karın çatlakları hakkında bir sorum var kızlar

siz asıl hamile egzersizine ağırlık verin...ben aptal gibi yan gelip yattım, doğuma 84 kilo gittim...karnım hala 5 aylık hamile gibi. lütfen, lütfen tuzu kısın ki şişmeyesiniz. o kadar şişmiştim ki, son haftalarda ellerimi kapayamıyordum. bebeğim 3220 gr doğdu ama doğuma giderken görseniz beni, 3üz doğuracağım sanırdınız...e o kadar kilo ve ödem de deriyi gerip yırtıyor... hamileyken spor yaparsanız, doğum da rahat olur lohusalık da...ben resmen kötü örneğim diye yazıyorum: son 2 ay yere oturduğumda kalkamıyordum...birinin gelip elimden tutması gerekiyordu...e boğazımdan da kısmadım..halbuki tuzu mümkün olduğunca az almam gerekirdi...ödem mahvediyor insanı...

Merhaba,

Çatlakalr için bebe yağı kullanıyorum. 14 haftalık hamileyim. Henüz çatlağım yok ya yapım müsait olduğu için çok korkuyorum. Umarım fazla çatlağım olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:

haklısın canım kilo en önemli sebebi bu çatlakların ama ben öyle bi hamile hiç olmadım 24 yaşındayım genç olmama bağlıyo eşim çok hareketliyim 38. haftama girmeme rağmen hergün kilometrelerce yol yürürüm bunun dışında bütün gün ev işlerimi aksatmam bu yüzden hiç ödem olmadı bende.
hala yüzüklerimi takıyorum

canım bebe yağı falan kar etmiyor bende kullanıyorum ama en iyisi paraya kıyıp iyi bir çatlak kremi almak çünkü sadece bunlar derinin altına nüfus edermiş bende okadar paraya ne gerek var almıyayım dedim gittim kakao yağı bebe yağı aldım şimdi çoook pişmanım

evet canım benimde aynen göbeğimin altında oluştu ben hemen lierac krem alcam belki ilerlemesini önler en azından

Eklentiler

• $çatlak-hamile-gebe-gebelik-çatlakları-çatlak-tedavisi.png
    153,9 KB · Görüntüleme: 821
benim merak ettiğim acaba ünlüler ne kullanıyor gerçekten şanslılarda onlarda mı oluşmadı mesela çağla şikel 2 doğum yaptı her ne kadar kilo almasada yine de çok güzel bi karnı var bu nasıl oluyo

çok güzel..ben doğuma eşimin alyansıyla gittim. şimdi kendi alyansıma döndüm çok şükür ama vücudum sarktı, karnım kaldı, vs...spor şart yani

canım onlar daha testte 2. çizgiyi görünce beslenme uzmanıyla egzersiz hocasıyla devam ediyorlar...

utopyanın tavsiye ettği kremi bende şiddetle tavsiye ediyorum
ama arto olarakkk vücult nemini arttırmak ve kuru olmamak için BOLCA SU içmeliyiz günde en az 3 lt su tüketimi vüculdun nemini yitirmesine engel oluyor ve çatlaklarınızın oluşumunada bir nevi engel oluyor
artı hamilelikte su tüketimi idrar yolları enfeksiyonu gibi pek çok konuda işe yarıyor

Aman canım tek sorunun çatlak olsun yaa ben nelerle uğraşıyorum biliyomusun?hamileliğimin tadını daha hiç çıkaramadım.gecen yıl erken dogumla oglumu kaybettim yine aynı şeyler olacak mı diye endişelenmekten stres içindeyim.keşke benim de tek derdim çatlak olsa.sen önce bebişini saglıkla kucağına al bak çatlak matlak unutursun.ama yine de sana tecrübelerimden bir demet sunayım canım.keske genetiğine güvenmeyip bir çatlak jeli kullansaydın ki o da hiç süphesiz Lierac olmalıydı.ben iki hamileliğimde de kullandım ki kalçlaeım çatlak dolu ama göbeğimde tek bi çatlak olmadı.madem ki geç kaldın yine de bi umut var yine Lierac markasının başka catlak ürünleri var.bunun için netten araştırma yap ve iyi bi kozmetik mağazasına gidip Lieracın danışmanından yardım iste.sana önerebileceğim ilk ve tek ürün bu...sevgiler...

