- 8 Mart 2015
- 122
- 67
- 33
- Konu Sahibi dilara1688
-
Birlesmemizi cok istiyo,aceba bilinc altimiKardeşiniz, eski eşinizden oldukça nefret etmiş bence.
Size yaşattıklarının intikamını rüyalarında alıyor gibime geldi...
Hım...Birlesmemizi cok istiyo,aceba bilinc altimi
İlginç bir yorumBilinci birleşmenizi
Bilinçaltı ise bunun mümkün olmayacağını göstermiş
İlginç bir yorum
Ben de çok görürüm demek ki rüya yorumu için kime başvurmam gerektiğini bulmuş bulunmaktayımÇok rüya gördüğüm için epey araştırdım bu rüya işlerini
Kafayı sıyırmadan önce bildiklerimi buraya not düşeyim bari
Ben de çok görürüm demek ki rüya yorumu için kime başvurmam gerektiğini bulmuş bulunmaktayım
Teşekkür ederimZevkle
Kardesim surekli eski esim ile beni ruyasinda goruyor..Ama negativ..Mesela onun beni hala sevdigini ,konusmak istedigini,ama yinede anlasamayip kavga edip olmadigini goruyor..Herseferinde ayri hikaye,baska yerler,baska kisiler,bulusmalar,konusmalar,ama yinede olmamasi..Kaynanam,kaynim i falanda goruyor...Ama dedigim gibi cok sık..bi anlami varmi aceba??
Asla aileme bisey hissettirmiyorum.Hep gucluyu oynadim.Hatta ailem basta bosandigim icin hic uzulmedigimi hatta canima minnet duydugumu sandi.Icten ice paraladim kendimi.10 kilo verdim halbuki.Ama umrunda degilmis gibi davrandim uzulmesinler diye. Ama hissediyolar yavas yavas demekki...Eski eşinle ayrılma sebebinizi bilemiyorum ama bu durum kardeşinde travma yaratmış ve kendi içinde buna hala bir anlam veremiyor. Ümid ettiği şey bambaşkaymış, olan ise bambaşka. Lütfen iyi ol ve iyi olduğunu kardeşine hissettir.
Kardeşinin hissettiği kesin canım, yedirememiş bu durumu. Bazı insanlar bizim sorunlarımıza karşı bizim kadar hassas olabiliyorlarAsla aileme bisey hissettirmiyorum.Hep gucluyu oynadim.Hatta ailem basta bosandigim icin hic uzulmedigimi hatta canima minnet duydugumu sandi.Icten ice paraladim kendimi.10 kilo verdim halbuki.Ama umrunda degilmis gibi davrandim uzulmesinler diye. Ama hissediyolar yavas yavas demekki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?