kardeşim 19 yaşında akdeniz anemisi.

sephora85 lütfen cvp verir misin. Süleyman Dinçer sadece yatılı hastalara bakıyomus prof dr filiz büyükkeçeçi varmış o nasıl sizce hiç biliyomusunuz lütfen yardımcı olur musunuz ?

sephora85 lütfen cvp verir misin. Süleyman Dinçer sadece yatılı hastalara bakıyomus prof dr filiz büyükkeçeçi varmış o nasıl sizce hiç biliyomusunuz lütfen yardımcı olur musunuz ?
Hadi ya, ben hep süleyman beye gidiyorum. Belki eski hasta olduğum için bakıyordur bana. Filiz hanımı duydum ama hiç kendisiyle görüşmedim. O yüzden ne yorum yapsamyanlış olur. Ama sonuçta o da prof. Bir deneyin beğenmezseniz başka dr bakarız size. Bir de dahiliyede necdet bey var. İsterseniz onunla da başlayabilirsiniz. O yönlendirir sizi.

evet yarın ya da diğer gün randevu almayı düşünüyoruz.yanımıza devlet hastanesindeki kan tahlillerini gotursek olur herhalde dimi bida bida para vermeyelim 180 liraymıs muayenesi

evet yarın ya da diğer gün randevu almayı düşünüyoruz.yanımıza devlet hastanesindeki kan tahlillerini gotursek olur herhalde dimi bida bida para vermeyelim 180 liraymıs muayenesi
Genelde kabul etmiyorlar canım, tekrar yaptırıyorlar tahlilleri. Sgk anlaşmalı ücret mi 180 liraymış? Benim özel sağlık sigortam var, aylık 100 lira ödüyorum. Muayeneye de 20 lira fark veriyorum. Bir kaç aylığına bir özel sağlık sigortası yaptırsa kardeşin kendine olmaz mı acaba?

evt 180 lıraymıs.bide çiğlideymiş ya çok uzak.yerini anlatabilir misin şirinyerden gidicez tam olarak nerede kalıyo nasıl gidebilirz.aradım sordum ama belli bi yere yakınlıkta değil diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…