çok teşekkür ederim canım güzel silerlerin için bende eczaneden istettim lierac kremi kullanmaya başlıyorum inşallah fazla ilerlemez

Göbek altından göğüse kadar olan çizgi dışında karnımda değişiklik olmadı ama çok korkuyorum, kaşırım da çatlar diye. İlaç kullanmadım, düşünmüyorum da. Yıllarca sivilcelerini kremle geçirmeye çalışmış ve başaramamış, sonra kapsülle hepsini silip süpürmüş biri olarak deriye dışarıdan uygulanan yöntemlerin içteki sorunlara pek çaresi olduğunu düşünmüyorum. Görüştüğüm çoğu anne de ya krem kullanmış ama çatlak dolu; ya da hiç bişi kullanmamış, karnı da pürüzsüz. Kremi sadece emzirme tahrişleri için kullanıcam doğrusu.

canım şimdiye kadar çatlamadıysan sonra da çatlamazsın sanırım..
doktorum bana madecassol vermişti ama pek kullanmadım,lierac kullanmıştım..
fakat cilt yapısı ile ilgili bu çatlama olayı..
kimisi kullandığı halde çatlar, kimisi kullanmasa da çatlamaz..
deriye yumuşaklık sağlar kullandıklarımız,yine de klullanmakta fayda var..
ama kaşımak çatlatır..

aynen bende senin gibi bi havalardaydım canım herkese karnımı gösteriyordum bi tek göbek altında ince o da çok açık renkte bi çizgim oluşmuştu ama bak 38. haftada göbeğimin altında birden çatlaklar oluştu son aya kadar erken konuşmamak lazımmış ve senin gibi kremlerin bi etkisi olmaz diyerek bişey kullanmadım ama şimdi keşke bişeyler yapsaydım diyorum en azından içim rahat olurdu aklım acaba kullansam böyle olmazmıydı soruları takılmazdı en azından

işin kötüsü canım bende hiç bişekilde kaşınma veya ne bileyim gerginlik hissi olmadı birden bire ortaya çıktı şimdi sürekli bebe yağıyla yağlıyorum sonrada streçle göbişi bi güzel sarıyorum lierac kremide aldım onuda sabah akşam kullanıyorum doğumdan sonrada kullanacam çünkü göbek küçülürkende çatlaklar oluşabilirmiş bu krem çatlakların rengini ten rengine yakın bişey yapıyormuş

zaten gebelik çatlağı bir gece yatıp sabah kalktığında oluyormuş
hiç anlamıyormuşsun
kaşıntı ilk göbek gerilirken oluyor
bizim gibi ilerleyen haftalarda birden çatlayabiliyor
bana da şimdiye kadar çatlamadıysan olmaz daha diyorlar ama ben öyle düşünmüyorum
asıl sonlra doğru daha çok gerilecek cilt
biz elimizden geleni yapalım da olacak olan yine olsun
sonra niye önlemimizi almadık diye üzülmeyelim

ben gebeliği çatlaksız bitirirsem eğer kesinlikle lierac mucizevi bişey
çünkü ben çok yatkınım çatlağa

KIZLAR İNTERNETTE BÖYLE BİŞEY OKUDUM BİLMİYORUM SİZLER NE DÜŞÜNÜRSÜNÜZ?
Ben gebelik süresince ve emzirme süresince asla yapılmamasını ama daha sonra deneme bi fayda var diyorum..mutlaka okuyun

Bir çok kadının sorunudur doğumdan ve fazla kilo alıp vermekten kaynaklanan karın çatlakları.Bu çatlaklardan kurtulmak sandığınız kadar zor değil. buyrun yöntemlerini birlikte okuyalım

Karın bölgenizde aşırı şişmanlamaktan veya doğum yapmaktan kaynaklanan karın çatlakları varsa ve siz karın germe ameliyatı olamıyorsanız, size kesinlikle işe yaracak 3 kremden bahsedeceğim. Sakın aklınıza piyasada satılan, üstelik de çok pahalıya satılan çatlak kremlerinin reklamını yapacağım gibi bi fikir gelmesin. Bizzat eczanelerden alabileceğiniz ve çok ucuza alabileceğiniz 3 kremin karın çatlaklarını nasıl geçirdiğini anlatmak istiyorum.

