• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşim gibi sevdiğim erkek arkadaş

hayal2002

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
177
26
68
Muğla
Kızlar merhaba.Sormak istediğim bir şey var.Benden yaşça küçük ,gerçekten kardeşim gibi sevdiğim erkek bir arkadaş var.Bu ara ben evliyim ve çocuk sahibiyim.Kardeşim gibi sevdiğim bu insan için hergün dua ediyorum Allah ona hayırlı bir eş ve iyi bir iş nasip etsin diye.Neden bilmiyorum inanın akrabam gibi bu çocuğu çok seviyorum.Aramızda 6 yaş var.Oda beni ablası gibi görüyor.En büyük korkum evlendiğinde eşi aramızda ki sevgiyi yanlış anlayıp onun huzurunun kaçmadı ve bir kardeşimi kaybetmem.Çünkü ben onun gerçek ablası değilim,Kıskana bilir ve bir daha benimle görüşmesini istemeyebilir bu o kızın en doğal hakkı olur.Bu yüzden bazen üzülüyorum bir gün bu kardeşimi kaybedermiyim diye.Sormak istediğim sizinde böyle kardeşimiz gibi sevdiğiniz bir erkek oldu mu?Olduysa böyle problemler yaşadınız mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çocuk evlenecekte...siz eşiyle tanışacaksınızda.....sonracığıma kardeşinizle('!) çok ilgileneceksinizde ...eşi sizi kıskanacakta....sonra araları bozulacaksa......:31::31::31: az ötelerinde oynarsınız olur biter:ssz:

çocuk evlenecekte...siz eşiyle tanışacaksınızda.....sonracığıma kardeşinizle('!) çok ilgileneceksinizde ...eşi sizi kıskanacakta....sonra araları bozulacaksa......:31::31::31: az ötelerinde oynarsınız olur biter:ssz:

Eşi kıskanırsa öyle yaparım:)

Kardeşin gibi sevdiğin erkekten ziyade erkek kardeşinin eşiyle anlaşabilen kadın pek azdır. Anne de sevilmez. Kadınlar sevgiyi paylaşmayı sevmez.

Ayrıca sanane bırak o mutlu olsun o kadar seviyorsan bulsun birini sana da uzak olsun istemezse. nedir bu derdin ortada fol yok yumurta yokken?

Sen bu adama aşık falan mısın? Eşini de sevmiyormuşsun. Daha ortada biri yokken dert edip konu açmışsın. :51:

Sen bu adama aşık falan mısın? Eşini de sevmiyormuşsun. Daha ortada biri yokken dert edip konu açmışsın. :51:

Ne aşkı arkadaşım farklı boyutlara çekmeyin çok ayıp.Bu bir dertlenme değil ki fikir alma danışmadır.Ben de ona göre davranıcam.
İnsanların niyetlrini bilmeden buraya bu şekilde yazı yazmayın.

Artı açıcağım konuyuda size sorucak değilim.Doğru düzgün cevap vericekseniz buraya fikir bildirin.Artı ailevi meselelerim sizi hiç ilgilendirmez.Konuşmalarınıza dikkat edin.

Tekrar yazıyırum dünya ahiret kardeşimdir benim.Kardeş boyutunda fikirlerinizi bekliyorum.

Ne aşkı arkadaşım farklı boyutlara çekmeyin çok ayıp.Bu bir dertlenme değil ki fikir alma danışmadır.Ben de ona göre davranıcam.
İnsanların niyetlrini bilmeden buraya bu şekilde yazı yazmayın.

İyi de şu anda karşınızda niyetini bileceğiniz bir insan yok. Olsa tamam. Herkes farklı düşünür bu konularda. Zaten ilk yorumumda da yazdım. İnsanlar görümcelerini kıskanıyor, seninle illa arasına bir mesafe girecek evlenince.

Benim liseden kalabalık bir arkadaş grubum var. Tek tek evlendiler nişanlandı herkes. Ama bizim kızlar bir tane erkek arkadaşımıza çok düşkündür çok severler. O sevgili bulunca kötü şeyler oldu mesela. Biz bu çocukla her şeyimizi paylaşırdık ederdik ben bu yeni sevgiliden sonra dikkat etmeye başladım kız uyuz olmasın diye. Bizim kızlar banane canım o sonradan geldi alışsın biz böyleyiz modunda devam ettiler. Bir akşam bi mekanda eğlenirken bir kız arkadaşım bu oğlanın içkisinden içince bu aramıza sonradan katılan kız yeteeer diye içkiyi kızın suratına fırlattı. O kadar dolmuş ki bizim kızların sevgilisiyle yalap şap olmasına.

Yani demem o ki iş sende bitiyor. Bir kız mevzusu olursa arkadaşına olan yakınlıklarına biraz mesafe koy. ama kıza yakın davran.

Ortada olmayan bir durumu dert ettiğin için de arkadaşına karşı bir şeyler hissettiğini düşündüm sadece. Yok diyosan yoktur.

