- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
Orası öyle ama. . Amin teşekkür ederimçok zor bir durum elbette ALLAH BİLİR ama yatalak olupta çekmeside çok zor hem bakan hem bakılan için,
çokça dua edip Allahın takdirine sığınmak en güzeli bu durumda,elbette canınızdan bir parça rabbim acısıyla sınamasın sizi ve Ailenizi onunda sizinde hakkınızda hayırlısı neyse o olsun acil şifalar diliyorum size...
İnşallah çok teşekkürlerAllah yardımcınız olsun.. Şifasını versin kardeşinizin..
İnşallah inşallah tek dilegimiz buAllah sifa versin. Kardesinizi size bagislasin insallah..
Çok teşekkür ederim canım evet bakımı çok zordu yokluğu daha da zor gozumuzden yaş eksik olmuyor kalbimde bir ağırlık var yokluğunu düşündükçe eziliyorum babam öldüğünde o kadar uzulmemistim. Kardeşim çok daha canimdaymis.Çok geçmişolsun dua ediyorum umarım çabucak havale riskini atlatır da ayağa kalkar zaten normalde de hayat onun için de sizin için de zordur çok yakın arkadaşım böyle durumda idi, aile dostumuzdu aynı zamanda, Dua edin siz de bol bol umarım iyilesir icinizi ferah tutmaya calışın ki iyi olsun inşallah.
İnşallah canım çok teşekkür ederim dua edin nolur her aklınıza geldiğinde. .Canim dua etmekten baska birsey elimizden gelmez....
Rabb'im kardesinizi size bagislasin...
Durumu daha da iyiye gitsin ins. ♥
Amin canım çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Acil şifalar diliyorum..
İnşallah canım çok teşekkür ederimAllah şifa versin canım benim.İnşallah kısa sürede eskisinden de iyi olarak uyanır.
İnşallah canım çok teşekkür ederim
Aynen öyle beklicez diyorlar sadece beklicez zaman yok 2 saat 2 gün 2 hafta 2 ay belki 2 yıl. .. sağ salim iyileşir inşallahAllah'ın işine akıl sır ermez. Bize sabretmekten başka çare yok. Dualarımızla yanındayız.
İnşallah teşekkür ederimrabbim acil şifalar versin..
inşallah hem kardeşiniz için hem de sizin için en hayırlısı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?