• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kargo Ne Olacak?

gixxer_600

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2018
3.775
7.572
108
Merhaba hanımlar,
Bi internet sitesinden bir şey söyledim.Başka şehirdeyken de birkaç siparişim olmuştu.Bu yüzden sistemdeki adresim şu an bulunduğum X şehrindeki adresim değil de bir zamanlar bulunduğum Y şehrindeki adresim olarak kalmış.Bende bunu unutarak sipariş vermişim.Adres yanlışlığını ancak firma siparişimi kargolayınca fark ettim..Kargom şu an başka bir şehre gidiyor,evde de kimse yok...Firmayı aradım mesai saatleri değil diye açmadılar Whatsapp üzerinden vs. yazdım ama dönüş alamadım..Kargo şu an X şehrindeki şubesinde görünüyor.Muhtemelen bu gece Y şehrine doğru yola çıkacak...Şimdi kargo oradaki adrese gidince kapıyı açan vs. olmayacak ve muhtemelen firmaya geri dönecek..Yapabileceğim bir şey var mı bunu merak ediyorum...Şimdiden teşekkürler

Boyle bir durum yaşadim ama başka sehirde degil ayni sehir icinde farkli adresti. Arayip durumu anlatip adresi yeniledim biraz ugrastirmişlardi o ayri.

Bir arkadaşım bunun bana ekstra kargo ücreti olarak yansıyacağını söylüyor peki böyle bir şey var mıdır?
Yansıyacaktır muhtemelen çünkü benimde başıma geldi.Ancak kargo şirketinin hatası olduğu için ben ödemeyeceğimi söyledim kabul ettiler.Şimdi burda hata sizde ödemek durumunda kalır mısınız bilemiyorum

Yansıyacaktır muhtemelen çünkü benimde başıma geldi.Ancak kargo şirketinin hatası olduğu için ben ödemeyeceğimi söyledim kabul ettiler.Şimdi burda hata sizde ödemek durumunda kalır mısınız bilemiyorum
Ders oldu bana öderim napayım 😬

O şehirde kimsem yok bir de ödemesi var zaten 😕
Kargo firmasını arayıp gönderiyi kendi bulundugunuz şehre gelmesini sağlamaktan başka seçenek kalmıyor.Once çağrı merkezini arayın eğer cevap alamazsaniz, kargonun bulunduğu ilin numarasını arayın .çoğu zaman acmiyorlar ama şansınızı deneyin.Ben genelde Trendyol dan alisveris yaparım.eger kargo ile sıkıntı yaşarsam trendyolu arıyorum onlar gereğini yapıyor.bir de ürünü aldığınız yeri bir arayın olmazsa

Kargo firmasını arayıp gönderiyi kendi bulundugunuz şehre gelmesini sağlamaktan başka seçenek kalmıyor.Once çağrı merkezini arayın eğer cevap alamazsaniz, kargonun bulunduğu ilin numarasını arayın .çoğu zaman acmiyorlar ama şansınızı deneyin.Ben genelde Trendyol dan alisveris yaparım.eger kargo ile sıkıntı yaşarsam trendyolu arıyorum onlar gereğini yapıyor.bir de ürünü aldığınız yeri bir arayın olmazsa
Ürünü aldığım yer Whatsapp üzerinden dönüş yaptı bana,adresi güncelleyeceklerini söylediler

Dırek aldıgınız yer kargo sırketıne adres degısıklıgı talımatı verıcek
Kapıda odeme oldugu ıcın gerı dönmemesı ıcın mutlaka hallederler

Back
X