• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kargo bedeli?

game_over

Guru
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
204
168
323
kızlar çeyizim için çoğu şeyi netten almaya çalışıyorum belirli sitelerden ama 1 tane dahi bişey alsam 4- 5 lira kargo bedeli ödemek istemiyorum.yani bana kampanyalar pek karlı gelmiyor böyle olunca..
aslında şunu öğrenmek istiyorum. bi siteden aldığım ürünlere tek bi kargo parası vermek istiyorum.. bu nasıl olacak.. yada siz nasıl yapıyorsunuz?

canım genelde kargo ücreti almayan yer yok bazı ürünler ve bazı sitelerde arada sırada ürüne göre böyle kargo bedava kampanyası yapıyor. normal alışveriş sitelerinde ne kadar çok şey alırsan kargo ücretide yükseliyor ama markafoni daybuyday vb. sitelerde genelde 4 ile 6 tl arasında sabit oluyor kargo ücretleri.

kızlar çeyizim için çoğu şeyi netten almaya çalışıyorum belirli sitelerden ama 1 tane dahi bişey alsam 4- 5 lira kargo bedeli ödemek istemiyorum.yani bana kampanyalar pek karlı gelmiyor böyle olunca..
aslında şunu öğrenmek istiyorum. bi siteden aldığım ürünlere tek bi kargo parası vermek istiyorum.. bu nasıl olacak.. yada siz nasıl yapıyorsunuz?

neden netten alışveriş yapıyorsunuz bence riskli.. aldığınız ürün kullanılmş olabilir bazen byle yeni görünümü verip göndrebiliyorlar yada arızalıdır bir sürü tantana uğraşırsınız hem görerek dokunarak ölçüp tartarak almak varken neden netten.. bn bile okdr yoğun olmama rağmen günde yarım saatimi ayırıp gidp bakıyorum geziyorm dolaşıyorum insanin içine dha ck siniyor :)

neden netten alışveriş yapıyorsunuz bence riskli.. aldığınız ürün kullanılmş olabilir bazen byle yeni görünümü verip göndrebiliyorlar yada arızalıdır bir sürü tantana uğraşırsınız hem görerek dokunarak ölçüp tartarak almak varken neden netten.. bn bile okdr yoğun olmama rağmen günde yarım saatimi ayırıp gidp bakıyorum geziyorm dolaşıyorum insanin içine dha ck siniyor :)

Öyle şey olur mu hiç canım.Kullanılmış ürün neden yollasın koskoca şirketler(: tabi bazen defolu fln çıkabiliyor ama genel anlamda gidip bir mağazan almaktan farkı yok.Tabi bunun için doğru siteleri seçmek lazım.Ama dediğin gibi bütün siteleri zan altında bırakmak yanlış yönlendirme olur.Öyle kullanılmış ürün fln söz konusu olmaz çünkü büyük firmalarla çalışıyor alışveriş kampanya siteleri.Ama dokunarak almak konusunda sana kısmen katılıyorum bazen beklediğin resimdeki gibi olmayabiliyor.Görerek almak daha iyi tabi ama bazen mağazada aynı ürünler daha pahalı olabiliyor veya buna vakit olmuyor veyada yaşadığ bölgede istediği markaların mağazaları olmayabiliyor:16:

şahsen benim zamanım olmuyor evime yakın bi kaç ev yapar tarzı firma var oralarda da herşey pahalı. otobüse binicem gidicem bakıcam hergün çok sıkıcı valla . ben çeyizimin yüzde seksenini netten aldım hatta bilinmedik sitelerden ucuz diye sipariş verdiğim çok şey var ama şükür güzel geldi tabi arada çıkmıyomu defolu çıkıyor onuda iade ediyorum. genelde zaten bilindik markaları aldığım için dokunma yakından bakma gereği de duymuyorum

Back
X