Karın altında ağrı normalmi?

KHENA

Evli,Mutlu,Cücüklü
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2008
2.967
934
688
40
Kızlar merhaba ben dün 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. 1 haftadır karının alt kısmında ağrı var ara ara ani batma oluyor. Bu normami yani bunu herkes yaşıyormu? koltuktan kalkarken falan ani bir harekette sanki orda dikişler varda yırtılacakmış gibi hissediyorum.:49:

Hayirli olsun canim bebegin.. Bebek rahim içinde buyudugunden, rahimde bicak batmasi gibi agrilar oluyor, senindeki ona benziyor, normal ama yinede dr a soyle, gecmis olsun ins//

Kızlar merhaba ben dün 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. 1 haftadır karının alt kısmında ağrı var ara ara ani batma oluyor. Bu normami yani bunu herkes yaşıyormu? koltuktan kalkarken falan ani bir harekette sanki orda dikişler varda yırtılacakmış gibi hissediyorum.:49:

canım ben 16 haftalık hamileyim benim hala batmalarım oluyo dr sordum kontrol etti normal dedi rahim genişlemesinden ama başlardasın dikkat et yinede hayırlısı olsun

bendede oluyor normal heralde.doktora ne desem normal hamilesin cevabını aldığım için şimdi soruo varmı sıkıntın yok diom:))) onada normal diicekelr:)

Back