Öncelikle bu üç kremi doğum yapmış ve doğumdan kalan nerdeyse 10 yıllık karın çatlaklarını geçirmiş bir arkadaşımın tavsiyesi ile gidip eczaneden satın aldım. Yani gebelik sonrası oluşan karın çatlaklarınız veya vücudunuzun herhangi bir bölgesinde oluşan gebelik, hamilelik çatlakları varsa şiddetle öneririm. Çünkü nerdeyse 10 yıllık yerleşmiş gebelik çatlaklarını bile yok olmasına fayda sağlayan bu üç kremin, kilo alıp vermekten kaynaklanan karın çatlaklarını geçirmemesi imkânsız gibi geliyor bana. Yalnız şunu belirteyim, gebelik, hamilelik sonrası karın çatlakları veya diğer bölgelerdeki çatlaklar için düzenli olarak her gün 1 yıl kadar bu kremleri kullanmanız gerekiyor. Zira gebelik sonrası karın çatlarını yok eden arkadaşım her gün sürmek üzere nerdeyse 1 yıl kullanmıştı. Ama sonuçta 10 yıldır duran karın çatlakları 1 yılda yok olması mucize gibi bir şeydir.Gelelim bu üç kremi nasıl kullanmanız gerektiğine. Eczaneye gidiyorsunuz ve
• Madecassol
• Hametan
• Acnelyse
İsimli 3 kremi çok ucuza satın alıyorsunuz. Verdiği etkiye bakarak üçünün toplam fiyatını duyunca çok şaşıracaksınız. Ortalama dolar bazında düşünürsek 15-20 dolar arası. Ama tabi öderken bunun TL karşılığını ödüyorsunuz. Sonuç itibariyle bir tek çatlak kreminin 50-60 dolardan aşağı olmadığını düşünürsek bu kremler çok ucuza geliyor.
Bu üç kremi aldıktan sonra her gün 1 ya da 2 defa üçünden de nohut tanesinden daha az miktarda karın çatlaklarınızın olduğu bölgelere sıkıyorsunuz ve masaj yapıyorsunuz. İşte bu kadar günde sadece sabah-öğlen veya sabah-akşam ya da sadece sabah bu üç kremden azar azar, çok az miktarlarda karın çatlaklarınızın olduğu yerlere ya da cilt çatlaklarınızın olduğu bütün bölgelere sürüyorsunuz ve ovarak kremleri yediriyorsunuz.

Kilo alıp vermekten kaynaklanan karın çatlaklarınız veya diğer bölgelerinizde çatlaklarınız varsa ortalama 5-6 ayda tamamen ucup gidiyor. En azından benim öyle oldu. Ama hamilelik, gebelik sonrası oluşan karın çatlaklarının yok olması, arkadaşımda olduğu gibi 1 yılı buluyor. Biraz sabırlı olmanız gerekiyor. Ama inanın sabrettiğinize değiyor.

Bunun yanında uyarmadan edemeyeceğim, sakın benim gibi karın çatlaklarından daha hızlı kurtulmaya kalkıp günde 4-5 defa sürmeye kalkmayın. Zira özellikle ACNELYSE isimli kremin müthiş derecede bir deri soyucu özelliği var ve günde belirttiğim 2 defadan fazla sürerseniz deriniz kıpkırmızı soyuluyor ve müthiş acıyor. O yüzden sabırsızlık etmeyin. Günde sadece 1 veya 2 defa üç kremden de eşit oranda çok az miktarda sıkın ve masaj yaparak çatlakların olduğu bölgeye yedirin. Zaten üç kremde çok az sıksanız bile çok yoğun dağıldığı için, hem fazla fazla sıkmanıza gerek kalmıyor hem de çabuk bitmiyor.

