- 30 Ekim 2024
- 7
- -1
- 23
- Konu Sahibi kimsesiz birisi
Merhaba bdv üyeleri muhtemelen benden buyuksunuz çoğunuz konuyu uzatmadan söyleyeyim ben üniversite okuyorum ve burda 4 yıldır yediğimiz içtiğimiz ayri gitmeyen bir kız arkadaşım var birbirimize aile olmuştuk arkadaşım eski sevgilisini aldattı ve çocukta benim arkadaşımdı sonra çocukla ayrildilar ben eski sevgilisi ile hicbiryerden takiplesmiyorum ama çocuk aldattığını bilmediği için hala geri döndürmeye çalışıyor ve bu sürede yaşadığımız yer küçük şehir mutlaka karşılaşıyoruz selam vermek durumunda kalıyorum arkadaşım benim selam verdigimi görünce zaten yanyanaydik bana enistecisin dedi ve kavga ettik bu yüzden çocukla çok kötü de ayrilmamislardi ki hala da ara ara konuşuyorlar neyse arkadaşım bir tane çocukla konuşuyor ve bu çocuk eskiden flört ettiği ve arkadaş kaldığı bir kişinin ev arkadaşı ara ara çocuğun evine gidip çocukla cinsel ilişkiye giriyor ve bu yaptığının yanlış olduğunu söyledigim de de benim hayatım seni ilgilendirmez bana karisamazsin diyor ve sonra ben neden sevilmiyorum,eski sevgilimi özledim diye bana ağlıyor ve şimdi konuştuğu çocukla sadece cinsel birlikteliği var duygusal değil yani F*** buddy gibi takılıyorlar birlikte olduğu çocuğu sevmiyorum diye bütün özel seylerimi anlatmış sizce nasıl bir yol izlemeliyim arkadaşımla konuşmayı kesmek istiyorum çünkü böyle şeyler benim yaşam tarzima uygun değil ve savunmadigim bir şeyi yapan bir insanla arkadaş olmak istemiyorum ama nasıl yapmalıyım yol gosterirmisiniz bir kardesiniz olarak uzun oldu kusura bakmayın:)