çocuk evlenecekte...siz eşiyle tanışacaksınızda.....sonracığıma kardeşinizle('!) çok ilgileneceksinizde ...eşi sizi kıskanacakta....sonra araları bozulacaksa......az ötelerinde oynarsınız olur biter
Sen bu adama aşık falan mısın? Eşini de sevmiyormuşsun. Daha ortada biri yokken dert edip konu açmışsın.
Sen bu adama aşık falan mısın? Eşini de sevmiyormuşsun. Daha ortada biri yokken dert edip konu açmışsın.
Ne aşkı arkadaşım farklı boyutlara çekmeyin çok ayıp.Bu bir dertlenme değil ki fikir alma danışmadır.Ben de ona göre davranıcam.
İnsanların niyetlrini bilmeden buraya bu şekilde yazı yazmayın.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İyi de şu anda karşınızda niyetini bileceğiniz bir insan yok. Olsa tamam. Herkes farklı düşünür bu konularda. Zaten ilk yorumumda da yazdım. İnsanlar görümcelerini kıskanıyor, seninle illa arasına bir mesafe girecek evlenince.
Benim liseden kalabalık bir arkadaş grubum var. Tek tek evlendiler nişanlandı herkes. Ama bizim kızlar bir tane erkek arkadaşımıza çok düşkündür çok severler. O sevgili bulunca kötü şeyler oldu mesela. Biz bu çocukla her şeyimizi paylaşırdık ederdik ben bu yeni sevgiliden sonra dikkat etmeye başladım kız uyuz olmasın diye. Bizim kızlar banane canım o sonradan geldi alışsın biz böyleyiz modunda devam ettiler. Bir akşam bi mekanda eğlenirken bir kız arkadaşım bu oğlanın içkisinden içince bu aramıza sonradan katılan kız yeteeer diye içkiyi kızın suratına fırlattı. O kadar dolmuş ki bizim kızların sevgilisiyle yalap şap olmasına.
Yani demem o ki iş sende bitiyor. Bir kız mevzusu olursa arkadaşına olan yakınlıklarına biraz mesafe koy. ama kıza yakın davran.
Ortada olmayan bir durumu dert ettiğin için de arkadaşına karşı bir şeyler hissettiğini düşündüm sadece. Yok diyosan yoktur.
İnan ben onu bekar kuzenimle tanıştırmayı düşündüm evlilik mahiyetinde,aşık olsam bunu düşünürmüyüm ama kuzenim istemedi.Zaten çocuk bana abla diyiyor bende ona ablacım.Siz öyle yazınca inanın çok üzüldüm.Gerçekten kardeşim gibi ya interesan bir şey oda ablam gibi seviyorum der.Çok kötü oldum o söylediğiniz sözden.Ben öyle biri değilim çünkü.Tabiki kız arkafaşı olursa mesafe koyarım yeterki kardeşim mutlu olsun.Hergün duacısıyım iyi bir eş buldun diye.Aşk olsam öyle dua edermiyim.Buraya konu açmamım sebebi nasıl davranacğım hususunda bilgi almaktı.
Benim anlayamadığım hayatın çok mu mükemmel böyle şeyleri dert ediyorsun. Çünkü sorun yok. O yüzden baktım konularına. Ama öyle de değilmiş, senin kendi derdin var boşver gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?