Kardeşim çok kötü yandı:((((((((

ikoncan85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
2.071
14
39
kızlar gerçekten çok moralim bozuldu.kardeşimin karnı ağrıdığı için karnına sıcak su torbası koymuş ve uyuya kalmış sıcak su torbası patlamış tabi hemen uyanmış ama nafile karnı ayakları hertarafı yanmış :1no2:mafoldumben tişörtünü bile çıkartamamış üstüne yapışmış kalmış 2.derece yanıkmış şu an hastanedeler ve ben gidemiyorum iki bebeğim var çünkü eşimi aradım o gidecek yanına çok sinirlerim bozuldu :sinifsinif::sinifsinif: offf aklım onda offf canım benim nasıl canı yanıyodur şimdi sizinle paylaşmak istedim biraz dağılayım diye inşallah çabuk iyileşir mafoldumbenmafoldumben dua edin kızlar

Acil şifalar dilerim cnm. Çok geçmiş olsun a.s. Allah yardımcınız olsun...

kac yasında kardesin canım cok ufak degil sanırım..gecmis olsun ya allah beterinden korusun

canım ya Allah acil şifalar versin ne denir ki ya üzme kendini tez zamanda iyileşsin:teselli:

geçmiş olsun canım
ama yanıklarda artık tedavi çok ilerledi
yanıklar için bandlar var
doktor bu konuda bilgi verecektir
yapıştır çek yöntemiyle iz kalmıcaktır inşallah

sağolun kızlar inşallah şu an yanan yeri temizliyorlarmış çok kötü dedi annem ağlıyomuş iyice sinirlerim bozuldu:sinifsinif: kardeşim 17 yaşında canım

pansuman yapılcakmış eskiden yanığa örtülmez falan derlerdi açık kalır diye bilirdim ama tam tersiymiş bandajlıcaklarmış dilerim düzgün tedavi yaparlar

iyilesir canım uzulmeyin..benim 5 yasındayken kaynar yemek dusmustu uzerime ama iz falan kalmadı umarım onunda oyle olur

canım çok çok geçmiş olsun daha geçen hafta aynı olay kuzenimin başına geldi 5 gün hastanede yattı.

Çok geçmiş olsun... Konu içeriği sebebiyle "Genel sağlık" bölümüne taşınmıştır bilginize

Üzülme canım.Yanık maalesef benim de başıma gelmişti.Kaynar su ile bacaklarım haşlandı .Ama şimdi geçti izi falan da yok.Geçmişler olsun kardeşine ve sizlere

çok geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin inşlh kardeşine

Birtanem yanık pansuman ardından bandajlanır bunun nedeni geniş bçlge ve su yanığıdır. iz kalacağını sanmıyorum kalırsa da kolaylıkla lazerle tedavisi var cok acı olursa anestol uygulayın. saglıkla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…