- 1 Nisan 2023
- 633
- 2.228
- 28
Kızlar benim bir kız kardeşim var. Benden 4 yaş küçük. Üniversite öğrencisi. Bir araya geldiğimiz zamanlarda bana karşı aşırı negatif davranıyor. Mesela ortam oluyor aile içinde ve ben konuşunca suratını öyle bir hale sokuyor ki. Sanki kendimi böcekmişim gibi hissediyorum. Her şeye küsüyor, bağırıyor. Yeter bıktım senden defolup gitmek istiyorum diye sinir krizi bile geçirdi. Hemde ne yüzünden biliyor musunuz? Temizlik. Böyle boktan bi konudan. Geçen gün de baktım kitap okuyor ama altını çizerek. Bende takıldım ona. Sen kitapları altını çizerek mi okuyorsun, gelecek nesillere de kalmasın mı? Çok bencilce bence falan diye ama hani suratımı görseniz tamamen takılıyorum. Bu başladı bana senin hayatın romanlardan ibaret olduğu için anlamazsın tabi felsefe kitaplarından. Kimseyi de ilgilendirmez istersem kitabı parçalar o parçaları yer yutarım diye. Ama öyle hararetli ki anlatamam. Evlenip defolup gidicem zaten şunun şurasında ne kaldı? Bilmem ki bir kere gelsin ben otururken bi laf atsın, bi öpsün, takılsın. Asla. Ama benim kanım kaynar gider öper koklar takılırım. Ne bilim kişiliği öyle desem elaleme karşı iyi. Arkadaşlarıyla bir iki kez mesajlarını gördüm hani inanamadım öyle böyle sevgi cümleleri değil. Ölüp bitmiş arkadaşlarına. Kişiliği öyle desem değil yani. Üzülüyorum. Artık çocuk yaşta değil. Ben kardeşliğimiz bu kadar sallantıda olsun istemiyorum. İkimizde aile kurduğumuzda birbirine yaslanan iki sıkı kardeş olarak devam edelim istiyorum. Onun da akıl etmesi gerekmez mi? İt köpek muamelesi gösteriyor kendimi sorgulamaktan bıktım. Üç gündür konuşmuyoruz. Ne yapmalıyım?