Aranıza yeni katılmaktayım.Geçte olsa üye oldum ve burdayım.Ne zaman google de bişey arasam istediğim cevap bu kulupteydi.Ve artık aranızdayım.
Mini karın germe ve gögüs protezi ihtiyacım var.Hazır 5 kilo vermişken bu işlemleri yaptırmak istiyorum.İstanbul da bu amalıyatı geçirmiş ve doktorundan memnun olan arkadaşların tavsiyelerini umutla ve sevinçle bekliyorum.
Fiyat bilgisi konusunda da bilgi verebilirseniz ekstra sevinirim.
bende seninle ayni derten muzderipim sorun bende dahada fazla 16 kilo verdim herterafim sarkti vucut sekillendirme ameliyatina ihtiyacim var, yani karin germe . liposuction, gogus kaldirma, fakat sitedekilere bakiyorum 2008-2009-2010 da bussuru kisi ameliyat olup birbiriyle yazismislar 2011 de herhalde hic kimsenin ameliyata ihtiyaca yok kime yazsam ses cikmiyor eski ameliyat olanlar lutfen memnum olanlar sikayeti olanlarlar ozaman ki cektiklerini hatirlayip bize yardim etsinler medyatik doktorlar fiyatlarda ucmuslar bu sene öbur doktorlarinda nasil olundugu bilinmiyor kimsede fikir vermiyor yokmu hem kesemize uygun hemde iyi mesleki tecrubesi bir doktor LUTFEEEEEN YARDIM EDIN. VAKTIM COK AZ KALDI 1-2 HAFTA ICINDE BIR DOKTOR BULMAK ZORUNDAYIM
Aranıza yeni katılmaktayım.Geçte olsa üye oldum ve burdayım.Ne zaman google de bişey arasam istediğim cevap bu kulupteydi.Ve artık aranızdayım.
Mini karın germe ve gögüs protezi ihtiyacım var.Hazır 5 kilo vermişken bu işlemleri yaptırmak istiyorum.İstanbul da bu amalıyatı geçirmiş ve doktorundan memnun olan arkadaşların tavsiyelerini umutla ve sevinçle bekliyorum.
Fiyat bilgisi konusunda da bilgi verebilirseniz ekstra sevinirim.