karbonatlı su

Kızlar karatay diyetine başlıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum

iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracığılı ile gönderildi.

merhaba arkadaşlar karbonatlı su diyetine bugün başlıyorum 66 kiloyum ilk 15 günde olanları yazıcam inşallah işe yarar :)

daha önce evde normal karbonatlı sudan içtim bir işe yaramadı hatta kabız etti ama cumartesi İngiliz karbonatı aldım eczaneden bakalım nasıl sonuç alacağım. yarın başlayacağım günde lt

Selam arkadaslar
Karbonatli suyu ben sabah aksam 1 er cay kasigi karbonati 1 bardak suyla iciyorum..
Karbonatin faydalarini takip ettigim bir yer var..
Facebookta kemal milar adli bir bey var onun sayfasini incelemenizi tavsiye ederim..
Kemal bey genel icme suyu damacanalarimiza bile katmamizi oneriyor ama ben mumkun degil normal suyuma ekleyemem butun gun icilmez o tat.. O yuzden sabah aksam 1 er bardak kafi..
Yemeklerden yarim saat once icilmesi tavsiye ediliyor..
Bircok yerden okuyorum karbonatin genel olarak faydasini..
Vucudu asit ortamindan cikartip alkali ortama soktugu icin bircok hastaliga iyi geldigi soyleniyor..(gripten kansere kadar) ben butun kis grip olmadim mesela.. Ki genelde 2 ayda bir 1 hafta fena grip gezerim..
Sevgiler

Herseyiniz yeterli olsun !

daha önce evde normal karbonatlı sudan içtim bir işe yaramadı hatta kabız etti ama cumartesi İngiliz karbonatı aldım eczaneden bakalım nasıl sonuç alacağım. yarın başlayacağım günde lt

Hayırlı olsun canım bende evdeki karbonatı denedim tadı berbattttt.

Hayırlı olsun canım bende evdeki karbonatı denedim tadı berbattttt.

tadı sorun değil artık tad alamaz oldum yeter ki faydası olsun....içerim biraz nasıl olacak bakalım

tadı sorun değil artık tad alamaz oldum yeter ki faydası olsun....içerim biraz nasıl olacak bakalım

Normal su yerıne alkalı su içiyorsun ve içeceğin bitki çaylarını da bununla yapıyorsun

Prospektüsünü iyice okuyup internetten araştırsaydın canım

baktım aslında, sonuçta kimyasal çözelti... çok üstünde durmadım ama bir süre sonra bıraktım kullanmayı. Ofiste masamın üstünde iki şişe bana bakıyor arada:)

baktım aslında, sonuçta kimyasal çözelti... çok üstünde durmadım ama bir süre sonra bıraktım kullanmayı. Ofiste masamın üstünde iki şişe bana bakıyor arada:)

Arada 1-2 yudum al bari :))

Bende kendime 1 şişe yapacağım burnumu tıkayıp içeceğim :)

:):) aklıma geldikçe su şişeme damlatıyorum:) Hatta birkaç damla da fazladan koyuyorum, işe yarasa bari, gerçi karbonata mı dönmek lazım bilemedim:KK43:

Bende 2 gün oldu başladım karbonatı suya çok az koyuyorum şişenin içine tadı çok az değişiyor

Ya arkadaşlar ben dün içtim acayip gaz ve şişkinlik yaptı normal mi acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Karbonat atarak suyun pH ını arttırmaya çalışmak yerine ph ı zaten yuksek olan suları içmek de faydalı.
AOÇ elmacık marka suyun ph ı 7.96, yani alkali. Ayrıca Saka marka suyun ph ı da 8.2 idi sanırım. Yani kendileri zaten alkaliler. İçlerine 2-3 çay kaşığı yerine bir tutam karbonat atmak bile ph larını 8.5 9 arasına çıkartır.
Ben bu şekilde tuketiyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar karatay diyetine başlıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum

ben karatay diyetini uyguladım 5 gün felan ama inanılmaz işe yaradı ama selilütlerime fayda etmedi zayıflatıyo. benim bacaklarım kalın ne yapacağımı bilmiyorum :KK43:

X