- Konu Sahibi papatya2147
-
siz asıl hamile egzersizine ağırlık verin...ben aptal gibi yan gelip yattım, doğuma 84 kilo gittim...karnım hala 5 aylık hamile gibi. lütfen, lütfen tuzu kısın ki şişmeyesiniz. o kadar şişmiştim ki, son haftalarda ellerimi kapayamıyordum. bebeğim 3220 gr doğdu ama doğuma giderken görseniz beni, 3üz doğuracağım sanırdınız...e o kadar kilo ve ödem de deriyi gerip yırtıyor... hamileyken spor yaparsanız, doğum da rahat olur lohusalık da...ben resmen kötü örneğim diye yazıyorum: son 2 ay yere oturduğumda kalkamıyordum...birinin gelip elimden tutması gerekiyordu...e boğazımdan da kısmadım..halbuki tuzu mümkün olduğunca az almam gerekirdi...ödem mahvediyor insanı...
Merhaba,
Çatlakalr için bebe yağı kullanıyorum. 14 haftalık hamileyim. Henüz çatlağım yok ya yapım müsait olduğu için çok korkuyorum. Umarım fazla çatlağım olmaz. "http://hamilelikteben.blogspot.com/"
cnm sonrasını çok merak ettim resmin eklesene
ben anladım zaten o senin göbeğin değil
sonradan birden bire bu kadar olması imkansız..
benm şimdiden başladı çatlaklarım
babe çatlak kremi kullanıyorum
göbeğimin altında kırmızı kırmızı oluştu
düzeltebilecek bşey varsa bana da söyleyin
haklısın canım kilo en önemli sebebi bu çatlakların ama ben öyle bi hamile hiç olmadım 24 yaşındayım genç olmama bağlıyo eşim çok hareketliyim 38. haftama girmeme rağmen hergün kilometrelerce yol yürürüm bunun dışında bütün gün ev işlerimi aksatmam bu yüzden hiç ödem olmadı bende.
hala yüzüklerimi takıyorum
canım onlar daha testte 2. çizgiyi görünce beslenme uzmanıyla egzersiz hocasıyla devam ediyorlar...benim merak ettiğim acaba ünlüler ne kullanıyor gerçekten şanslılarda onlarda mı oluşmadı mesela çağla şikel 2 doğum yaptı her ne kadar kilo almasada yine de çok güzel bi karnı var bu nasıl oluyo
bayanlar okadar mutluydumki karnımda çatlak oluşmadı diye zaten son haftalardayım diye için rahattı ama hiç olmadık bir anda 38. haftamda karnımda çatlaklar oluşmaya başladı ne kadar şokta ve mutsuz olduğunu tahmin edebilirsiniz.
gebeliğim boyunca hiç krem yağ vs. kullanmadım çünkü ailemde hiç karın çatlağı olmadığı için genetik yapıma güveniyordum güya vay benim akılsız başım sakın benim düştüğüm hataya düşmeyin elinizden gelen ne varsa yapın.
İnternetten araştırdığım kadarıyla çatlaklar henüz yeniyken yani mor çizgiler halindeyken kullanılacak çatlak kremleri işe yaraya biliyormuş
bunu tecrübe eden varmı???ben şuanda tedavisi için çatlak kremi mi almalıyım yoksa, çatlak oluştuktan sonra kullanılan çatlak görünümünü hafifletici kremmi almalıyım????????????
çatlaklar için tavsiyenizi bekliyorum neolursunuz deneyimlerinizi paylaşın benle delirmek üzereyim ve çok üzüntülüyüm(
bayanlar okadar mutluydumki karnımda çatlak oluşmadı diye zaten son haftalardayım diye için rahattı ama hiç olmadık bir anda 38. haftamda karnımda çatlaklar oluşmaya başladı ne kadar şokta ve mutsuz olduğunu tahmin edebilirsiniz.
gebeliğim boyunca hiç krem yağ vs. kullanmadım çünkü ailemde hiç karın çatlağı olmadığı için genetik yapıma güveniyordum güya vay benim akılsız başım sakın benim düştüğüm hataya düşmeyin elinizden gelen ne varsa yapın.
