Karın estetiği için İstanbulda doktor tavsiyesi olan var mı.Arkadaşlar paylaşırmısını

aledax

Yine Yeniden
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2011
796
0
296
İstanbul
Merhaba Kadınlar Kulubünün Muhteşem kadınları

Aranıza yeni katılmaktayım.Geçte olsa üye oldum ve burdayım.Ne zaman google de bişey arasam istediğim cevap bu kulupteydi.Ve artık aranızdayım.

Mini karın germe ve gögüs protezi ihtiyacım var.Hazır 5 kilo vermişken bu işlemleri yaptırmak istiyorum.İstanbul da bu amalıyatı geçirmiş ve doktorundan memnun olan arkadaşların tavsiyelerini umutla ve sevinçle bekliyorum.

Fiyat bilgisi konusunda da bilgi verebilirseniz ekstra sevinirim.

Alakanıza şimdiden teşekkur ederim.

bende seninle ayni derten muzderipim sorun bende dahada fazla 16 kilo verdim herterafim sarkti vucut sekillendirme ameliyatina ihtiyacim var, yani karin germe . liposuction, gogus kaldirma, fakat sitedekilere bakiyorum 2008-2009-2010 da bussuru kisi ameliyat olup birbiriyle yazismislar 2011 de herhalde hic kimsenin ameliyata ihtiyaca yok kime yazsam ses cikmiyor eski ameliyat olanlar lutfen memnum olanlar sikayeti olanlarlar ozaman ki cektiklerini hatirlayip bize yardim etsinler medyatik doktorlar fiyatlarda ucmuslar bu sene öbur doktorlarinda nasil olundugu bilinmiyor kimsede fikir vermiyor yokmu hem kesemize uygun hemde iyi mesleki tecrubesi bir doktor LUTFEEEEEN YARDIM EDIN. VAKTIM COK AZ KALDI 1-2 HAFTA ICINDE BIR DOKTOR BULMAK ZORUNDAYIM

Canım benim yazık sana:)

Kimsecikler cevap vermemiş.Görmedimi müdavimler acabaki es geçilmiş konun.Tüh tüh çok üzüldüm sana.

Umarım bulmuşsundur aradıgını

Oy oy Jelesecim sen bari göreydinde iki laf edeydin.

Kendime acıdım açtığım konuya dönüp bakan olmamış

Senden kaçmazdı ama öksüz gibi konuya bak beaa

Canım benim yazık sana:)

Kimsecikler cevap vermemiş.Görmedimi müdavimler acabaki es geçilmiş konun.Tüh tüh çok üzüldüm sana.

Umarım bulmuşsundur aradıgını

:))) koptum gülmekten :)))

hayret nasıl kimse yazmamış sen ki havalı seksü hatunsun hemen dikkat çekersin...

buldu buldu oldu ameliyatını taş gibi hatun

Oy oy Jelesecim sen bari göreydinde iki laf edeydin.

Kendime acıdım açtığım konuya dönüp bakan olmamış

Senden kaçmazdı ama öksüz gibi konuya bak beaa

oy göreydim kollarımı acaydım

ama görmemişim nasıl kaçırdım şaştım kaldım :44: ben ki her konuya hakim kategorisin de birinciliğe oynamış biri olarak esefle kınadım kendimi

oy göreydim kollarımı acaydım

ama görmemişim nasıl kaçırdım şaştım kaldım :44: ben ki her konuya hakim kategorisin de birinciliğe oynamış biri olarak esefle kınadım kendimi

İşte benı atladığın için şefkatle kollarını açmadığın için kaçırdığın birinçligi

Arada güme gitmişim.Bende güldüm halıme.

Acemilik işte.sızaydım topiklere 2 laf edeydım.Birde başlık açmışım.

2de polemik yapardım.ah bileydim

Geçti Bor un pazarı..... olmuş bu hikaye Aledax cım Kenarda köşede kalmış olabilii ama hemen kalkındırırz sen hiç merak etme))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…