şuanÇok geçmiş olsun. Doktorunuz Orkun Uyanık değil mi? sonucunu gerçekten merakla bekliyorum. çünkü bende Orkun beye ameliyat olmayı düşünüyorum. ama 10 kg daha vermem gerektiğini söyledi.
160 boy ve 76 kg. 2 yıldır düzenli spor yapıyorum. ikiz gebelik sezeryan doğum kilo alıp verme derken sarkık bir karın sahibi oldum.Evet Orkun uyanık ama muhteşem bir doktor çok ilgili çok içten hoşuma gitti. Kaç kg sunuz boy kaçtı
orkun beyden bilgi alırken başka doktorlar gibi gel hemen ameliyat edelim demedi mesela. foto istedi 10 kg verirseniz daha güzel sonuç alırız dedi.
Evet adam gerçekten yapmak için yapmıyor neye onu söylüyor160 boy ve 76 kg. 2 yıldır düzenli spor yapıyorum. ikiz gebelik sezeryan doğum kilo alıp verme derken sarkık bir karın sahibi oldum.
orkun beyden bilgi alırken başka doktorlar gibi gel hemen ameliyat edelim demedi mesela. foto istedi 10 kg verirseniz daha güzel sonuç alırız dedi.
Kg verimi olur ise vücut bir o kadar iyi gösteriyor .. deneyin kesinlikle vermeyi160 boy ve 76 kg. 2 yıldır düzenli spor yapıyorum. ikiz gebelik sezeryan doğum kilo alıp verme derken sarkık bir karın sahibi oldum.
- 16 Ekim 2024
- 5
- 1
- 1
- 37
Hangi hastaneKızlar 360 liposuction yaptıran yok mu ben 35 bine buldum. Araştırmaya devam.. Yaptıranlar bir bilgi versin..
- 3 Ocak 2016
- 13
- 0
- 86
- 32
Merhabalar. Öncelikle geçmiş olsun! Doktorunuzdan memnun musunuz hala? Ameliyattan da?Herkese günaydın ameliyatımı dün öğle saatlerinde oldum :) iyiyim çok şükür ayağa kalkmada falan öyle büyük sorunlar yaşamadım. Korseler takılı olduğundan şuan göremedim halimi ama
Fiyat olarak ne kadara anlaştınız?