- 1 Şubat 2011
- 6.684
- 159
- 163
Çok duygulandm. Allah kardeşinizi iyi insanlarla karşılaştırsın
Amin çok teşekkür ederim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok duygulandm. Allah kardeşinizi iyi insanlarla karşılaştırsın
allah her açıdan hayırlısını versin, acele etmeyin, mutlaka olur kısmeti..
Ay ay ay cok yakisikliymis yanindaki teyze anneniz mi acaba? Cok seker teyzemiz de.Kardesini kaparlar yakinda canim hic merak etme sen:) Hem bu kadar iyi hem kendi ayaklari ustunde durabilen hemde yakisikli:)))) Insallah guzel kismetleri olur bir an once evlenir yuvasini kurar:) Guzel dileklerimiz seninle.
okurken çok duygulandım allah herkese sizin gibi çocuk nasip etsin,umarım kısmeti açılır kardeşinizin..
çok duygulandım gerçekten kardeşiniz için mücadelenize
RABBİM sağlığını arttırsın inşallah kardeşinizin ve hayırlı bir evlilik nasip etsin tez günde
ALLAH büyük be canım kaardeşini seven ve mutlu edicek biri çıkar karşına umaarım bak ben bunu hissettim sanki
ALLAH yar ve yardımcınız olsun
herşey dilediğin gibi olur inşallah çok iyi birisin bende okudum yazdıklarını dualarımız seninle
çok teşekkür ederim ebru...çok mutlu oldum bende böyle düşünmene..güzel dualarına teşekkür ederim..
Allah herkesin yüreğindekini versin..
bi abla değil anne yarısı olmuşsun sen kardeşine ve düşüncelerin o kadar güzelki tüm engelleri aşmış aile desteğiyle çok şükür bi işide olmuş senin gibi onu bu kadar çok düşünen bi ablası olduktan sonra yakın zamanda hakkında hayırlı biriyle de mutlu bi yuva kurar inşallah.