- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
ahlaksızlık bir kadının başka bir kadın için ,nikahsız çocuk yaptı diye ,kötü kadın yerine konulması,damgalanmasıdır..evet işte bunu yapan terbiyesiz olur ahlak dye geçinirler ondan sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahlaksızlık bir kadının başka bir kadın için ,nikahsız çocuk yaptı diye ,kötü kadın yerine konulması,damgalanmasıdır..evet işte bunu yapan terbiyesiz olur ahlak dye geçinirler ondan sonra
Cinsel anlamda bi birliktelikleri varsa yapabilicegin bisiy yok. Ama kiz, kardesinle evlenicegini dusunuyo olabilir. Kardesinle konusman iyi olur. Kizi yariyolda birakicaksa devam ettirmesin bu iliskiyi. Cok ahini alabilirmerhaba hanımlar,
nasıl tepki verecegimi bilemedgim bi konu var.
erkek kardesim 26 yasında bekar ama 6 yıldır aynı kızla beraber.
ben hasbel kader elime gecen kondomdan dolayı aralarındaki ılıskının cinsel boyutu oldugunu tahmin ediyordum kaldı kı banane diyip kafa bile yormadım bu duruma.
ama ıkı gun once ulu orta bıraktıgı mesajları artık edepsizlik boyutuna ulastı..kıza oyle mesajlar atmıs ve kız oyle cvplar vermis ki iyi ki o msjları ben gordum babam gorse kalp krizi gecirirdi sanırım.
asıl sorun bu msjlar da degil benim kardesimin bu kızı tepe tepe kullanması ve evliligi ayrılıgı vs. iplememesi..dun agzını aradım.ayrılırsanız uzulur musun diye.ya ne bileyim diyor odun..peki evlilik diyorum,cocuk dusunursem evlenirim belki diyor..
o kıza agız dolusu laf sayasım var kendine bu kadar assagılık mesajları layık gorup hala buzuk dudaklı fotolarını yolladıgı icin... kardesiminde agzına edesim var dısarda kendini namus bekcisi gosterip o kıza o kadar igrenc msjlar attıgı icin..ama hicbisey yapamıyorum,uykularım kactı..kız minnak ufak tefek masum yuzlu anası babası yaslı insancıklar..bunlar ayrılırsa bu salak kız depresyona girer bidaha cıkamaz...offf
biraz gec cvp verebilirim minik bebegim var.
siz ne yapardınız fikirlerinizi bekliyorum.
sordunuz söledim uzatmanın anlamı yoksana ne ?!
evet doğru söylüyorsun bunları yapmak zorunda değil. mağarada yaşabilir, çıplak gezebilir, elini yıkamak duş yapmak zorunda değil.. yemek pişirmek zorunda değil, sex yapmak zorunda değil, heteroseksüel olmak zorunda değil, uzun süreli bir ilişki yaşamak zorunda değil, toplumla iletişim kurmak zorunda değil, insanlara benzemek zorunda değil ... vs vs bunları çok daha fazla uzatabiliriz ama biz burada insanların bir şeylere mecbur olup olmamasından bahsetmiyoruz.niye kabul etmek istemiyorsunuz anlamıyorum..her kadın veya erkek evlenmek istemek zorunda değil..hatta çocuk doğurmak,düzenli maaş almak,aile kurmak ,ev almak vs istemek zorunda değil......
hayatta kesin diye birşey yoktur..belki o çocuk,sizin çocuğunuzdan daha mutlu huzurlu bir çocuk nerden biliyorsunuz? ne kadar kesin yargılarınız var...sizin aile yapınıza uymayabilir ama böyle konuşamazsınız kimse ve çocuğu hakkında..terbiysiz olur daha ne diyim.yapıosada çocuk olmamalı .çocuk olunca olan çocuga oluo
Ne oluyor çocuğa??? Arkadaşımın sevgilisinden iki oğlu var biri 14 biri 8 yaşında. Bişey olduğunu görmedim onlara...terbiysiz olur daha ne diyim.yapıosada çocuk olmamalı .çocuk olunca olan çocuga oluo
Sorun ne burada
Koskocaman yetişkin insanlar
6 yıldır beraberler, sevişiyorlar, fantazi yapıyorlar
Zorlama yok, tecavüz yok, tehdit yok, şantaj yok
Karşılıklı rızası var ikisininde bunda sorun nedir ??
