- Konu Sahibi papatya2147
-
bende de olmamıştı 8 ayın sonuna kadar ama birden bi çatladı karnım ama ben başından beri badem yağı sürüyodum doktorum tavsiye etmişti. ama sürdüğüm halde bi anda dünya haritasına benzedi karnım bende çok mutsuzum bu konuda karnımı görmeye tahammül edemiyorum hiç aynaya fln bakamıyorum çok kötü çokkk(( ama çatlak biraz problemli bi cilt sorunu ne yaparsan yap yani tedavisi mümkün dil gibi bişi :S ama sen yinede dene bakalım arkadaşların tavsiyelerini :S
lierac tüpleri var çatlaklar için
işe yaradığını duydum
çatlak önelyici jeli de görünümünü hafifletiyor diyorlar
bayanlar okadar mutluydumki karnımda çatlak oluşmadı diye zaten son haftalardayım diye için rahattı ama hiç olmadık bir anda 38. haftamda karnımda çatlaklar oluşmaya başladı ne kadar şokta ve mutsuz olduğunu tahmin edebilirsiniz.
gebeliğim boyunca hiç krem yağ vs. kullanmadım çünkü ailemde hiç karın çatlağı olmadığı için genetik yapıma güveniyordum güya vay benim akılsız başım sakın benim düştüğüm hataya düşmeyin elinizden gelen ne varsa yapın.
İnternetten araştırdığım kadarıyla çatlaklar henüz yeniyken yani mor çizgiler halindeyken kullanılacak çatlak kremleri işe yaraya biliyormuş
bunu tecrübe eden varmı???ben şuanda tedavisi için çatlak kremi mi almalıyım yoksa, çatlak oluştuktan sonra kullanılan çatlak görünümünü hafifletici kremmi almalıyım????????????
çatlaklar için tavsiyenizi bekliyorum neolursunuz deneyimlerinizi paylaşın benle delirmek üzereyim ve çok üzüntülüyüm(
doğumuma 20 günüm var çatlaklar daha fazla ilerlermi yani çokmu hızlı ilerler
ah benim aptal kafam eczacım çok demişti al lierac çatlak kremini de almamıştım çünkü bi işe yaramıyor diyorlar sürekli kullanmasına rağmen harita gibi çatladım diyen bayanlar vardı sitede o yüzden güvenememiştim ama şimdi almayı düşünüyorum gerçi çatlak oluştuktan sonra bi fayda edermi bilemiyorum??*
bayanlar okadar mutluydumki karnımda çatlak oluşmadı diye zaten son haftalardayım diye için rahattı ama hiç olmadık bir anda 38. haftamda karnımda çatlaklar oluşmaya başladı ne kadar şokta ve mutsuz olduğunu tahmin edebilirsiniz.
gebeliğim boyunca hiç krem yağ vs. kullanmadım çünkü ailemde hiç karın çatlağı olmadığı için genetik yapıma güveniyordum güya vay benim akılsız başım sakın benim düştüğüm hataya düşmeyin elinizden gelen ne varsa yapın.
İnternetten araştırdığım kadarıyla çatlaklar henüz yeniyken yani mor çizgiler halindeyken kullanılacak çatlak kremleri işe yaraya biliyormuş
bunu tecrübe eden varmı???ben şuanda tedavisi için çatlak kremi mi almalıyım yoksa, çatlak oluştuktan sonra kullanılan çatlak görünümünü hafifletici kremmi almalıyım????????????
çatlaklar için tavsiyenizi bekliyorum neolursunuz deneyimlerinizi paylaşın benle delirmek üzereyim ve çok üzüntülüyüm(
gerçekten çok fazla çatlamısbenimki bu kadar olmadı
cok buyuk hata yapmissin ben hamilelik boyunca dead and sea organik catlak kremini kullanidm bir tanede olmadi ailemdede yok ama isi sansa birakmadim hamilelere oneriririm
ben lierac jel kullanıyorum
lierac jelin badem yağı vsden farkı cilt altına nüfus edebilmesi
şimdilik bende çatlak yok, inşallah da olmaz
ki çatlamaya çok müsait bir yapım var
ergenlikten kalma bacaklarımda çatlaklar var
şimdiye kadar çatlamamış olmam bile mucize
tamamen önleyemese bile en aza indirdiğine inanıyorum
lierac güzel bir jel bence
ayrıca sonradan sürülünce işe yarar mı demişsin
biarkadaşım göğüs çatlakları için kullandı
henüz kırmızıyken başladı ve baya azalttığını söyledi, bilemiyorum ben
ayrıca kimi çatlaklar da doğumdan sonra tamamen kaybolabiliyor
mesela ablamın doğumdan sonra tamamen kayboldu çatlakları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?