- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.817
- 248
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
-
kaç beden peki....
elinzde başka tablo var mı
85 olması lazım canım.
bundan başka gördüysen bi de yeşilli var şimdilik başka yok canım
Altın rengi hasır işlemeli el çantası, 10 tl.
Eki Görüntüle 967003
Eki Görüntüle 967004
Eki Görüntüle 967005
bunlar da linklerim, biraz karisik basta ve son sayfalarda yeni urunler var ihtiyaciniz olan bir sey varsa soylersiniz fiyatlarda bi seyler yapariz.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=673941
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=673667
ek olarak; 2 alana 3. bedava kampanyasi devam ediyor mu? 3. kucuk bi sey bakayim mi? :)
merhaba,
urunleriniz cok tatlihasir çanta ve mevsim tablosu duruyor mu? takas dusunurseniz benim de dukkana bi bakin:) dusunmiyorsaniz da bu iki ürüne talibim satilmadilarsa
:)) diğer kampanya kargo bedava kampanyası mı ola ki?canımm merhabalar :)
baktım ürünlerine ama ya numaradan ya bedenden uymadılar. :/
3 al 2 öde devam ediyor ama kampanyalar birleştirilemez burger king misali. yani iki kampanyadan birini seçmen lazım
:)) diğer kampanya kargo bedava kampanyası mı ola ki?
tamam canım ben kargo bedava kampanyanı 5 ürün alımında diye düşündüğüm için hiç aklıma bile gelmemişti. o zaman onu seçiyorum
tamam canım ben kargo bedava kampanyanı 5 ürün alımında diye düşündüğüm için hiç aklıma bile gelmemişti. o zaman onu seçiyorumödemeyi nasıl yapıyorsun kapıda ödeme mi?
yok canım kargo bedavayı seçtim :) gecen gün burdan alısveriş yaptım ptt kapıda ödemeli gönderdi sorun cıkarmamıslar ama posta ceki hesabı alman lazım merkez ptt subesinden. sen onu bi öğren bana haber verirsin. ben de havale yapmadım hiç ama ptt olmuyorsa siftahı seninle yaparım artık :)hangisini seçtin 3 al 2 ödeyi mi
canım ödemeyi hiç düşünmemiştim :26: ptt kapıda ödeme yapmıyormuş falan diyolardı en son onu bi sorayım ben ptt ye yapıyolarsa istersen öyle yaparsın yapmıyolarsa veya canın istemezse havale edersin farketmez yani.
yok canım kargo bedavayı seçtim :) gecen gün burdan alısveriş yaptım ptt kapıda ödemeli gönderdi sorun cıkarmamıslar ama posta ceki hesabı alman lazım merkez ptt subesinden. sen onu bi öğren bana haber verirsin. ben de havale yapmadım hiç ama ptt olmuyorsa siftahı seninle yaparım artık :)
oluuğğ olabilüü. yarın tekrar bi detaylı inceleme yaparımkendi adıma değil ama sözlümün var posta çeki hesabı onun adıyla göndeririz ona kapıda ödeme yaparsın.
3. bi parça da seç yüzde elli off yapayım ona da olma mı
oluuğğ olabilüü. yarın tekrar bi detaylı inceleme yaparımyeni ürünler ekleyeceksen acelem yok haber verirsin
benim şehir dışına çıkma ihtimalim var bi haftaya kadar, ondan sonra uzun süre ilgilenemicem. o yuzden kargo bedava falan yaptım gitmeden bişiler satılsın diye yani :)
sen yarın bi daha bak yarın son kararı verelim. mujks.
o vakit bende ürünlerimi alayım başka ekleyeceğiz birşeyler yoksa
Olur canim 3 al 2 ode yapalim mi sana da?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?