• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karın çatlakları hakkında bir sorum var kızlar

lierac krem kullanan iki arkadaşımın biri çatladı, diğeri ise hiç çatlamadı. bence cilt yapısıyla alakalı. bende lierac kullanıyorum henüz çatlak yok ama hassas ve iz bırakan bir cilde sahip olduğum için çatlayabileceğimi düşünüyorum.

Arkadaşlar az önce öğrendim biri murad diye bi markadan bahsetmiş.Eczanede satılıyormuş. Çatlak oluşmasını engellemek için bi ürünü yok bu markanın, aslında oluşmuş çatlakları yok etme etkisi varmış. Karnı eski haline getirdiğini söyledi kullanan arkadaş. Belki faydası olur denemekte yarar var. Fiyatı biraz pahalı ama denemeye değer. İsterseniz bi araştırın.

slm bayanlar eczaneye lierach krem almaya gittim ama eczacı senin çatlakların oluşmuş bunu oluşmadan önce kullanmalıydın dedi ve BONAL-F PLUS JEL diye bi krem tavsiye etti zaten fiyatlarıda aynıydı bu krem oluşmuş olan çatlakların görünümünü %72 oranında azaltıyormuş yeni kullanmaya başladım çatlaklarım çok hızlı bişekilde yayıldı moralim inanılmaz bozuluyor kendimi üzmemek için artık aynaları kaldırdım kremi kullanmaya devam edecem doğumdan sonrasında da en azından görünümü hafifler belki

çatlak için jel alman güzel olmuş fakat daha doğuma zamanın var
bence yanında bir de çatlağı önlemek için bişeyler kullanmalısın
daha fazla çatlayabilirsin çünkü

lierac krem kullanan iki arkadaşımın biri çatladı, diğeri ise hiç çatlamadı. bence cilt yapısıyla alakalı. bende lierac kullanıyorum henüz çatlak yok ama hassas ve iz bırakan bir cilde sahip olduğum için çatlayabileceğimi düşünüyorum.

tabi ki en önemli etken kalıtım
illa kullanıyoruz krem diye çatlamıcaz diye bişey yok
ama önlemini alalım çatlarsak yine çatlarız
en azından sonra kafamızı duvara vurmayız

lierac kullanıyorum
şimdilik çatlak yok
ama son haftaları da görmek lazım

tabi ki en önemli etken kalıtım
illa kullanıyoruz krem diye çatlamıcaz diye bişey yok
ama önlemini alalım çatlarsak yine çatlarız
en azından sonra kafamızı duvara vurmayız

lierac kullanıyorum
şimdilik çatlak yok
ama son haftaları da görmek lazım

kızlar hiç genetik demeyin ben genetiğime güvendimde ne oldu ablamlarda ve annemde sıfır çatlak bende de olmaz diye hiç bişey kullanmadım ama ne hale geldim sinir oluyorum ben çok kiloda almadım ablam 30 kilo birden aldı onda hiç bi çizik bile olmadı

Dogumdan Sonra Oluşan Catlaklardan Ne Yapıp Kurtulabılırız Bırde Uzerinden Uzun Seneler Gecince :((( Kremlemi İlaclamı Lazerlemi Nasıl Kurtulabılırız... Hıcbır fıkrım yok yardımcı olan olursa cok guzel olur... sımdıden tskler... :16:

Merhaba kızlar bende yeni doğum yaptım karnımda çizik bile yok. Emin olun genetiğim çok kötü :( annemin karnı harita gibi. Ablamın vücudu ergenlikte başladı çatlamaya. Eczanelerde satılan bir krem var ben onu kullandım.Gebeliğimin 2.ayında başladım.Ecz tavsiye etti. Ories diye bir marka. Eczacı vazelini tavsiye etmedi bana. Petrolden üretilen bir kimyasalmış. Daha doğal bir ürün olduğu için bunu aldım vee sıfır çatlak öneririm :) Her eczanede yok sanırım. Bayisi olduğu yerlere veriliyormuş. Ben antalyadaki bir eczaneden aldım kargo ile yolluyorlar

Back