• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kargoya verilmeme problemi

jeux

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
111
1
118
Sakarya
merhaba;yaklaşık on gün önce sipariş verdim.25 ağustos-1 eylül tarihleri arasında teslim edileceği yazılıyordu.yaklaşık 4 gündür siparişiniz hazırlanıyor konumunda bekliyor ürünüm.bilgi almak için mail attım ve gelen cevapla şok oldum.siparişimin bayramdan sonra gelebileceği yazıyo.ben erkek arkadaşıma hediye olarak almıştım doğum gününde.25 ağustos doğum günüydü o tarih zaten geçti bayramdan sonra diyorlar.daha ne kadar mahçup olabilirim bilmiyorum.bi çözüm bulmanızı ya da yardımcı olmanızı diliyorum.

Hediyeni gene verebilirssn ki cnm. Erkek arkadasın verirkende söylersin kargoda sorun oldugunu emnim anlayışla karşılıycaktır..

canım haklısın ama insan mahçup oluyo bir iki gün değil ki 1 haftayı geçik bi süre.yani neden bilgilendirilmiyorum ki baştan söylenseydi keşke ben daha önceden de alışveriş yaptım trendyoldan hiç böyle sorunlar yoktu.

merhaba;yaklaşık on gün önce sipariş verdim.25 ağustos-1 eylül tarihleri arasında teslim edileceği yazılıyordu.yaklaşık 4 gündür siparişiniz hazırlanıyor konumunda bekliyor ürünüm.bilgi almak için mail attım ve gelen cevapla şok oldum.siparişimin bayramdan sonra gelebileceği yazıyo.ben erkek arkadaşıma hediye olarak almıştım doğum gününde.25 ağustos doğum günüydü o tarih zaten geçti bayramdan sonra diyorlar.daha ne kadar mahçup olabilirim bilmiyorum.bi çözüm bulmanızı ya da yardımcı olmanızı diliyorum.

bende trendyoldan çok alışveriş yaparım ama hiç sorun yaşamadım.facebooktaki trendyol sayfasına yazsaydın,belki yardımcı olurlar.olmadı alışverişi iptal ettir.

mail attım ve cevap verilmedi.siparişimi iptal etme taraftarı değilim çok beğenerek aldım.yardımcı olsunlar istiyorum.

Back