- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.817
- 248
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
-
bilmiyorum ki canım benim aldığım ürünler 32 lira yapıyor 3 ürün. 3 al iki öde olursa 32-12mi olur yoksa 10 mu neyse o önemli değil. 22 lira desek + 6 lira mı kargoya ben pek anlamıyorum kargo işinden 28 liraya 3 ürün alacağız. kargo bedava da 32 lira nı yapıyor hemen hemen aynı ya 3 al 2 öde olsun canım.
başka ekleyeceğin bir şey yok değil mi canım
Gerci evet suan senin alisveriste pek farketmiyor yine de sen secmis ol ben karismiyim yanlis anlasilmasin :)
Uc al olsun peki.
Son bi teklif dorduncu parcaya arti %50 indirim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ürün ekleyin hemen alayım valla canım tütsü severim ama o parçacık kokular nasıl olur bılmıyorum birde oda gelirse çok pahalı olur ya :-( kıyafetlerde dediğim gibi bedenime uymuyor başka ne var ne kldı canım elinde
Parca mum takimini yuzde elli indiririm istersen.
Ya baska sana uygun bisi suan yok gibi.
sağol canım ya tütsü kullanıyorum dediğim gibi çok açılmayayım bu ay
Tamam canim hic sorun degil. Toparlayalim simdi :)
yeşil ve beyaz mum seti. ( yeşilin altındakı tabak)
bb krem
benden bu kadar canım
Tamam canim, ozelden bilgilerini yaz yarina hazirlayayim.
merhaba
dün geldi ürünlerim hemen gece romantik bir ortam hazırlayıp yaktık çok güzeller özenin için ayrıca teşekkür ederim. çok ufak bir sorun var o kadar özenip sarıp sarmana rağmen tabak hemen yapıştırılan yerin yanından kırılmış bende yapıştıracağım dolayısıyla
ilgin için çok çok teşekkür ederim. keşke sende bana ıbanı yollasan bende sana ödeme yapsam
görüşmek dileğiyle ibanı dört gözle bekliyorum
Canim kutuya tabagi ozellikle kirilmasin diye sarip capraz koymustum :/ ama zaten o defolu esantiyondu sen de yapistirtirsin, diger urunleri de nice romantik gecelerde kullanman dilegiyle :) mail aticam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?