karbonatla gebelik testi hakkında sorum var lütfen bi bakarmısınız :)

kızlar şimdi kuzenle konuştum eczacı bebetime kötü ama net çıktıysa doğrudur dedi. Marka önerdi Aktive diye bir marka aklınızda bulunsun.

ay teyzesi kurban olsun ona bizde gün aşırı ilişki oluyo zaten hastamıyım değilmiyim onuda bilmiyorum kendi kendime evham yapıyorum bundan önce en fazla 5 gün gecikrdi bu ay 24 gün oldu ama en kısa sürede doktora gidip bi baktırıcam

kızlar şimdi kuzenle konuştum eczacı bebetime kötü ama net çıktıysa doğrudur dedi. Marka önerdi Aktive diye bir marka aklınızda bulunsun.

demekki gerçekten kötü bi markaymış ama seninki net çıkmış hiç korkma şüphelenme bile ama için rahat etsin istiyosan başka bi markayla yapabilrsin cnm

git hemen kuzumm ya adet olmayı bekleme adet sokturucu verıyorlar tarlusal diye. sonra adet oluyorsun 3.günde bakıyorlar hormonlarına lütfen geçiktirme

aynen valla nelere para veriyoruz
hele çift çizgi göreceksem bir teste 35 lira ödemişliğim var

o ne kız hangi marka..Kan testi bile o kadar degil.. Gerçi birinde işiyon birinde kanını emiyorlar aynı hesap

Son düzenleme:
himm anladım kuzu:)vaktini bekliyor canım senin bebiş..ben inanıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…