• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşine tecavüz eden imam: '‘GÖREVİMİN BASKISIYLA YAPTIM!'

Nasıl bir baskısı varmış imamlık mesleğinin? Ne demek istiyor bu adam ya?

İmam olduğum için genel eve gidemedim, azdım, kudurdum, elimde bi tek kız kardeşim mi vardı demek istiyor? Baskı dediği geneleve falan gidememek mi yani??? Tecavüzden önce imam nikahı da kıysaymış keşke mesleki baskımdan ötürü imam nikahı olmadan tecavüz edemezdim niye dememiş :)

İmamsın diye kimse cinsel ihtiyacın olmicak demiyor. Git sevgili bu başka şehirlere git yani tanınmadığın yerlerde takıl tek sorun cinsel ihtiyaçsa. Ama öyle değil sen tam bir sapıksın imam efendi. Mesleğini de buna alet etme baskı falan diyerek. Karın niye boşamış seni ona da bir sormak lazım başka sapkınlıklarını..

Hep diyolar ya Allah korkusu olmayan insan her şeyi yapar diye. Ben de diyorum ki Allah korkusu değil vicdan asıl mesele. Neden biliyo musun imam efendi? İnsan olan başını yastığa koyduğunda vicdanıyla yüzleşir de ondan. Vicdanı olan insan Allaha ahirete inanmasa da yapmaz senin yaptığını. Sen imam olmuşsun da insanı duygularını edinememişsin.. Sen ahirete inanıyorsun, insanları her cuma vaazda cehennem diye korkutyorsun da sen cehennemi bu dünyada yaşicaksın be imam efendi...

Dünden beri takip ediyorum konuyu,bir türlü toparlayamadım söyleyeceklerimi.:ssz:

Yüreğine sağlık.:46:

geçen günde burada olmuş böyle bir olay. 15-13 yaşlar. insanlığımdan utanıyorum artık:14:

Bir insan sapıksa mesleğinin bunla bağlantısı olamaz.Malesef bu tarz fiiller için ciddi ve ibretlik cezalar yok olsaydı herkes yerinide haddinide bilirdi korkunun gözünü seveyim.

ben kişinin imam olmasına takılmadım. imamlar da insan, onlar da psikopat olabilirler, sapıl da olabilirler.
onlardan mükemmel bir müslüman olmalarını ise hiç beklemiyorum. meslek işte, diğer meslekler gibi.
tüm bunlarla beraber iğrenç bir olay...

Piskopatlığının sebebini mesleğine bağlayınca takılıyoruz zaten canım.. :(

Tabii ki mesleğine takılırız. Dinle, kitapla, cehennemle ayetlerle haşır neşir olan insanlar onlar
Cuma namazını kıldırıp eve gidip kardeşini satmak mı imamlık?
Hani sıradan insan olsa dersin haberi yok öğrenmemiş iyiyi kötüyü
Bu adamlarda ağzında ayet evinde can çekişen kız kardeşle yaşıyorsa vah ki ne vah diyorum

Artık şaşırmam dediğim herşeye yenisi ekleniyor.
Herşeyi geçtim kız ablasına anlatıyor, ablası kimseye anlatma (abi) işinden olur diyor, peki bu ablaya ceza var mı?
Nasıl bir abla ki erkek kardeşinin işini düşünüyor ama kız kardeşinin yaşadıklarını pas geçiyor. Bu olayda en çok bu kısma takıldım.
Yazıklar olsun...

Son düzenleme:
imamlık mesleğinin tecavüz etmeye ne gibi baskısı olabilir :53: insanlara dinden imandan bahseder kendinde zerre Allah korkusu yok günde 5 vakit namaz kılıyo gibi görünüp napıyodu acaba ahlaksız :47:

imamlık meslek olarak görüldüğü için böyle olaylar oluyor imamlara maaşını vermesinler bakalım bir tane çıkar mı namaz kıldıran? Allah rızası için yapması gerekirken aldığı para karşılığı yapıyorlar, yaptığı ahlaksızlıklar duyulmasın aman meslekten maaştan olurlar Allah rızası, kul hakkı umurlarında değil

Bu tip fosilleri normal idam etmeyeceksin, hadım da etmeyeceksin aslında.. Cinsel uzuvlarından asacaksın tavana..Orda öylece ölüme terkedeceksin..
Tiksiniyorum arkadaş bu cinslerden..Tiksiniyorum.

$imam-kapak1.jpg

Afyonkarahisar ikinci imam şokuyla sarsıldı. Sinanpaşa ilçesinin Garipçe köyünde imam olan Muhammed G’nin, AKP İhsaniye Kadın Kolları Başkanı Radie ǒyi cep telefonu ve sosyal medya mesajlarıyla taciz ettiği ortaya çıktı.
Sinanpaşa’da bir imamın tecavüz iddiasıyla gözaltına alınmasının ardından, imam Muhammet G.’nin imam hatip lisesinden sınıf arkadaşı AKP İhsaniye Kadın Kolları Başkanı Radie ǒyi cep telefonu ve sosyal medyadan taciz ettiği ortaya çıktı. Tacizci imam para cezasına çarptırılırken mağdur Radie Ç., “Huzurumu bozdu, sinirlerim altüst oldu. Eşimle boşanma aşamasına geldik” diye konuştu. ‘Adını duymak istemiyorum’ Radie Ç., olay nedeniyle eşi Ahmet Ç. ile boşanma aşamasına geldi. Radie ǒnin cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunmasının ardından Sinanpaşa ilçesinin Garipçe köyünde imam olan Muhammed G. hakkında Asliye Hukuk Mahkemesi’nde dava açıldı. İmam Muhammed G. davanın sonunda 7 bin 500 TL tazminata mahkûm edildi. Yaşadıkları nedeniyle psikolojisi ve aile huzuru bozulan Radiye Ç., “Ben bu adamın adını dahi duymak istemiyorum. Demek ki imamlardan da bazı şeyler beklenmeliymiş. Benim huzurumu bozdu, sinirlerim altüst oldu” dedi.
Erzurum’da kardeşe tecavüz Afyon 2 ayrı imamın taciz ve tecavüz olayıyla sarsılırken geçen günlerde Kars’ın bir köyünde de imam olan A.B. ve M.B., Erzurum’un Yakuteli ilçesinde oturan kız kardeşleri 21 yaşındaki H.B’ye tecavüz ettikleri ve erkeklere pazarladıkları iddiasıyla tutuklanmıştı. haberzamani

hem de akp kadın kolları başkanına, cami duvarına işemek diye buna derim:27::27:

Back