KARGO BEDAVA!! - Ev Eşyası & Kıyafet & Kozmetik/satılmıştır.

Gerci evet suan senin alisveriste pek farketmiyor yine de sen secmis ol ben karismiyim yanlis anlasilmasin :)
Uc al olsun peki.
Son bi teklif dorduncu parcaya arti %50 indirim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ürün ekleyin hemen alayım valla canım tütsü severim ama o parçacık kokular nasıl olur bılmıyorum birde oda gelirse çok pahalı olur ya :-( kıyafetlerde dediğim gibi bedenime uymuyor başka ne var ne kldı canım elinde

Parca mum takimini yuzde elli indiririm istersen.
Ya baska sana uygun bisi suan yok gibi.

merhaba

dün geldi ürünlerim hemen gece romantik bir ortam hazırlayıp yaktık çok güzeller özenin için ayrıca teşekkür ederim. çok ufak bir sorun var o kadar özenip sarıp sarmana rağmen tabak hemen yapıştırılan yerin yanından kırılmış bende yapıştıracağım dolayısıyla

ilgin için çok çok teşekkür ederim. keşke sende bana ıbanı yollasan bende sana ödeme yapsam

görüşmek dileğiyle ibanı dört gözle bekliyorum

Canim kutuya tabagi ozellikle kirilmasin diye sarip capraz koymustum :/ ama zaten o defolu esantiyondu sen de yapistirtirsin, diger urunleri de nice romantik gecelerde kullanman dilegiyle :) mail aticam

biliyorum canım o kadar çok özenmişsin ki eşim bile sasırdı

sağlık olsun boş ver demek ki onun kaderinde sürekli kırılmak var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…