- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 26
-
- Konu Sahibi kirmizigitar
A**S kargo pişmanlıktır.İnsallah T****yol'dan almissindir.
Bir benzeri başıma geldi, bir ay gitmeyen kargom vardı. İade etmiştim. A**s kargo ile boşu boşuna uğraştım bir ay. Sonra t****ol'a canlı desteğe bağlandım. Hemen gitti
Ben çok açtım ve iade ettim ...aras kargo sanirim 3-4 kargomu kaybetmistir.
paketi acilmamis olmak kaydiyla iade aliyor tum firmalar. aldim
actim kurdum denedim iade zor sonrasinda
cok sansliymissin:) ben hep acildiktan sonra iadelerim elimde patladigi icin ya hic kabul etmiyorum kargoyu bu gibi durumlarda ya da herseyi goze aliyorumBen çok açtım ve iade ettim ...
Kesinlikle şube ile alakalı bu mahalle ile ilgili olan şube dağıtım görevlisine birgün memnuniyetimi dile getirdim lütfen memnun olmayın da bu kadar yoğun olmayalım dedi8 yildir e ticaret yapiyorum tum kargo firmalariyla calistim yurtici iclerinde gercekten en iyisi, ama ona ragmen yasadigim ortada dusunun digerlerini.... sube daha bir kac ay once acildi muhtemelen deneyimsiz ve dikkatsizlerz subeyle alakali olma ihtimali daha yuksek cunku
o zamanda iadeli urun oldugu soylenmeli ve alan kisi bilerek almali degil mi? yurtdisinda yasiyorum ve bunun bir adi var. bilerek aliyorsun. bir kez alinmis acilmis ama sorunu yok sadece begenmemis alan kisi.. daha ucuz oluyor. aliyorsun onlardan.daha once baska bır ev adresı tanımlandıgına daır sıkayetler okumussunuz ya
o muhtemelen şöyle bırsey olabılır sahıs almısdır denemıstır gerı ıade etmıstır e halıyle ondan baska ev tanımlı kalmıs olabılır sonucta aldıgımız bırcok urun bır baskasının gerı ıade etmıs oldugu olabılır
kargonuzun bulunacagını dusunuyorum bulunmazsa zaten para ıadesını alırsınız
aldıgınızda da paketı ıncelersınız acıldıgını gorursenız teslım almayın ıade edıp bunu bıldırın kı konuda bahsettıgınız suphelerı ustunuzden atmıs olursunuz
gozunuz aydin insallah sorunsuz calisir.kizlar kargo geldi:)
kargoyu getiren kurye uzaktan hemen uzatti kutuyu gitmeyenkalkti, nerdeymis koli dedim, ben bu bolgeye bile bakmiyorum baska bir bolgedeyim bana su adresten koliyi al su adrese gotur dediler bende getirdim dedi.
olay su: satis yapan firmanin sirket ismi turkuaz muzik falan fistik
dun yakin bolgemizdeki turkuaz medya binasina toplu kargo gonderilmis uzerindeki turkuaz yazisini gorunce alici ismi vs bakmadan digerleriyle oraya birakmislar
ınternetden bırsey aldıgınızda tuketıcı hakkı geregı 15 gunde ıade sansınız varcok sansliymissin:) ben hep acildiktan sonra iadelerim elimde patladigi icin ya hic kabul etmiyorum kargoyu bu gibi durumlarda ya da herseyi goze aliyorum
aynen ...Ben çok açtım ve iade ettim ...
ha supurgeyı evde denedınız mıaras kargo sanirim 3-4 kargomu kaybetmistir.
paketi acilmamis olmak kaydiyla iade aliyor tum firmalar. aldim
actim kurdum denedim iade zor sonrasinda
evet ulasti cok sukur pakette bir sorun olmayinca teslim aldim, 3 gundur de kullaniyorumKargonuz elinize ulaştı mı merak ettim?