Kardeşim bunalımda lütfen bir bakın

Ovvv çok kötü. Okulu bitirse dahi atanamayacak, özel okulda çalışmam diyecek muhtemelen. İşsiz güçsüz boş gezene kalfalık edecek.
KPSS ye nasıl hazırlanacak bu motivasyonda diye düşündüm umarım düzelir çok genç.İmkansız değil ,çözümü psikolojik destek alıp motivasyon oluşturması ,onu da kabul etmiyormuş..

Yani bu hale bir günde gelmemiştir. Her dediği olduysa bilgisayara küçüklükten itibaren sınır koyulmadıysa çok normal. Bu hayat insanı depresyona götürür. Çözüm ne bilmiyorum burada. Geri dönüs nasıl olur. Bilgisayar bağımlısı olmuş çünkü. Psikoloğa götirün bağımlılıkla ilgili tedavi olsun.

Yaşı daha küçük yani Tarih öğretmeni olarak atanacağını da düşünmüyorum. Belki böyle kendi finansal özgürlüğünü kazanır. Bana çok da anormal gelmedi biraz rahat bırakılmalı bence

Yaşı küçük değil. Yaşıtları okullarını bitirip iş hayatına atıldı bile. Z kuşağının neredeyse tamamı kolay para kazanma derdinde. %99.99’u yapamayacak bunu. Bu kadar tembel birinin kriptodan falan para kazanması da mümkün değil zaten. Şu yaşına kadar rahat bırakılmış belli ki, artık biraz kendine gelmesi için zorlanmalı. Yoksa asalak bir şekilde yaşayarak çevresindeki herkese dert olacak ömrü boyunca.

Karakter diye birşeyde var ondan kardeş konusuna supriiz yumurta ne çıkar bilmem yazarım hep.Size bak ona bak.Bir alimden bir zalim bir zalimden bir âlim cikabilir yani.Depresyondami terapimi alsın sorumluluk mu verilsin disiplin konusunda mi eksiklikler oldu sevgimi lazım desekde.Karakteri böyle ise yapacak birşey olduğunu sanmıyorum.

Yani öncede süper sorumlu çalışkan dakik sosyal di sonradan böyle oldu diyorsanız o başka .Hep böyleyse başka Toplumda var böyle insanlar yani karaktere geliyor gene eninde sonunda.Banada tembel geldi .

Öyle de calistiramiyoruz iste. İki gün gidiyor zora gelemeyip bırakıyor. Hassas bir yapısı var zaten, biri bir şey dedi mi daha orda durmaz.
Yani kardeşinizi tanımadığım için bi şey diyemem ama benimde erkek kardeşim var sizinkinin yaşlarında, sabaha kadar ps oynar akşama kadar yatardı, sosyal hayatı pek yoktu, girdiği işi beğenmeyip çıkardı.. en son çok şükür bi işe girdi, halinden memnun.. Bir de kardeşiniz hassas mı yoksa hassas gibi davranmak işine mi geliyor acaba? Işe girme konusunda biraz motivasyon biraz baskı gerekebilir belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…