Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o yazıyı kapıyada yazsam gözünede soksam üstüne almaz almadığı gibi onu bide bana yontar böle bi vaka ufak bişi anlatım sizede olayın ciddiyetini dahada iyi anlayın bnm odamın kapısı kilitlidir eşyalarımı aldığından kitlemek zorunda kalıyorum kendisi nası becerdi bilmem anahtarımı yanımdan ayırmama rağmen anahtarımdan yaptırmış ve bigün annem evde ince temzilik yaparken bunu buldu bana dediki bu anahtar seninmi baktım bnm diildi o an şeytan dürttü aldım elinden denedim ve anahtar bnm odaya uyuyo kapılarımızda kale kilit dışkapı gibi düşünün v eo anahtarı aldım onun yanına gittim dedimki sen ne kdr basitsin biliyomusun bi baktı şu anahtarımı üşenmeyip utanmayıp yaptıracak kdr dedim ve arkdşlar bu durumda olsanız siz cvp ne verirdiniz bence çoğunuz utanır yerin dibine girerdiniz bnm yüzsüz kardşimse dediki gayet rahat aa buldunmu bana gerek kalmamıştı artık sen odannıı kilitleyip giderken ben istediğim gibi girip gülüodum insanların zekasıyla oynamak çok hoşuma gidiyor o zevki taddım ya bulman sorun diil neyse dedi ya ölürmüsün öldürürmüsünüz yaaaaaa
arkdşım kesinlikle haklısın büyükler cefayı çekiyo küçükler sefasını sürüyo bu bölede devam eder...