Kardeşim çok kötü yandı:((((((((

canım geçmiş olsun
eşiminde bir kaç ay önce sıcak sudan eli yanmıştı baya kötüydü
elini bandaşladılar bende kapanmaz diye bilirdim mikrop kaparmış hiç iz kalmadı
kantoran yağı(tabi iyileşince)sürün iz kalmaz demişlerdi bir kaç kere onu sürdük
tabi siz yinede danışın

geçmiş olsun kardeşinin şekeri filan yoksa korkma tedavisi daha kolay olur
7 sene önce bende hastahanede bi teyze görmüştüm oda aynı kızkardeşin gibi olmuştu sıcaksu torbası patlamış ama o şeker hastası olduğu için yarayarı kavuşmuyordu .

çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin kardeşine:teselli:

herkese çok teşekkür ederim kızlar saolun şu an çok iyi sadece izleri var doktor 1 yıla kadar geçer dedi

canım çok geçmiş olsun.başlığı görünce içim bi cız etti doğrusu.benim de elime kaynar sir dökülüp 2. derece yanık oluşmuştu.Allah kimsenin başına vermesin yanık acısını.bütün derimi alıp götürmüştü, sinir uçları görünüyordu elimde
canım zaten doktorda söylemiştir ama ben yine de söyliyeyim.kardeşim bol bol protein alsın ondan sonra badem yağı,kantaron yağı sürün yaraya iz kalmasın diye ve de kesinlikle bu yaz güneşlenmesin! tekrar çok çok geçmiş olsun...

Cok cok gecmis olsun, cok üzüldüm ya.
Acaba neden bu su torbalari patliyorki?
Aslinda o marka su torbasini sikayet etmek lazim, normalinde cok saglam olmalari gerekiyor.
Neden böyle patliyorki su torbalari? Keske insan markasini bilsede, sikayet etse o firmayi ve dahada ayni maldan üretmeseler.
Almanya`dada cok kullanilir ama patlayanini daha hic duymadim.
Tekrar cok cok gecmis olsun canim.

Çok çok geçmiş olsun canım...
Acil şifalar versin Allah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…