kardeşimin yüzündeki benler!!

benim bir tanıdığım ssk da aldırdı o kadar kötü dikiş atılmışkı o kadar yıl geçti görüntüsü çok kötü aynen kolumuzda çiçek oluyorya on bebekken yapılan aşıdan dolayı onun görüntüsü nasıl bazılarında bu çok belirgin olmuyo tabi aynen onun gibi yuvarlak kırış kırış gibi
bu belki devlet hastanesinde özensiz yapıldığı içindir doktorun özelinde estetik dikiş atılabilir yada dikişsiz bantlı olabilir ama ben kendi tecrübemden radyofrekansı tavsiye ediyorum lazer çil tarzı benler için uygun oluyo
radyofrekansta ben şu şekilde alınıyo benim gördüğüm tedaviyi anlatayım öncelikle üzerinizde takı falan olmuyo bacaklarınıza bu kalpte eko mu diyorlar göğse kablolu beyaz bantlar takıyorlarya onlar gibi bacaklarınıza yapıştırıyorlar vücud yarı çıplak olmalı mesela mini etek kapri giyilebilir
benin alınacağı bölgeye anestezi iğne yapılıyo ki bu iğne bildiğiniz iğneler gibi değil çok ince girdiğini bile hissetmiyosunuz sonra uyuşunca tedavi aleti bene değdiriliyo zırrrrrrrrrr diye ses çıkıyo bide yanık kokusu doktor bantlıyo eve gönderiyo yanındada merhem veriyo 1 hafta sonra tekrar çağırıyo eğer daha yok edilmesi gerekiyorsa bir seans daha yapıyo
birtane ben yok ettirdim bu şekilde şimdi benin nerde olduğunu bulamıyorum hiç iz yok

Bende bir kaç gün önce yüzümden aldırdım keserek aldılar ve bantladılar dikiş yok pazar günü de pansumana gittim bugün de kendim değiştirdim bandını çok küçük bir yer..Aklıma takılan bir şey var ben aldırdığımın ertesi günü saçımı geri atarak duş aldım elimden geldiğince su getirmemeye çalıştım su gelmesi sakıncalı diyorlar sizce ne gibi bir sakıncası olabilir çünkü çok az da olsa gelmiş olabilir..

ne gibi bir sakıncası olabilir 1 iltihaplanabilir 2 çabuk kuruyup erken iyileşmesini engeler
nemli olmaması gerekir ama herkestede su değdi diye bunlar olacak anlamına gelmiyo

Ben özelde aldırdığım halde hafif bir iz var kalıyo hemde estetik dikiş atıldı,devlet hastanesini bilemicem,bende lisede aldırdım cidden insanın psikolojisi bozuluyo

missy plastik cerraha gidebilirsin bu konuda,ayrıca genel cerrahta ben alıyor.ben genel cerraha aldırdım çok pişmanım oyüzden seninde üzülmeni istemem plastik cerraha git benini aldırmak için.

bende iz kalmadan aldıırmak istiyorum nerde aldırdı n canım:92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…