kardeşimin düğünü için birtürlü karar veremediğim elbise için fikir verirmisiniz

arzuylmz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2015
138
76
42
sizce hangisi yada sizin önerebileceğiniz bir elbise olabilir tabiki de

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yapan soylyim ben pek begenmedim elbiseleri ama kotunun iyisi siyah etegi dantelli olan diye dusundum. Baska secenekler varsa onlarada bakalim ☺

yaşınız kaç, yani daha güzel modeller var aslında, payet detaylı olan güzel gibi geldi diğerlerine göre ama dediğim gibi gezseniz daha güzel şeyler görürsünüz

Ne yapan soylyim ben pek begenmedim elbiseleri ama kotunun iyisi siyah etegi dantelli olan diye dusundum. Baska secenekler varsa onlarada bakalim ☺
cok tesekkur edıyorum ve gorusunuze saygı duyuyorum,cok bakıyorum ve baktıkca kafam karısıyor sıızn varmı onerecegınız bır elbıse

yaşınız kaç, yani daha güzel modeller var aslında, payet detaylı olan güzel gibi geldi diğerlerine göre ama dediğim gibi gezseniz daha güzel şeyler görürsünüz
33 yasındayım canım,asıl kararsız kaldıgım uuzn model mı yoksa kısa model mı tercıh etmelıyım

Boyunuz, kilonuz, fiziğiniz nasıl? Bunları bilirsek daha kolay karar verebiliriz belki

Ben uzun seviyorum kisaysada tul veya dantelle gizem katilmis seyler daha cok hosuma gidiyor. Varsa baska bakalim kendi zevkimizce ☺

Ben uzun seviyorum kisaysada tul veya dantelle gizem katilmis seyler daha cok hosuma gidiyor. Varsa baska bakalim kendi zevkimizce ☺
herkesın farklı zevkı var işte ben genelde kısa dusunurum oyle yerlerde ayagıma etek kısmı takılınca gıcık oluyorum çünkü şeytan dıyor kısa bır tane al seksi

konunuzu lütfen ilgili bölümlere açın. ayrıcca link vermek yasaktır
cok ozur dılıyorum gercekten bılmıyordum ama fotograf yuklemeyı denedım olmadı yada ben beceremedım bu konuda yardımcı olurmusunuz nasıl fotograf yuklenıyor

Ben pekbegenemedim.zevk meselesi tabi ama bence 33 yasindaki bir bayana gore elbiseler degil.hemde kardes dugunu icin hic degil.daha cok lise mevzuniyeti elbiseleri yada universite gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…