Kare Yemek Takımı Yoksa Normal Takımmı?

Yagmur052

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2007
1.125
18
158
Kızlar, acil fikirlerinize ihtiyacım var.
Schaffer den yemek takımı sipariş ettim. bir kaç gün içinde gelecek.
ama takıldığım birşey var. ben normal yuvarlak takım seçtim.
ama birde kare takım vardı.
çok kararsız kaldım.
siz hangi takım kullanıyorsunuz.
kare şeklinde tavsiye ediyormusunuz?
hala değiştirme şansım var.
çok kararsız kaldım.
hangisi daha iyi, daha şık ???

alacağım takım bu......................

Eklentiler

• $yemek.takimim.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 103
Son düzenleme:
ya niye kimse yazmıyoo

seçimim nasıl, fikirlerinize ihtiyacım var

tatlım bence klasik yuvarlak takımlardan al.ben evlenirken kare takımlardan aldım ve pişman oldum.çünkü çok yer kaplıyo.daha sonra tekrar bi takım almak zorunda kaldım..Bence sen beğendiğin o takımı al hiç düşünme

sağol canım, cevabın için.
evet bende kare takımlarını çok beğeniyorum ama işte kullanışlımı değilmi o yüzden kararsızım.

resmini de ekledim kızlar....

sağol canım, cevabın için.
evet bende kare takımlarını çok beğeniyorum ama işte kullanışlımı değilmi o yüzden kararsızım.

resmini de ekledim kızlar....

Valla cnm bana göre hiç kullanışlı değil.İnan o kadar pişman oldumki.Gereğinden fazla yer kaplıyo masada..Resimini ekledğin takım bence gayet hoş..Siparişinle hiç oynama bırak gelsin.İçinde rahat olsunn

Takimin cok hos canim. Günlük mü yoksa misafir icin mi aldin???

Benim her üc yemek takimimda yuvarlak. Kare takimlar pek kullanisli olmuyor diye okumustum topiklerde. Makineye sigmiyormus ve kenarlari kiriliyormus. Ben pek sevmiyorum kare takimlari tapaklari sanki daha bi büyük gibi ne biliyim pek hosuma gitmiyorlar. Senin takiminda cok hos bence..

sağolun bayanlar yaa, içimi rahatlattınız valla.

misafir için aldım onu.

almışken iyi bişey olsun istedim.
kare takımını bende bulaşık makinasına sığmaz diye almadım.
iyi ki almamışım ya o zmn

Son düzenleme:
çok şık olsalar bile kare takımlar için burada çok sıkıntı duyanlar olduğunu gördüm. bulaşık makinasına yerleşimi konusunda yer kaplaması vs

evet canım iyiki almamışsın.Bence misafirler için ideall İyi günlerde kullann

Kızlar takımım geldi çokta şık ağır duruyo :93:

kare takımı beğendiğim için ilerde günlük kullanmaya birde 6 kişilik kare takım alırım olur biter

cnm bende yuvarlak takım aldım cünkü karelerin modası geçicek ama diğerlerinin hiç bir zaman geçmicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…