Herkes evlenmek zorunda değildir, herkes yuva kurmak istemez, istemek zorunda da değil
Sizin doğrunuz herkesin doğrusu değildir
Şimdi günahtan girer herkes konuya, onun içinde geçmiş ola, Allah rızası için zina yapmamak zamanında öğretilecek bir şeydir, hoş öğretseniz de yapabilir kardeşiniz bu onun kendi günahıdır. Yani her şekilde size sorun teşkil edecek bir şey yok. İnsanların özelini rahat bırakmalısınız. Kardeşiniz yatak odanızı dikizlese ne hisseder siniz ? Bu yaptığınız da aynı şey, yapmayın
diğer insanlara zararı olmadığı sürece özgürdür evet ne kadar güzel yazmışsınız işte...bu durumda sorun yoksa çözüme de gerek yok ki...evet doğru söylüyorsun bunları yapmak zorunda değil. mağarada yaşabilir, çıplak gezebilir, elini yıkamak duş yapmak zorunda değil.. yemek pişirmek zorunda değil, sex yapmak zorunda değil, heteroseksüel olmak zorunda değil, uzun süreli bir ilişki yaşamak zorunda değil, toplumla iletişim kurmak zorunda değil, insanlara benzemek zorunda değil ... vs vs bunları çok daha fazla uzatabiliriz ama biz burada insanların bir şeylere mecbur olup olmamasından bahsetmiyoruz.
ama siz bu mantıkla devam edin çok işlevsel ve çözümcü gerçekten.
iğrenc mesajlar dediğiniz
erotik mi? ne var bunda
kim yapmadıki kocalarıyla bunu aaa şaşırdım
siz evlimisiniz, kaç yaşındasınız?
böyle yazsaydınız keşke o zaman..kız evlenmek istiyor ,kardeşim istemiyor diye..biz de ortalığı kaldırdık ayağakimse sevismelerine bsey demiyor kı..zaten ben bunun 2 yıldır farkındayım.evlilik oncesi cinsellige de karsı degilim ama benim odun kardesim bu kızı tepe tepe kullanıyor..ve oyle seyler yazmıs kı bunu insan sevdigine yazamaz..fantazi degil bu resmen karsı tarafı kullanmak ki seviyor musun diyorum e yani diyor odun..
ben en cok kızın dustugu duruma uzuluyorum..evlilik istiyor benim kardesim sallamıyor pek..
6 yıldır annem babam bu kızı gormedi bunu anlayamıyorum ben
Biz gayet kendimizdeyiz de,sen zinadan dem vururken,nişanlınla görücü usulü tanıştın sanırım.Zina kuralı ,cinsellik dışında sevgili olabilirsiniz demiyor.Ne kadar rahat insanlar haline gelmişiz biz herkes evlilik dışı yaşadıkları cinselliği normal bulup soruyu soran kişinin üzerine gitmiş bence kendinize gelin modern hayat adı altında iyice Avrupalaşmışız zina denen şeyden bihaber gibi
değil tabi tabi.Belki kız istemiyor, belki evlilik fikrine uzaklar henüz, belki evlilik müessesesine tamamen karşılar. Herkes sizin doğrularınızı doğru bellemek zorunda mı?
tamam ama adamdaki düşünceye bakarmısın!
ayrılırsan üzülürmüsün
bilmiyorum ki !
böyle adamdan medet ummak ne kadar doğru ?
konu sahibi kusura bakma lütfen kardesin ama yaptığı doğru değil hani .
kimse sevismelerine bsey demiyor kı..zaten ben bunun 2 yıldır farkındayım.evlilik oncesi cinsellige de karsı degilim ama benim odun kardesim bu kızı tepe tepe kullanıyor..ve oyle seyler yazmıs kı bunu insan sevdigine yazamaz..fantazi degil bu resmen karsı tarafı kullanmak ki seviyor musun diyorum e yani diyor odun..
ben en cok kızın dustugu duruma uzuluyorum..evlilik istiyor benim kardesim sallamıyor pek..
6 yıldır annem babam bu kızı gormedi bunu anlayamıyorum ben
değil tabi tabi.
ama insan psikolojisi gereği sevdiğinin yanında olmak ister ayrılmak onu üzer bunu nasıl açıklıyorsunuz peki ?
Her şeyi paylaşmışlar zaten yazarken mi sorun yaşayacaklar?ya erotik msj seni istiyorum ozledim filan degil dudakların guzel onları ısırayım filan degil ya..yazamam ki banlanırım.
ben 6 yıllık evliyim bebegim de var