İnternetten araştırdığım kadarıyla çatlaklar henüz yeniyken yani mor çizgiler halindeyken kullanılacak çatlak kremleri işe yaraya biliyormuş
bunu tecrübe eden varmı???ben şuanda tedavisi için çatlak kremi mi almalıyım yoksa, çatlak oluştuktan sonra kullanılan çatlak görünümünü hafifletici kremmi almalıyım????????????
çatlaklar için tavsiyenizi bekliyorum neolursunuz deneyimlerinizi paylaşın benle delirmek üzereyim ve çok üzüntülüyüm(
Aman canım tek sorunun çatlak olsun yaa ben nelerle uğraşıyorum biliyomusun?hamileliğimin tadını daha hiç çıkaramadım.gecen yıl erken dogumla oglumu kaybettim yine aynı şeyler olacak mı diye endişelenmekten stres içindeyim.keşke benim de tek derdim çatlak olsa.sen önce bebişini saglıkla kucağına al bak çatlak matlak unutursun.ama yine de sana tecrübelerimden bir demet sunayım canım.keske genetiğine güvenmeyip bir çatlak jeli kullansaydın ki o da hiç süphesiz Lierac olmalıydı.ben iki hamileliğimde de kullandım ki kalçlaeım çatlak dolu ama göbeğimde tek bi çatlak olmadı.madem ki geç kaldın yine de bi umut var yine Lierac markasının başka catlak ürünleri var.bunun için netten araştırma yap ve iyi bi kozmetik mağazasına gidip Lieracın danışmanından yardım iste.sana önerebileceğim ilk ve tek ürün bu...sevgiler...
Göbek altından göğüse kadar olan çizgi dışında karnımda değişiklik olmadı ama çok korkuyorum, kaşırım da çatlar diye. İlaç kullanmadım, düşünmüyorum da. Yıllarca sivilcelerini kremle geçirmeye çalışmış ve başaramamış, sonra kapsülle hepsini silip süpürmüş biri olarak deriye dışarıdan uygulanan yöntemlerin içteki sorunlara pek çaresi olduğunu düşünmüyorum. Görüştüğüm çoğu anne de ya krem kullanmış ama çatlak dolu; ya da hiç bişi kullanmamış, karnı da pürüzsüz. Kremi sadece emzirme tahrişleri için kullanıcam doğrusu.
canım şimdiye kadar çatlamadıysan sonra da çatlamazsın sanırım..
doktorum bana madecassol vermişti ama pek kullanmadım,lierac kullanmıştım..
fakat cilt yapısı ile ilgili bu çatlama olayı..
kimisi kullandığı halde çatlar, kimisi kullanmasa da çatlamaz..
deriye yumuşaklık sağlar kullandıklarımız,yine de klullanmakta fayda var..
ama kaşımak çatlatır..
işin kötüsü canım bende hiç bişekilde kaşınma veya ne bileyim gerginlik hissi olmadı birden bire ortaya çıktı şimdi sürekli bebe yağıyla yağlıyorum sonrada streçle göbişi bi güzel sarıyorum lierac kremide aldım onuda sabah akşam kullanıyorum doğumdan sonrada kullanacam çünkü göbek küçülürkende çatlaklar oluşabilirmiş bu krem çatlakların rengini ten rengine yakın bişey yapıyormuş
zaten gebelik çatlağı bir gece yatıp sabah kalktığında oluyormuş
hiç anlamıyormuşsun
kaşıntı ilk göbek gerilirken oluyor
bizim gibi ilerleyen haftalarda birden çatlayabiliyor
bana da şimdiye kadar çatlamadıysan olmaz daha diyorlar ama ben öyle düşünmüyorum
asıl sonlra doğru daha çok gerilecek cilt
biz elimizden geleni yapalım da olacak olan yine olsun
sonra niye önlemimizi almadık diye üzülmeyelim
ben gebeliği çatlaksız bitirirsem eğer kesinlikle lierac mucizevi bişey
çünkü ben çok yatkınım çatlağa
kızlar peki siz kaç kilo aldınız çatlayan arkadaşlara bu sorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?