• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kardeşimin isteme elbisesi :)

gul0625

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
37
0
96
Ankara
sözlenecek arkadaşlara fikir olsun..

Eklentiler

• $DSCF5411.jpg
    $DSCF5411.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 147
  • $DSCF5410.jpg
    $DSCF5410.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 125
  • $DSCF5393.jpg
    $DSCF5393.jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 145
sade ve sIk cok güzel yakismis :) allah mesut etsin , darisi basima:nazar: :nazar: amin:nazar: ... bu arada salonunuzda harikaymis süper bisey bayildim:))) insallah allahim banada böyle güzel bir ev , sevdigim adamla güzel bir yuva nasil eder.. amin :nazar: :nazar: :nazar: :)

sade ve sIk cok güzel yakismis :) allah mesut etsin , darisi basima:nazar: :nazar: amin:nazar: ... bu arada salonunuzda harikaymis süper bisey bayildim:))) insallah allahim banada böyle güzel bir ev , sevdigim adamla güzel bir yuva nasil eder.. amin :nazar: :nazar: :nazar: :)
teşekkürler canımcicim :) darısısenin başına..inşallah çok güzel bir yuvan ve dilediğin gibi bir eşin olur..

teşekkürler canımcicim :) darısısenin başına..inşallah çok güzel bir yuvan ve dilediğin gibi bir eşin olur..

cok tsk ederim cokk:) aminnnn duan icin dilegin icin cok tsk ederim.. allahim insallah kabul eder:nazar: allahim sanada güzel bir yuva iyi bir es nasip eder insallah... umarim ikiimizde cok cok mutlu oluruz... :nazar: öpüyorum seni:17:

Allah tamamına erdirsin
biraz kısa geldi bana ama rahat etmişse sorun yok
yakışmış yani :27:

Back