- 4 Mart 2015
- 250
- 84
- 35
-
- Konu Sahibi kraljulien
Yüksek tansiyon bebeği zehirlemez korkmayın. Ama kontrol altında tutmazsa bebek yeteri kadar gelişmez. Erken doğuma da sebep olabilir. Tuzu kessin.Merhabalar kardeşim bugün kontrole gitti doktor yüksek tansiyon çıktığını tuzlu ve fazla tatlı yememesi gerektiğini söylemiş acaba ilerde kontrol altına alınmazsa bebeği zehirleme riski varmı bide kardeşim hepatit b taşıyıcısıydı Son tahlilleri temiz çıkmıştı lütfen yardım edin
Sağol ya bakalım tuzu kes yağlı şeyler falan yemek yasak demişYüksek tansiyon bebeği zehirlemez korkmayın. Ama kontrol altında tutmazsa bebek yeteri kadar gelişmez. Erken doğuma da sebep olabilir. Tuzu kessin.
Çok sağol canım bakalım doktorundan çok memnun tüm izlemlerini çok iyi takip edildiğini söylüyor kardeşim inşallah hayırlısıyla alır kucağına bebişini bide şuan çok miğde bulantısı var kusma falan ilerde de inşallah kendine çok dikkat eder merakla bekliyoruz şöyleyüksek tansiyon kontrol altında olmazsa gebelik zehirlenmesi Allah korusun bebeğin veya annenin kaybına yol açabilir.
netten çok fazla araştırmayın moralinizi bozacak sorunlu gebelikler görürsünüz hep.
bence sıkı bir kontrol altında olsun kardeşiniz. eltim öyleydi çok şükür sorunsuz aldığı kucağına bebeğine.
kardeşinize de hayırlı güzel doğumlar diliyorum..
Çok sağol canımTuzlu yemeyi kessin mumkun oldugunca dinlensin yatmak tansiyonu dusurur. Kilo almamaya çalışsın. Her gun tansiyonunu olcup kontrol etsin. Ve mumkun oldugunca internetten gebelik tansiyonu ve preeklampsi oykulerini okumasin cidden cok moral bozucular
Çok sağol canım
Ayy allah korusun inşallah hayırlısıyla alır kucağına bebişiniKarşı komşumuz bu yüzden 6 aylıkken bebeği erken doğum yaptı . Sadece tuzsuz yemesi yeterli değil. Dr bir diyet listesi vermemiş mi vermesi gerekirdi .
Yok vermemiş niye vermedi anladımKarşı komşumuz bu yüzden 6 aylıkken bebeği erken doğum yaptı . Sadece tuzsuz yemesi yeterli değil. Dr bir diyet listesi vermemiş mi vermesi gerekirdi .
Yok vermemiş niye vermedi anlamadımsadece tuzu kesmek yeterli olmaya bilir
diyet vs vermedi mi dr
Benim gebelik tansiyonum 27 haftalikken birden cikti, hem de cok cikti... gunde 5 kez tansiyon olcumu yapip haftada 1 doktoruma gosteriyordum. Haftalik olarak idrar testleri yapilip protein kacagi olup olmadigi kontrol ediliyordu. Idrarda protein kacagi ve karaciger enzimlerinin bozulmasi anne ve bebegin hayatini kaybetmesine bile neden olabiliyor. Surekli istirahat verdi doktorum sadece tuvalete kalkiyordum zaten kalkip 100 metre yurusem tansiyonum 20 lere cikiyordu. 34 haftalik oldugunda tansiyonum artik kontrol edilemez oldu ve tansiyon ilacina basladik, 38 haftalikken de dogum yaptim. Benimki kadar ciddi tansiyon sorunu olup benim kadar gec dogurana da raslamadim. Mukemmel bir doktorum vardi, hayatimizi ona borcluyuz diyebilirim...
Eger tansiyon problemi devam ederse ablanizi zor bir gebelik bekliyor, mumkun oldugunca destek olun, forumlara girmesine izin vermeyin, kk da bile preeklampsi nedeniyle bebegini kaybeden annelerin topikleri var bunlari okudukca tansiyonu daha da yukselecek ve psikolojisi bozulacak (kendimden biliyorum) [/QUOT Çok üzüldüm canım bizimki daha 13 haftalık bakalım inşallah hayırlısıyla alır kucağına bebişini ama doktor henüz bir diyet falan vermedi sadece dün akşam bi fenalaştı burnu kanadı bugünde kontrolü vardı tansiyon problemi çıktı napcaz bilmem allah yaryardımcımız olsun
Çok üzüldüm canım bizimki dün 13 haftalık dün akşam bi fenalaştı burnu kanadı bugünde kontrolü vardı tansiyon problemi çıktıBenim gebelik tansiyonum 27 haftalikken birden cikti, hem de cok cikti... gunde 5 kez tansiyon olcumu yapip haftada 1 doktoruma gosteriyordum. Haftalik olarak idrar testleri yapilip protein kacagi olup olmadigi kontrol ediliyordu. Idrarda protein kacagi ve karaciger enzimlerinin bozulmasi anne ve bebegin hayatini kaybetmesine bile neden olabiliyor. Surekli istirahat verdi doktorum sadece tuvalete kalkiyordum zaten kalkip 100 metre yurusem tansiyonum 20 lere cikiyordu. 34 haftalik oldugunda tansiyonum artik kontrol edilemez oldu ve tansiyon ilacina basladik, 38 haftalikken de dogum yaptim. Benimki kadar ciddi tansiyon sorunu olup benim kadar gec dogurana da raslamadim. Mukemmel bir doktorum vardi, hayatimizi ona borcluyuz diyebilirim...
Eger tansiyon problemi devam ederse ablanizi zor bir gebelik bekliyor, mumkun oldugunca destek olun, forumlara girmesine izin vermeyin, kk da bile preeklampsi nedeniyle bebegini kaybeden annelerin topikleri var bunlari okudukca tansiyonu daha da yukselecek ve psikolojisi bozulacak (kendimden biliyorum)
Ayy allah korusun inşallah hayırlısıyla alır kucağına bebişini
Yok vermemiş niye vermedi anladım
Yok vermemiş niye vermedi anlamadım