kardeşimin yüzündeki benler!!

merve1341

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
379
22
merabaa arkadaşalr. ben kardeşim içn sizee soru sorcaktım. daha 94 lü yani 16 yaşındaa amaa tutturduu yüzümdeki benleri aldırcam diye. ama benm hiç bi fikrim yok napabilirim diye. anadolu yakaasındaa devlet hastanesindee aldırmak istiyoruz. yaşı sorun olur mu? çok ağlıyoo. çok taktıı senağlama 3 büyük 3 4 tane de küçük beni var. ne kadara aldırabilizz ? ayrıcaa küçüklerde alınır mı acabaa. yani sorun olur mu? iz kalır mı??

tam yanağının ortasında çenesinde bidee yüzünün kenarında var. küçükler mercimek büyüklüğünde. büyükler ise 2 mercimek kadar.

valla hiç sorun olmuyor. benim kardeşimde 94 lü ve şimdiden yüzündekileri aldırdı. doktor aldırın et benler tehlikeli dedi. bir seferde 2 adet alıyorlar.

benler düzde olsa et benide olsa aynı çünkü ikisindede kesiyorlarlarsa ne fark ederki ? önemli olan ebatı.. benimde kaşımda et beni var kaş kaybım olacak diye korkuyorum o yüzden çok araştırıyorum

Bende et beni aldırmak istiyorum devlet hastanesinde hangi bölüm bakıyor cildiyemi emin olmadım.
Konu sahbi arkadaşım aldırmak istiyorsa yaptırın bende et beni var malum küçüktür almayayım dedim ama şimdi kocaman oldurlar bir tanesi fındık kadar oldu ve ağrıda yapıyor. Estetik bir görüntü değil insanın canını sıkıyor görünüşü, anlıyorum kardeşinizi...

et olmayan benleri de aldılar. dışından düz gözüküyor ama altında devamı var. estetik cerrahı aldı benim iki kardeşimi de. normal araştırma hastanesinde aldılar.

cnm benim kuzneim aldırdı benlerini biir büyük et beniydii..araştırma hastahanesinde plastik cerraha aldırdı.ssk yada bagkurunn varsa ücret ödemiyorsun:)iz falanda kalmıyo..15 dklık bi işlemle bitiyo:)

Bence kesinlikle aldırın. Çünkü et benleri zaman geçtikçe büyüyor ve bu da ilerde aldırırsa daha çok iz kalması anlamına geliyor. Ne kadar küçükj yaşta alınırsa o kadar az iz kalır. Bir de bu benler yüz bölgesinde olduğu için kesinlikle bir plastik cerrah almalı herhangi bir cildiyeciye aldırmayın. Ben dudağımın üzerinde bir beni cildiyeciye aldırmıştım çok az iz kalır demişti ama baya iz kaldı orda bir de ondan sonra karnımda bir ben vardı ikide bir kanayan onu bir plastik cerraha aldırdım ondan nerdeyse iz kalmadı üstelik yüz daha çabuk iyileşirmiş.

hm anladım saolun arkdaşla ama ben kardeşimin yüzünde iz kalcak diye korkuyorum. çnkü yüzün ortasında delik açıyolar resmn :S

bende int gördüğüm ve kullanan kişilerin memnun kaldığı CHİSTOTEL adlı ürünü bugün aldım.bi faydasını görürmüyüm bilmiyorum ama amaliyat ve lazer beni korkuttuğu için bu ürünü denemk istedim eğer bi gelişme olursa sizleride bilgilendiririm arkadaşlar.

Eğer bu chistotelin faydasını görürsen lütfen yazarmısın, bendede çok fazla et beni var ama küçük küçük, benden denemek istiyorum, birde sen ne kadara aldın netten baktım fiyatlar çok değişik.

doğalecza diye bi siteden kargoyla birlikte 43.00TL aldım bugün geldi ürün hemen kullandım.şuan ben çok az şiş vaziyette acıma yanma kızarıklık yok ilk başta kızarmıstı şuan için iyi rengide hafif açıldı. 3,5 gün kullanıcam.gelişmeleri sizinle paylaşırım.

cerrahi yöntemle aldırmak en iyisi kanser riskine karşı ama lazerle alınan bazı yerlerde tarama yapılıyor benin kanser riski olup olmadığına dair eyer şüphe duyarlarsa cerrahi yöntem uygularlar tabi bu heryerde yapılmayabilir
ben bir et benim için ssk ya gitmiştim kanser riski taşımadığı için doktor bana cerrahi yöntemle alınırsa
dikiş izi kalacağını söyledi ameliyat izlerinin nasıl olduğunu biliyorum o yüzden tercih etmedim doktorun özel muayeneside vardı orda radyoterapi yöntemi ile aldırdım lazer yöntemide var benin durumuna göre neyle alınacağına doktor karar veriyo
o yüzden ben eyer kardeşin benlerini benim gibi bu kadar takıyorsa cerrahi yöntemle aldırmasını tavsiye etmem çünkü benlerinin yerini dikiş izleri alıcak oda psikolojisini bozacak diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…