Kardeşim Kore Dili Kazandı Sizce İşsiz Kalır mı?

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.082
26.862
Erciyes Üniversitesi Kore Dili ve Edebiyatını kazandı işsiz kalır diye düşünüyorum sizce iş bulabilir mi okulu bittiğinde?

Sanırım körede falan yaşayan arkadaşlar da yok kimse bir şey yazmadığına göre..

Erciyes Üniversitesi Kore Dili ve Edebiyatını kazandı işsiz kalır diye düşünüyorum sizce iş bulabilir mi okulu bittiğinde?
Konunuzu açalı çok olmuş ama görünce yorum yapayım dedim :)
Son 5 senedir falan Güney Koreye olan hayran kitlesi Türkiye'de git gide artmaya devam ediyor:KK51:
Bölümüne de ilgi artıyor sanırım :)
Sonuç nedir peki kardeşiniz kore dilini okuyor mu? Yoksa 2. Tercihte bulunup başka bir bölüm mü tercih etti merak ettim :)

Konunuzu açalı çok olmuş ama görünce yorum yapayım dedim :)
Son 5 senedir falan Güney Koreye olan hayran kitlesi Türkiye'de git gide artmaya devam ediyor:KK51:
Bölümüne de ilgi artıyor sanırım :)
Sonuç nedir peki kardeşiniz kore dilini okuyor mu? Yoksa 2. Tercihte bulunup başka bir bölüm mü tercih etti merak ettim :)
okuyor canım kafası çok karıştı ama şimdi eskiden çok hevesliydi ama bakalım zaman ne gösterecek

okuyor canım kafası çok karıştı ama şimdi eskiden çok hevesliydi ama bakalım zaman ne gösterecek
Hakkında hayırlısı olsun inşallah :)
Hevesini hiç yitirmesin :KK66:
Hevesini yitirip kendine eziyet haline getirirse 4 yıl bitmez :/
Sonu hayır olsun inşallah Abla :KK66:

Hakkında hayırlısı olsun inşallah :)
Hevesini hiç yitirmesin :KK66:
Hevesini yitirip kendine eziyet haline getirirse 4 yıl bitmez :/
Sonu hayır olsun inşallah Abla :KK66:
inşallah kuzum bazen insan garantici olmak zorunda kalıyor çok sıkılıyor ama bakalım ALLAH herkese hayırlı iş kapıları açsın canım

Çok haklısınız Aminn herkesin hakkında hayırlısı inşallah :)
öyle kuzum bak ben 30 yaşındayım kpss çalışıyorum atanayım memur olayım diye kimi pay diye olur kimi benim gibi biraz daha sabretmek zorunda kalır

öyle kuzum bak ben 30 yaşındayım kpss çalışıyorum atanayım memur olayım diye kimi pay diye olur kimi benim gibi biraz daha sabretmek zorunda kalır
İnşallah her şey gönlünüzce olur :) bende lysye gireceğim hayırlısı artık :)
Sabrın sonu selamettir :KK66:

sen de benim gibi ay savaşçısı hayranısın sanırım küçüklüğümden beri ben de hayranım 30 yaşındayım hala izlerim :ÇD

amin inşaallah canım sen ne okuyorsun
Ben tercihte bulunmamıştım.sınava tekrardan hazırlanıyorum :)
sen de benim gibi ay savaşçısı hayranısın sanırım küçüklüğümden beri ben de hayranım 30 yaşındayım hala izlerim :ÇD
Evet Abla bende hayranıyım :KK48::KK39: 2001-2002 yılları arasında verildiğinde okuldan koşa koşa gelir hemen televizyonun önüne otururdum :) o yüzden bende yeri başkadır :)

Ben tercihte bulunmamıştım.sınava tekrardan hazırlanıyorum :)

Evet Abla bende hayranıyım :KK48::KK39: 2001-2002 yılları arasında verildiğinde okuldan koşa koşa gelir hemen televizyonun önüne otururdum :) o yüzden bende yeri başkadır :)
yeni versiyonu var onu izliyor musun

yeni versiyonu var onu izliyor musun
Yok Abla :/1-2 bölüm bakmıştım konu olarak değişiklik var mı? diye ama hiçte eski versiyonu gibi olamaz:KK12: Usaginin o masumluğu,şirinliği ve çocuksuluğundan yeni versiyonda eser yok:KK51:
Yeni versiyon anime çizimleri olarak güzel ama işte Ay Savaşçısı için değil:KK12::KK51:
Ahh ahh özledim valla Trt 1 dublajıyla izlediğimiz zamanları:KK48::KK55:

Yok Abla :/1-2 bölüm bakmıştım konu olarak değişiklik var mı? diye ama hiçte eski versiyonu gibi olamaz:KK12: Usaginin o masumluğu,şirinliği ve çocuksuluğundan yeni versiyonda eser yok:KK51:
Yeni versiyon anime çizimleri olarak güzel ama işte Ay Savaşçısı için değil:KK12::KK51:
Ahh ahh özledim valla Trt 1 dublajıyla izlediğimiz zamanları:KK48::KK55:
ben netten tüm bölümlerini izledim yeniden

X