KARGO BEDAVA!! - Ev Eşyası & Kıyafet & Kozmetik/satılmıştır.

yaklaşık 1ay oluyorda o yüzden sordum.
hoşuma gitti ama kargo ile ne adar tutar en son ne yaparsınız

ptt ile dört beş lira falan tutar diye düşünüyorum, istanbul'daysanız elden de alabilirsiniz.
yani işte ikisi 20 ediyor yapayım mı ki daha bişiler :)) ne yapayım :)

ptt ile dört beş lira falan tutar diye düşünüyorum, istanbul'daysanız elden de alabilirsiniz.
yani işte ikisi 20 ediyor yapayım mı ki daha bişiler :)) ne yapayım :)

valla kargo4-5 lira tutmuyor ya .

başka ekleyeceğiniz ürünler var mı elinizde ev eşyası olarak.

kargo dahil 20 olsa olur mu

valla kargo4-5 lira tutmuyor ya .

başka ekleyeceğiniz ürünler var mı elinizde ev eşyası olarak.

kargo dahil 20 olsa olur mu

mum takımı var yine onu eklicem. şehir olarak neredesiniz?
kargoda ben koca süpürge aldım burda bi arkadaşımızdan kayseri den 18 liraya geldi. sorabilirsiniz :)
birazdan bi kozmetik ürün eklicem.
ev eşyası olarak spes,fk bişey var mı lazım olan eve bakayım aklıma gelmedi. :)

g.antepteyim canım diğer eklediklerine bakayım üzerinden konuşalım olur mu

g.antepteyim canım diğer eklediklerine bakayım üzerinden konuşalım olur mu
kargo dahil yirmiye gönderirim bu arada kabul demeyi unutmuşum.
önceden eklediklerime bak tabii, sormak istedğin bişi olursa online ım. ben de bu arada diğer mum takımıyla kozmetiği ekleyeyim.

kargo dahil yirmiye gönderirim bu arada kabul demeyi unutmuşum.
önceden eklediklerime bak tabii, sormak istedğin bişi olursa online ım. ben de bu arada diğer mum takımıyla kozmetiği ekleyeyim.

sağol canım bakıyorum hepsine diğerlerine bekliyorum ekleyeceklerını

Birkaç gün satın aldıgım Nivea BB Krem. Hiç kullanılmadı tamamen dolu.
Ton eşitleyici, parlama giderici ve kapatıcı renkli nemlendirici.

Aldıgım mağazada açık ton, orta, koyu ton şeklinde üç ton vardı. Nivea başka ton üretmiş mi bilmiyorum. Renkli nemlendirici kullanmayı sevdiğimden açık tonunu aldım ama ben aşırı beyaz oldugum için hafif bir ton kadar koyu geldi. Sadece denemek için azcık sıktım.
yani ben çamaşır suyu beyazıyım, sarışından kumrala kızıla herkese uyar muhtemelen.
25 tl ye aldım, 12 tl den satılık.
Benim tenimde swatch larını çekmeye çalıştım ama ışıktan olmadı gibi.

Son düzenleme:
Scentchips Koku Konsepti'nden aldıgım ve çok severek kullandıgım kokulu özel mum parçacıkları ve buhurdanlık takımı. Oda parfümleri bunun yanında halt etmiş :)
Buhurdanlık çiçek desenli. İçerisine bir adet tealight mum koyup üzerine fotolarda görüldüğü üzere bir veya birden fazla mum parçası koyunca beş dakika içinde eriyip kaynamaya başlıyor ve 4-5 saat kesintisiz koku çıkıışı sağlanıyor. Farklı kokuları karıştırıp konsept yapabilirsiniz. Buhurdanlıkta kullanılmak için özel üretimler, normal kokulu mumlardan dört beş kat daha yoğun koku çıkarıyor tek küçük bir parça. Benim 2+1 lik evin tamamını sarıyor.

40 liralık kutunun yarısından fazlası duruyor. Ben renklerine göre poşetlere ayırmıştım koku parçalarını. :)
Hatırladıgım kadarıyla şu an parçalardaki kokular, yasemin, sandal ağacı, ıslak odun ve yağmur kokusu olması lazım.

Yaz boyu kalıcı misafirim olacak ve kokulu mum tütsü vs sevmediklerinden uzun süre kullanılmayacakları için satıyorum, muhtemelen kışın yeniden gidip alırım. :)
Koku parçaları kutusunun değeri 20 lira civarı yarısından fazlası dolu oldugundan. KK özel indirimli 15 olsun, buhurdanlık da 10 tl olsun. Alıcısına hayırlı olsun.:)

beyaz kap için mi defosu var desin canım defosu nasıl bir şey ki çok mu belli oluyor?

canım siteye birşey olmuş özel mesaj atamadım burdan yazayım.
xl bişiler de var aslında ama fazla değil. bugun yarın eklerim bakarım bi.

canım mumları tepsiyle kullanman şart değil, altlarına herhangi birşey uydurabilirsin, hatta hiçbir şey koymasan da olur bunlar yanlardan akıtma yapmıyor ortadan eriyor.
O tepsi benim çerezliğin tepsisiydi kargoda kırılmış ikiye. ben yapıştırttım ama ince bi çizgi belli oluyor hala. onu böyle işte misal evde yağlı boya yapan biri palet olarak kullanabilir filan :) öyl isteyene vereyim dedim sadece yani, mumlar tepsisiz daha şık duruyor zaten.

bb krem de fotolarda görünüyo mu bilmiyorum ama genel beyaz tenli herkese olur muhtemelen bana da çok koyu gelmedi hafif fark oldu sadece.

Resimler silinmiş tekrar yüklüyorum.
Bayılarak kullandıgım aşırı sevdiğim dekoratif iki fon perdem kanadı..
Fıstık yeşili rengini kamerayı ayarlayıp bi türlü tam çekemedim rengi mükemmel.
Yaldız işlemeli desenleri var.
Önceki evimde bir ay kadar kullanabildim, burada hem uzun geliyor hem de amerikan mutfak oldugundan ocağın yanında kullanamıyorum. Çok sevsem de uzun süre daha bu evde oturacağımdan işime yaramıyolar
Kalın ve kaliteli kumaşı var. Işıktan rengini bi türlü doğru çıkaramadım tam fıstık yeşililer.
İki kanat, iki perde bağı, iki adet de kristalli bağ süsü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…