• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kardeşimin soluk borusunun tıkanması sonucu..

AdaisyLove

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
9.262
11.891
498
Kardeşim zihinsel engelli özel bir çocuk çocuk diyorum çünkü hâlâ bizim için bir bebek. .
Rehabilitasyon Merkezi ne gidiyor. 5 yıldır aynı yere gidiyor
Pazartesi günü de gittiği günlerden bir gün hazırlandı ve gitti. 2 saat sonra arayıp kardeşimin solunum yolunun tikandigini hastaneye kaldirdikklarini söylediler. .
Koşarak hastaneye gittik ve kardeşim yogun bakimdaydi.
Ekmek yerken büyük lokma yutmuş cignemeden.
Solunum yolunu tikamis ilk yardım yapıldığı halde cikarilamamis. Ve kardeşimin kalbi 8 dk kadar durmuş sonra tekrar hayata dondurmusler.
Bugün 3.gun yoğun bakimda olalı.
Dün gece uyandirmayi dememiş ler havale geçirmiş.
Havale geçirmesiyle risk artmış.
Yatalak olma riski. .
Şimdi kardeşim uyuyor Uyutuyorlar.
Ne kadar uyur bilmiyoruz zaman yok beklicez diyorlar.
2 defa daha havale gecirirse umut yok diyorlar.
Kalp atimlari nabzı tansiyonu çok iyi. .
Ne yapacağımızı bilmiyoruz canımız çok yanıyor .
Onu kurtarmak istiyoruz ne yapılır bilmiyoruz başka hastaneye götürmek istedik sorumluluk sizin dediler vazgeçtik.

çok zor bir durum elbette ALLAH BİLİR ama yatalak olupta çekmeside çok zor hem bakan hem bakılan için,
çokça dua edip Allahın takdirine sığınmak en güzeli bu durumda,elbette canınızdan bir parça rabbim acısıyla sınamasın sizi ve Ailenizi onunda sizinde hakkınızda hayırlısı neyse o olsun acil şifalar diliyorum size...

çok zor bir durum elbette ALLAH BİLİR ama yatalak olupta çekmeside çok zor hem bakan hem bakılan için,
çokça dua edip Allahın takdirine sığınmak en güzeli bu durumda,elbette canınızdan bir parça rabbim acısıyla sınamasın sizi ve Ailenizi onunda sizinde hakkınızda hayırlısı neyse o olsun acil şifalar diliyorum size...
Orası öyle ama. . Amin teşekkür ederim

Allah yardımcınız olsun.. Şifasını versin kardeşinizin..
İnşallah çok teşekkürler
Allah sifa versin. Kardesinizi size bagislasin insallah..
İnşallah inşallah tek dilegimiz bu

:KK61: Çok geçmişolsun dua ediyorum umarım çabucak havale riskini atlatır da ayağa kalkar zaten normalde de hayat onun için de sizin için de zordur çok yakın arkadaşım böyle durumda idi, aile dostumuzdu aynı zamanda, :KK14: Dua edin siz de bol bol umarım iyilesir icinizi ferah tutmaya calışın ki iyi olsun inşallah.

Canim dua etmekten baska birsey elimizden gelmez....
Rabb'im kardesinizi size bagislasin...
Durumu daha da iyiye gitsin ins. ♥

:KK61: Çok geçmişolsun dua ediyorum umarım çabucak havale riskini atlatır da ayağa kalkar zaten normalde de hayat onun için de sizin için de zordur çok yakın arkadaşım böyle durumda idi, aile dostumuzdu aynı zamanda, :KK14: Dua edin siz de bol bol umarım iyilesir icinizi ferah tutmaya calışın ki iyi olsun inşallah.
Çok teşekkür ederim canım evet bakımı çok zordu yokluğu daha da zor gozumuzden yaş eksik olmuyor kalbimde bir ağırlık var yokluğunu düşündükçe eziliyorum babam öldüğünde o kadar uzulmemistim. Kardeşim çok daha canimdaymis.
Canim dua etmekten baska birsey elimizden gelmez....
Rabb'im kardesinizi size bagislasin...
Durumu daha da iyiye gitsin ins. ♥
İnşallah canım çok teşekkür ederim dua edin nolur her aklınıza geldiğinde. .
Çok geçmiş olsun:KK43:
Acil şifalar diliyorum..
Amin canım çok teşekkür ederim

rabbim acil şifalar versin..
inşallah hem kardeşiniz için hem de sizin için en hayırlısı olur.

Allah'ın işine akıl sır ermez. Bize sabretmekten başka çare yok. Dualarımızla yanındayız. :KK43:
Aynen öyle beklicez diyorlar sadece beklicez zaman yok 2 saat 2 gün 2 hafta 2 ay belki 2 yıl. .. sağ salim iyileşir inşallah
rabbim acil şifalar versin..
inşallah hem kardeşiniz için hem de sizin için en hayırlısı olur.
İnşallah teşekkür ederim

Kardeşimin durumu kötüye gidiyor
Yüzde elli beyin ölümü gerçekleşti doktorun dediği tip diline göre yaşama şansı yok ama Allahtan umut kesilmez. .
Nasıl yaşanır bu acıyla bilmiyorum :(

ÇOK geçmiş olsun, hemen geçsin insallah cnm.Umutsuzluğa kapılma ,doktorlar desene Allah bilir herseyi. ALLAH emanet olun.

O eğitim kurumundan da davacı olun,böylece kalmasın. KAMERA görüntüleri vardır, bakın olaylar gerçek mi

Back