Kız İsteme kardeşimin isteme elbisesi :)

gul0625

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
37
0
96
Ankara
sözlenecek arkadaşlara fikir olsun..

Eklentiler

• $DSCF5411.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 147
  • $DSCF5410.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 125
  • $DSCF5393.jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 145
sade ve sIk cok güzel yakismis :) allah mesut etsin , darisi basima amin ... bu arada salonunuzda harikaymis süper bisey bayildim:))) insallah allahim banada böyle güzel bir ev , sevdigim adamla güzel bir yuva nasil eder.. amin :)

sade ve sIk cok güzel yakismis :) allah mesut etsin , darisi basima amin ... bu arada salonunuzda harikaymis süper bisey bayildim:))) insallah allahim banada böyle güzel bir ev , sevdigim adamla güzel bir yuva nasil eder.. amin :)
teşekkürler canımcicim :) darısısenin başına..inşallah çok güzel bir yuvan ve dilediğin gibi bir eşin olur..

çok güzelmiş biraz kısa ama olsun yakışmış gerçi
mutluluklar canım darısı başıma

teşekkürler canımcicim :) darısısenin başına..inşallah çok güzel bir yuvan ve dilediğin gibi bir eşin olur..

cok tsk ederim cokk:) aminnnn duan icin dilegin icin cok tsk ederim.. allahim insallah kabul eder allahim sanada güzel bir yuva iyi bir es nasip eder insallah... umarim ikiimizde cok cok mutlu oluruz... öpüyorum seni

Allah tamamına erdirsin
biraz kısa geldi bana ama rahat etmişse sorun yok
yakışmış yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…