• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşimi evlendirmek yuvasını kurmak istiyorum..

allah her açıdan hayırlısını versin, acele etmeyin, mutlaka olur kısmeti..

Ay ay ay cok yakisikliymis yanindaki teyze anneniz mi acaba? Cok seker teyzemiz de.Kardesini kaparlar yakinda canim hic merak etme sen:) Hem bu kadar iyi hem kendi ayaklari ustunde durabilen hemde yakisikli:)))) Insallah guzel kismetleri olur bir an once evlenir yuvasini kurar:) Guzel dileklerimiz seninle.

okurken çok duygulandım allah herkese sizin gibi çocuk nasip etsin,umarım kısmeti açılır kardeşinizin..

çok duygulandım gerçekten kardeşiniz için mücadelenize:5:
RABBİM sağlığını arttırsın inşallah kardeşinizin ve hayırlı bir evlilik nasip etsin tez günde
ALLAH büyük be canım kaardeşini seven ve mutlu edicek biri çıkar karşına umaarım bak ben bunu hissettim sanki
ALLAH yar ve yardımcınız olsun:29:

Ay ay ay cok yakisikliymis yanindaki teyze anneniz mi acaba? Cok seker teyzemiz de.Kardesini kaparlar yakinda canim hic merak etme sen:) Hem bu kadar iyi hem kendi ayaklari ustunde durabilen hemde yakisikli:)))) Insallah guzel kismetleri olur bir an once evlenir yuvasini kurar:) Guzel dileklerimiz seninle.

evett çok yakışıklıdır benim kardeşim,pırlanta gibidir çok sağolun gerçektenn:))) evet annem o da,dünyanın en özel annesi,meleğimiz bizim...
çok tşk ederim güzel dileklerine:)

çok duygulandım gerçekten kardeşiniz için mücadelenize:5:
RABBİM sağlığını arttırsın inşallah kardeşinizin ve hayırlı bir evlilik nasip etsin tez günde
ALLAH büyük be canım kaardeşini seven ve mutlu edicek biri çıkar karşına umaarım bak ben bunu hissettim sanki
ALLAH yar ve yardımcınız olsun:29:

teşekkür ederim aminn...inşlh çıkar canım bende öyle umutluyum ki..dualarınızla daha güzellerine iyilerine varır inşlh..

herşey dilediğin gibi olur inşallah çok iyi birisin bende okudum yazdıklarını dualarımız seninle

Niyet hayr, akıbet hayr inş.

Gelin hanımda mutlaka engelli olsun diye kısıtlamamak lazım bencede. Allah hayırlı güzel geçimli bir yuva nasip etsin inş

Nacizane tavsiyem; kardeşiniz gerçekten çok istiyorsa istihare namazı kılsın. Allah'ın izniyle niyeti kolaylaşır inş.

yazini okurken icim cizz etti aslinda abla deyil anne yarisi olmusun
isallah mutlu olur kardesindeeee istedigi gibi biri cikar karsisinaaaa

Canım ya ok güzel bir ablasın. Allah szi hep mutlu etsin bende çorluda ikamet ediyorum. Inşallah bulursun bir kısmet. çevremde öyle biri olursa kesin haber veririrm. Sizin gibi güzel bir aileye gelin gelmek herkez ister bence :54:

tekerleme evet çok haklısın arkadaşım bunu denicez,çok teşekkür ederim:)

seyda_66 aynen gerçektende öyle anne gibi..ama ben çok mutluyum kardeşim içinde çok umutluyum...dualarınızı esirgemeyin yeter:)

bahar616 canım çok sevindim aynı yerdeymişiz..aklında olsun evet..kısmet bu işler:))

bi abla değil anne yarısı olmuşsun sen kardeşine ve düşüncelerin o kadar güzelki tüm engelleri aşmış aile desteğiyle çok şükür bi işide olmuş senin gibi onu bu kadar çok düşünen bi ablası olduktan sonra yakın zamanda hakkında hayırlı biriyle de mutlu bi yuva kurar inşallah.

çok teşekkür ederim ebru...çok mutlu oldum bende böyle düşünmene..güzel dualarına teşekkür ederim..
Allah herkesin yüreğindekini versin..

canımsın benim.Allah senden razı olsun kardeşini bu kadar sahiplendiğin için.ciğer işte değilmi?çok çok iyisin.kalbine göre versin. tez zamanda çok iyi huylu bir gelininiz olsun inşallah.

allahım mutluluklar versin kardeşine.gönlünüze,ailenize yakışır,sizleri seven,sayan anlayan güzel insanlarla karşılaştırır inşallah yüce rabbim.gülen yüzünüz hiç solmasın.

bi abla değil anne yarısı olmuşsun sen kardeşine ve düşüncelerin o kadar güzelki tüm engelleri aşmış aile desteğiyle çok şükür bi işide olmuş senin gibi onu bu kadar çok düşünen bi ablası olduktan sonra yakın zamanda hakkında hayırlı biriyle de mutlu bi yuva kurar inşallah.

evet aslında çok haklısın Tuenna;anne yarısı gibi olmuşum farketmeden..
ama ben çok mutluyum çok huzurluyum bu halimden dolayı inan..:))
güzel dualarına çok teşekkür ederim canım

Back
X