İyi de şu anda karşınızda niyetini bileceğiniz bir insan yok. Olsa tamam. Herkes farklı düşünür bu konularda. Zaten ilk yorumumda da yazdım. İnsanlar görümcelerini kıskanıyor, seninle illa arasına bir mesafe girecek evlenince.

Benim liseden kalabalık bir arkadaş grubum var. Tek tek evlendiler nişanlandı herkes. Ama bizim kızlar bir tane erkek arkadaşımıza çok düşkündür çok severler. O sevgili bulunca kötü şeyler oldu mesela. Biz bu çocukla her şeyimizi paylaşırdık ederdik ben bu yeni sevgiliden sonra dikkat etmeye başladım kız uyuz olmasın diye. Bizim kızlar banane canım o sonradan geldi alışsın biz böyleyiz modunda devam ettiler. Bir akşam bi mekanda eğlenirken bir kız arkadaşım bu oğlanın içkisinden içince bu aramıza sonradan katılan kız yeteeer diye içkiyi kızın suratına fırlattı. O kadar dolmuş ki bizim kızların sevgilisiyle yalap şap olmasına.

Yani demem o ki iş sende bitiyor. Bir kız mevzusu olursa arkadaşına olan yakınlıklarına biraz mesafe koy. ama kıza yakın davran.

Ortada olmayan bir durumu dert ettiğin için de arkadaşına karşı bir şeyler hissettiğini düşündüm sadece. Yok diyosan yoktur.

İnan ben onu bekar kuzenimle tanıştırmayı düşündüm evlilik mahiyetinde,aşık olsam bunu düşünürmüyüm ama kuzenim istemedi.Zaten çocuk bana abla diyiyor bende ona ablacım.Siz öyle yazınca inanın çok üzüldüm.Gerçekten kardeşim gibi ya interesan bir şey oda ablam gibi seviyorum der.Çok kötü oldum o söylediğiniz sözden.Ben öyle biri değilim çünkü.Tabiki kız arkafaşı olursa mesafe koyarım yeterki kardeşim mutlu olsun.Hergün duacısıyım iyi bir eş buldun diye.Aşk olsam öyle dua edermiyim.Buraya konu açmamım sebebi nasıl davranacğım hususunda bilgi almaktı.

İnan ben onu bekar kuzenimle tanıştırmayı düşündüm evlilik mahiyetinde,aşık olsam bunu düşünürmüyüm ama kuzenim istemedi.Zaten çocuk bana abla diyiyor bende ona ablacım.Siz öyle yazınca inanın çok üzüldüm.Gerçekten kardeşim gibi ya interesan bir şey oda ablam gibi seviyorum der.Çok kötü oldum o söylediğiniz sözden.Ben öyle biri değilim çünkü.Tabiki kız arkafaşı olursa mesafe koyarım yeterki kardeşim mutlu olsun.Hergün duacısıyım iyi bir eş buldun diye.Aşk olsam öyle dua edermiyim.Buraya konu açmamım sebebi nasıl davranacğım hususunda bilgi almaktı.

Benim anlayamadığım hayatın çok mu mükemmel böyle şeyleri dert ediyorsun. Çünkü sorun yok. O yüzden baktım konularına. Ama öyle de değilmiş, senin kendi derdin var boşver gerçekten.

Benim anlayamadığım hayatın çok mu mükemmel böyle şeyleri dert ediyorsun. Çünkü sorun yok. O yüzden baktım konularına. Ama öyle de değilmiş, senin kendi derdin var boşver gerçekten.

Anlamadığın mesele dertlendiğim falan yok.Sadece fikir danışma bu.Sadece dertli insanlar mı buraya konu açar.Sizlerin tecrübelerinizi ve fikirlerinizi merak ettim bunda kötü bir şey yokki.Doğru evliliğim ile ilgili sıkıntılarım oldu ama çok şükür eşimle aşıyoruz o konuyu.Şimdi daha iyizİnşallahda daha iyi olucaz.

benim de böyle bir arkadaşım var gerçi ben de bekarım ama bazen benim de aklıma geliyor bir sevgilisi olsa veya evlense eskisi gibi samimi olamayacağız üzülürüm falan diye hatta arada bir dile bile getiriyorum ama hayatın kuralı bu
siz olsanız belki siz de rahatsız olursunuz eşinizin karşı cinsten samimi arkadaşlığına
yapacak tek bir şey var biraz uzak durmak buna kendinizi alıştırın

kardeş gıbı de olsa nasıl sevıyorsun ? kan bagın olmayan ınsan ıcın dua edıyorsun.. allah kabul etsın ınsallah..
soruna gelınce ben olsam o ınsanın eşi kesınlıkle kabul etmem.. aranızdakı muhabbetı alakayı dogal olarak bılemem ve ıstemem acıkcası. kımın oluyo da yakınsın , sonucta bayan derim ben. bılmıyorum yanlısmı? tamam ınsanın erkek , bayan arkadası olur , benım de cok erkek arkadasım var ama evlendıgım de eşim görüşme derse valla paşa paşa tamam demem gerekir , cunku benım mutlulugum onemlı , arkadas bır yere kadar..

Back