• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşim

Cünkü annem babam kızıma cok düşkün ve ben ordayken kızımla ilgilenirler bende dinlenirim ki her gittiğimde sağ olsunlar kucaktan inmez. Sadece emmek istediğinde ve uykusu geldiğinde getirip verirler
Acaba siz farkında olmadan onlara gittiğinizde onlar severek ilgileniyor diye çocuğun yükünü tamamen onlara mı veriyorsunuz. Hani demişsiniz ya bi emzirmek için getiriler ben de dinlenirim diye. e onlarda yaşlı olunca yorulduklarını kardeşiniz düşünüyor ve size kızıyor olabilir mi, belki anneniz babanız size belli etmiyor ama gün sonunda elden koldan düşüyorlardır. Bebek bakımı gerçekten çok yorucu, bakım değilde bebeği oyalamak siz herkesten iyi biliyorsunuzdur.

Acaba siz farkında olmadan onlara gittiğinizde onlar severek ilgileniyor diye çocuğun yükünü tamamen onlara mı veriyorsunuz. Hani demişsiniz ya bi emzirmek için getiriler ben de dinlenirim diye. e onlarda yaşlı olunca yorulduklarını kardeşiniz düşünüyor ve size kızıyor olabilir mi, belki anneniz babanız size belli etmiyor ama gün sonunda elden koldan düşüyorlardır. Bebek bakımı gerçekten çok yorucu siz herkesten iyi biliyorsunuzdur.

Canım annem 45 babam 44 yaşında ailede hiç bebek yok ilk torunları sn yere bırakmıyorlarki devamlı kucakta oyuncaklarla oynama ve aşağı parka indiriyorlar akşam 10 da yatırıyorum 9 da kalkcaz babam biraz daha kal diye ısrar bile eder kardeşim calışıyo zaten 9 da işten gelir ne görmüşlüğü vardır nede ilgi alaka öyle öper görünce sadece

Kardeşiniz sizi kıracak şeyler söylemiş ama siz de aşırı dramatize etmişsiniz. Neye o kadar ağladınız Allah aşkına? En kısa zamanda annenizin gönlünü alın bence, kardeşiniz de sizin gönlünüzü alsın bari.

Kardeşiniz sizi kıracak şeyler söylemiş ama siz de aşırı dramatize etmişsiniz. Neye o kadar ağladınız Allah aşkına? En kısa zamanda annenizin gönlünü alın bence, kardeşiniz de sizin gönlünüzü alsın bari.

İnan niye okadar ağladım bilmiyorum
Kardeşimi gördükce daha cok ağladım
Asabım bozuldu sanırım

Hani 17-18 yaşında olsa ergenlik diyecektim de 25 yaşında bir adamın bu tarz çocukça davranışları ne şekilde açıklanır bilmiyorum. Muhtemelen kötü bir gün geçirmiştir. Siz ona takılıp kendinizi üzmeyin.

Kardesin ayip etmis, ama büyütrcek biseyde yok..
Kizin hassas noktan demissin , kardesinde yegenine bisey dememis seni elestirmis...

Konu kızım bnce derdi varsa benle ayrıca tartışabilirdi ozaman oturur bende gerekli cevabı verirdim
Kızımla ilgili şeylerin ardından sürekli söylendi

Bişey olmaz benim kardeşimde neler der ben hiç takmam buna bu kadar üzülmeyin kardeşler arasında olur öyle.. Kendinizi bunun için üzmeyin bukadar

Yegenime ölürüm ama kardesime benden bir sey istediginde " yaparken bana mi sordun hatun kalk kendin yap" derim.
Olur boyle seyler.

Back
X