Benim tecrübelerime göre acnelyse kremi ölü deriyi soyuyor, hametan zaten üzerinde de yazdığı gibi cilt yanıkları ve cilt tahrişlerinde kullanılan bir krem doğal olarak oda ölü deri hücresini atıp cildi onarıyor, madecassol ise müthiş güzel kokan ve bence nemlendirici etki yapan harika bir krem. Bu üçü birleşince çatlakların olduğu bölgede sanırım çatlağın olduğu deriyi soyup atıyor ve nemlendirerek alttan taze, yeni çatlaksız bir deri çıkarıyor ortaya sanırım. Zira kendim zamanında 57 kilodan bir anda 84 kiloya fırlayınca doğal olarak vücudumda çatlaklar meydana gelmişti. Ardından spor, sağlıklı beslenme düzeni, sağlıklı diyet listeleri takip ederek 62 kiloya dönünce zayıf ama çatlakları olan bir bedene kavuşmuştum. Bu üç krem sayesinde 6 ayda bütün çatlaklarım yok oldu ve yine eskisi gibi lekesiz, çatlak olmayan bir bedene sahibim.
Bu üç kremde doktorlar tarafından yazılabilen kremler. Yani dilerseniz hastaneden yazdırabiliyorsunuz. Ancak ben uğraşmak istemedim gidip eczaneden gayet ucuz bir fiyata üçünü birden aldım. Zaten aylarca yetiyor.
Son olarak uyarımı tekrarlamak istiyorum acnelyse kremini asla tek basına kullanmayın ve miktarını sakın artırmayın hatta mümkünse diğer iki kremden biraz daha az miktarda sıkın. Zira müthiş bir deri soyucu. Haddinden fazla kullanırsanız, ölü deriyle birlikte canlı deriyi de soymaya başlıyor ve doğal olarak canınız acıyor.
Günde 1, en fazla 2 defa bir sabahları bir aksamlar üç kremden çok miktarda cilt çatlaklarının olduğu bölgeye sıkıyorsunuz ve masaj yaparak yediriyorsunuz. Ortalama 6 ay ile 1 yıl içinde karın çatlaklarınıza, gebelik sonrası, hamilelik sonrası karın çatlaklarına, kilo alıp vermekten kaynaklanan karın ve vücut çatlaklarına elveda diyorsunuz.

lierac kullandığı halde çatlayanlar var canım,yakınen tanıyorum..
bende lierac kullandım çatlağım yok..direk lieracla alakalı değil..
yüzde ile konuşursak esmer tenliler daha az çatlıyormuş,

kızlar peki siz kaç kilo aldınız çatlayan arkadaşlara bu sorum?

valla canım beni gören hiç kilo almadın küçük bi göbeğin var okadar diyorlar hatta doktorumda her muayenede öyle diyor ama baya bi aldım herallde boyum uzun olduğu için göstermiyorum 60 kiloyla hamile kaldım şuan 74 kiloyum boyumda 1.73
ayrıca benim göbeğim ciddi anlamda küçük hala nasıl çatladı bu göbek inanamıyorum

slm bayanlar eczaneye lierach krem almaya gittim ama eczacı senin çatlakların oluşmuş bunu oluşmadan önce kullanmalıydın dedi ve BONAL-F PLUS JEL diye bi krem tavsiye etti zaten fiyatlarıda aynıydı bu krem oluşmuş olan çatlakların görünümünü %72 oranında azaltıyormuş yeni kullanmaya başladım çatlaklarım çok hızlı bişekilde yayıldı moralim inanılmaz bozuluyor kendimi üzmemek için artık aynaları kaldırdım kremi kullanmaya devam edecem doğumdan sonrasında da en azından görünümü hafifler belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…