• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Kardeşim İçin Hazırladığımız Nişan Bohçaları

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
bayıldım maasallah.... Allah tamamını erdırsın inşallahhh..
(kafiyeli oldu :) )
çok şık görünüyo süslemelri kim yaptıysa ellerine sağlık..

merhaba ben yeni üye oldum.. izniniz olursa bende sohbetinize katılmak isterim.

benimde haziranda nişanım var çok beğendim bohçalarınızı süslemelerinizi bende süsliycem ama nasıl yapsam diye düşünüyorum. bavulmu olsa yoksa küçük sandık mı olsa diye.. bende önerilere açığım arkadaşlar

merhaba ben yeni üye oldum.. izniniz olursa bende sohbetinize katılmak isterim.

benimde haziranda nişanım var çok beğendim bohçalarınızı süslemelerinizi bende süsliycem ama nasıl yapsam diye düşünüyorum. bavulmu olsa yoksa küçük sandık mı olsa diye.. bende önerilere açığım arkadaşlar

inşallahh hayırlı olur..
bence bavul falan kullanmaa.. atık çok güzel,pratik malzemeler çıktı.
hazır çok şık bohçalar var.. süslemeler içinde tuhafiyelerde bile malzeme bulabilirsin..
tüller kurdeler taşlarr çok şık olurr..

inşallahh hayırlı olur..
bence bavul falan kullanmaa.. atık çok güzel,pratik malzemeler çıktı.
hazır çok şık bohçalar var.. süslemeler içinde tuhafiyelerde bile malzeme bulabilirsin..
tüller kurdeler taşlarr çok şık olurr..

teşşekkür ederim canım annem zaten dantelden bohça örmüştü onu satene çektirdik çok hoş oldu olmadı malzemeleri bohçaya koyup bohçayıda tül ve çiçeklemi süsleyeyim bu tarz bişey mi dediğin

Hepsini kendimiz yaptık kızlar. Zaten bu işlerle uğraşıyorum bazılarınız biliyordur.
Bayrampaşa tarafından dükkanımız var.
Yaptırmak isteyenlere yardımcı olurum elbette her zaman.

Beğenilerinize teşekkür ederim. İşallah sizlerinde herşey gönlünüze göre olur.

Allah tamamına erdirsin.çok şık olmuş..ellerine sağlık..
bana özelden adres ve tel.atarmısın..bulunsun..ilerde lazım olur..

Son düzenleme:
ayy cok güzelll ellerinize saglık benmde bohcam gelicek cok merak ediyorumm :))

görümcek hanım ellerinize emeğiize sağlık çok güzeller.

dükkan adresini bende alabilir miyim özeldenn

bohçaların süslenmesınee bayıldııımmmmmmmmmmmmm o bohçaları süslemek hiç kolay değil biz kuzenımınkını sabaha kadar anca bitirmiştikkk:28:

ayyy cok guzeller tekrardan nısanlanasım geldı :) allah tamamına erdırsın bır omnur boyu mutluluklar canım kardesıne ve gelınınıze :)

ay çok güzel süslü şeyler olmuş. güle güle kullansınlar. nasıl beceriyorsunuz ben nasıl böyle sarıp sarmalayacağım bu bohça içeriğini bilemiyorum. darısı başımaaa.. :17:

Back