• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karbonhidrat tozu kullanan var mı?

llllpocahontasllll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
413
0
0
Diğer
arkadaşlar aranızda karbonhidrat tozu kullananlar oldu mu? bir faydasını gördünüz mü? yalnız profesyonel bir marka deneyenleri soruyorum :) çünkü hepimiz biliyoruz ki ucuz etin yahnisi yavan oluyor. bahsettiğim 150 tl vesaire olanlar.

artık en son çare onu denemeyi düşünüyorum. bir markanınkini buldum, 2 kilo 130 ytl. günde 1 ile 3 kez arasında kullanılabiliyor. 1500 kalori sanırım öyle kullanılınca. zararlı bir etkisi yok deniyor ama ben spor yaparak kullanmayacağım için dozunu düşük tutacağım. umarım işe yarar.

cevap yazan olmamış. sanırım pek ilgilenilmiyor bu konuyla. :)
ama olsun ben size gelişmeleri yazarım yine de, belki bana fayda eder.
ederse size de söylerim ve isteyen dener.
bu akşam siparişini verdim 2.5 kiloluk karbonhidrat tozunu.
sağlıksız olabilir mi diye düşünenler vardır mutlaka, ama sporcular bile kullanıyor bunu.
ve yalnızca bir destekleyici bir ürün zaten, yemek yemeyip sadece buna umut bağlamak olmaz.
sanırım salı akşamı elimde olabilir.
günlük 1500 kalorilik normal yemeklerimi yiyeceğim ve ek olarak da üç öğün bu içeceği içeceğim.
içecek de yaklaşık olarak 1500 kalori zaten.
bu arada benim günlük ihtiyacım 1500 olduğu için o kadarlık bir diyet kullanacağım.
ihtiyacımdan fazlasını alacağım için de tabi ki bir kilo artışı olacaktır.
haftada 2 kilo diye umuyorum.
inşallah olur kızlar.
şans dileyin.

canım ben eşim için aldım daha 3 gun oldu kullanmaya baslayalı fakat bızımkı karbonhıdrat değil proteğin tozu aktardan aldım xxxx diye 30 tl ıcınde bolca keçiboynuzu tozu tarcın karanfil cavdar unu bugday unu vs bir cok sey var aktar cok met etti ayda 6 8 kilo garantı dedi gunde 3 kere yada caısıyorsa 2 kere bır bardak sute 1 tatlı kasıgı koyup içiyor tadı cok guzel kokusu falan yanlız bunu içerken muhakkak yanında bır muz yemek gerekıyormus bakalım inş. faydası olur cok zayıf cunku boyu yaklasık 1.79 falan kilosu 55 anca gelıor bazen 52 ye kadar dusuyor

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben eşim için aldım daha 3 gun oldu kullanmaya baslayalı fakat bızımkı karbonhıdrat değil proteğin tozu aktardan aldım xxxx diye 30 tl ıcınde bolca keçiboynuzu tozu tarcın karanfil cavdar unu bugday unu vs bir cok sey var aktar cok met etti ayda 6 8 kilo garantı dedi gunde 3 kere yada caısıyorsa 2 kere bır bardak sute 1 tatlı kasıgı koyup içiyor tadı cok guzel kokusu falan yanlız bunu içerken muhakkak yanında bır muz yemek gerekıyormus bakalım inş. faydası olur cok zayıf cunku boyu yaklasık 1.79 falan kilosu 55 anca gelıor bazen 52 ye kadar dusuyor

inşallah işe yarar canım.. bakalım benimki de bugün yarın gelir. ben de denemeye başlayacağım. işe yararsa mutlaka buraya yazarım. :)

