KARGO BEDAVA!! - Ev Eşyası & Kıyafet & Kozmetik/satılmıştır.

Son düzenleyen: Moderatör:

canımm merhabalar :)
baktım ürünlerine ama ya numaradan ya bedenden uymadılar. :/

3 al 2 öde devam ediyor ama kampanyalar birleştirilemez burger king misali. yani iki kampanyadan birini seçmen lazım

tamam canım ben kargo bedava kampanyanı 5 ürün alımında diye düşündüğüm için hiç aklıma bile gelmemişti. o zaman onu seçiyorum ödemeyi nasıl yapıyorsun kapıda ödeme mi?

hangisini seçtin 3 al 2 ödeyi mi
canım ödemeyi hiç düşünmemiştim :26: ptt kapıda ödeme yapmıyormuş falan diyolardı en son onu bi sorayım ben ptt ye yapıyolarsa istersen öyle yaparsın yapmıyolarsa veya canın istemezse havale edersin farketmez yani.

yok canım kargo bedavayı seçtim :) gecen gün burdan alısveriş yaptım ptt kapıda ödemeli gönderdi sorun cıkarmamıslar ama posta ceki hesabı alman lazım merkez ptt subesinden. sen onu bi öğren bana haber verirsin. ben de havale yapmadım hiç ama ptt olmuyorsa siftahı seninle yaparım artık :)

kendi adıma değil ama sözlümün var posta çeki hesabı onun adıyla göndeririz ona kapıda ödeme yaparsın.
3. bi parça da seç yüzde elli off yapayım ona da olma mı

kendi adıma değil ama sözlümün var posta çeki hesabı onun adıyla göndeririz ona kapıda ödeme yaparsın.
3. bi parça da seç yüzde elli off yapayım ona da olma mı
oluuğğ olabilüü. yarın tekrar bi detaylı inceleme yaparım yeni ürünler ekleyeceksen acelem yok haber verirsin

oluuğğ olabilüü. yarın tekrar bi detaylı inceleme yaparım yeni ürünler ekleyeceksen acelem yok haber verirsin

benim şehir dışına çıkma ihtimalim var bi haftaya kadar, ondan sonra uzun süre ilgilenemicem. o yuzden kargo bedava falan yaptım gitmeden bişiler satılsın diye yani :)
sen yarın bi daha bak yarın son kararı verelim. mujks.

o vakit bende ürünlerimi alayım başka ekleyeceğiz birşeyler yoksa

Olur canim 3 al 2 ode yapalim mi sana da?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bilmiyorum ki canım benim aldığım ürünler 32 lira yapıyor 3 ürün. 3 al iki öde olursa 32-12mi olur yoksa 10 mu neyse o önemli değil. 22 lira desek + 6 lira mı kargoya ben pek anlamıyorum kargo işinden 28 liraya 3 ürün alacağız. kargo bedava da 32 lira nı yapıyor hemen hemen aynı ya 3 al 2 öde olsun canım.

başka ekleyeceğin bir şey yok değil mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…