cevap yazan olmamış. sanırım pek ilgilenilmiyor bu konuyla. :)
ama olsun ben size gelişmeleri yazarım yine de, belki bana fayda eder.
ederse size de söylerim ve isteyen dener.
bu akşam siparişini verdim 2.5 kiloluk karbonhidrat tozunu.
sağlıksız olabilir mi diye düşünenler vardır mutlaka, ama sporcular bile kullanıyor bunu.
ve yalnızca bir destekleyici bir ürün zaten, yemek yemeyip sadece buna umut bağlamak olmaz.
sanırım salı akşamı elimde olabilir.
günlük 1500 kalorilik normal yemeklerimi yiyeceğim ve ek olarak da üç öğün bu içeceği içeceğim.
içecek de yaklaşık olarak 1500 kalori zaten.
bu arada benim günlük ihtiyacım 1500 olduğu için o kadarlık bir diyet kullanacağım.
ihtiyacımdan fazlasını alacağım için de tabi ki bir kilo artışı olacaktır.
haftada 2 kilo diye umuyorum.
inşallah olur kızlar.
şans dileyin.

canım kullandığında yararlı olup olmadığınıda yazar mısın bende sizin kervanınızdayım... :( boyum 1.72 ama kilom 48.. yalnız iki gündür çörek otu emekten sonra yedim demir eksikliği için yedikten sonra iştahım açıldı kendime hayret ettim tatlı görünce midem bulanırdı şimdi ise sıcak ekmek alıp içine bolca çikolata dolduruyorum:)

12.01.2012 de başladım kullanmaya
sabah kahvaltıdan sonra 1 bardak (1 ölçek)
akşam yemeğinden sonra yaklaşık 350 ml (3 ölçek) kullanıyorum.

12.01.2012 tarihinde sabah 42.4'tüm o gün kullandım.
13.01.2012 tarihinde ise sabah 43.6'ydım, bu tarihte önceki günki kadar yemek yiyemedim e tabi ertesi güne yansıdı bu da.
14.01.2012 tarihinde sabah 42.9 olmuşum.

yani bu ürünü kullanırken aynı zamanda çok da yemeniz gerekiyor. anında gösteriyor etkiyi. o çok yediğim gün gece uyurken bi ara uyandığımda bile hissediyordum biraz kilo aldığımı.

günlük gelişmeleri böyle bildireceğim.

ggünde 1 kilo neredeyse :)
ama cildinde çatlaklar olmasın canım sonra,dikkat et bence.
kilo artışına bağlı olarak deride geriliyo tabiki,o da çatlaklara yol acıyomus bide sonra onunla uğrasma :(
badem yağıyla masaj öneriyolar böyle dönemlerde.
badem yağı içeren bebek yağları var niveayı görmüştm markette,bunun gibi yağları deneyebilirisn vucuduna.. dikkat et derim ben cok korkarım da catlaklardan,yazmadan edemedim :)
sağlıklı ve ideal kilona kavusursun umarımm,takipteyim :)

ggünde 1 kilo neredeyse :)
ama cildinde çatlaklar olmasın canım sonra,dikkat et bence.
kilo artışına bağlı olarak deride geriliyo tabiki,o da çatlaklara yol acıyomus bide sonra onunla uğrasma :(
badem yağıyla masaj öneriyolar böyle dönemlerde.
badem yağı içeren bebek yağları var niveayı görmüştm markette,bunun gibi yağları deneyebilirisn vucuduna.. dikkat et derim ben cok korkarım da catlaklardan,yazmadan edemedim :)
sağlıklı ve ideal kilona kavusursun umarımm,takipteyim :)

teşekkür ederim canım uyarın için. :)
dikkat edeceğim çatlaklara..

bi arkadaşımız özel mesajla kullandığım tozun ismini sormuş.
mesaj hakkım olmadığı için ordan yazamıyorum.
umarım burdan söylememin bir sakıncası olmaz zira bir ilaç değil bu.
herhangi bir zararlı yanı da yok bildiğim kadarıyla..

benim kullandığım xxxx arkadaşlar..
güvenilir bir siteden aldım.
yemeniz de iyi olduğu sürece işe yarayan bir toz.

bu arada
17.01.2012 tarihindeki kilom; 43.8

Back