• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karbonatla gebelik testi hakkında sorum var lütfen bi bakarmısınız :)

canım haber bekliyordun benden hamişimmmm ben Eki Görüntüle 1101447 darısı en kısa sürede başınıza insallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayy cnm nasıl mutlu oldum anlatamam :21: ben sana dediydim kız bebek ben geldim demiş sana diye emindim zaten Allah ım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bi pko hastası olarak çok büyük bi başarı bu büyük Allah ım imkansız denilen şeyleri bile hiç ummadığın bi anda verir :46:

ayy cnm nasıl mutlu oldum anlatamam :21: ben sana dediydim kız bebek ben geldim demiş sana diye emindim zaten Allah ım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bi pko hastası olarak çok büyük bi başarı bu büyük Allah ım imkansız denilen şeyleri bile hiç ummadığın bi anda verir :46:

ayy kuzum benım aynen öyle.Minnoş içimde ve ben hala inanamıyorum...Sen aklıma kurt düşürmesen daha yapacagım yoktu sanırım :1:
Hamiş oldugunu anlıyorsun cok enteresan birşey ama anlaşılıyor perşembe doktora randevu aldım bakalım. kesesini de gördük mü tamamdır.Rabbım sana ve isteyen herkese en kısa sürede göstersin inşallah:16:

ayy kuzum benım aynen öyle.Minnoş içimde ve ben hala inanamıyorum...Sen aklıma kurt düşürmesen daha yapacagım yoktu sanırım :1:
Hamiş oldugunu anlıyorsun cok enteresan birşey ama anlaşılıyor perşembe doktora randevu aldım bakalım. kesesini de gördük mü tamamdır.Rabbım sana ve isteyen herkese en kısa sürede göstersin inşallah:16:

amin cnm inşallah 7 aydır nasıl istiyorum bilemezsin tabi tatlım anlamazmı insan annelik sonuçta iyikide yapmışsın testi bak minnoşun seninleymiş meğerse :emir_bebek: birde hangi marka test kullandın benim dün yaptığıma benziyoda :1:

yok canm ya doğruluk payı yok onun
kabarması senin idrarındaki aside bağlı
mesela arkadasım oğluna yaptı oğlununki kabardı kendisi hamileydi onunki kabarmadı
hatta bizde alay ettik torun halasından önce gelecek diye :27:

yok canm ya doğruluk payı yok onun
kabarması senin idrarındaki aside bağlı
mesela arkadasım oğluna yaptı oğlununki kabardı kendisi hamileydi onunki kabarmadı
hatta bizde alay ettik torun halasından önce gelecek diye :27:

doğru dersin cnm bencede yanlış o ondan sonra test yaptım negatif çıktı zaten

amin cnm inşallah 7 aydır nasıl istiyorum bilemezsin tabi tatlım anlamazmı insan annelik sonuçta iyikide yapmışsın testi bak minnoşun seninleymiş meğerse :emir_bebek: birde hangi marka test kullandın benim dün yaptığıma benziyoda :1:

aman ne bileyim kız bebetime diye birsey. 1.5 tl ye:1:

doğru dersin cnm bencede yanlış o ondan sonra test yaptım negatif çıktı zaten

hayırlısı olsun canım inşallah bebeğin fazla bekletmez gelir hemen
bu süreç çok sancılı bende gün sayıyorum artık ama meraktan çatlamak üzereyim

canım hayırlı olsun hamileliğin
yarın başka bir marka ile test yap olurmu

heh işte bende ondan yaptım burda 5 lira oturduğum yer biraz lüks bi site olduğundan kazıklıyolar milleti başkada yakın eczane yok birde o marka için yanlış sonuç veriyo almayın diyolar yaptıktan sonra kurt düştü içime çarşıdan alacam bu sefer bide :44:

heh işte bende ondan yaptım burda 5 lira oturduğum yer biraz lüks bi site olduğundan kazıklıyolar milleti başkada yakın eczane yok birde o marka için yanlış sonuç veriyo almayın diyolar yaptıktan sonra kurt düştü içime çarşıdan alacam bu sefer bide :44:

deme öyle ya...Prediktör alayım mı en iyi o o da 15 tl.. Aman gözünü sevdiğimin memleketi:16:

aynen cnm senin geçtimi reglin

canım ya negatif test pozitif çıkıyormusta pozitif test negatif cıkar mı dersin:18:

canım ya negatif test pozitif çıkıyormusta pozitif test negatif cıkar mı dersin:18:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=342143

valla canım seni asla hevesini kırmak istemem ama bu marka pozitifi negatif negatifi pozitif gösteriyormuş linkte yazmışlar.

ama seninkide gayet koyu çıkmış o kadar yanılma olurmu bilemiyorum inşallah yoktur yanılma
sen yarın başka markayla yap içinde şüphe kalmasın
ben inanıyorum senin testin doğru

yok kız telaşlanma hemen pozitifse doğrudur varsa bile negatif çıkartıyomuş bazen ondan dedim kendim için yani bebişin seninle merak etme :nazar:

insallah teyzesii. perşembe görücem kesesini yediğimiii:16:
Hiç kafaya takma pcoyu falan heleeee hormon sonuçların normalse olur bebiş hemencek.. Sadece gün aşırı iliski diyorlar ya belirtilen tarihlerden mesela 9-15.gün derler bu tarihi uzat. az cok kendimi biliyorum ben hic 28 günde adet görmedim ennn iyi 32 gün oldu.. en kötü 65 gün.. Baya baya pcoyum ama hormon sonuçların güzelse takma kafaya. oluyor bebiş.Olmazsa ovulasyon testi kullan

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=342143

valla canım seni asla hevesini kırmak istemem ama bu marka pozitifi negatif negatifi pozitif gösteriyormuş linkte yazmışlar.

ama seninkide gayet koyu çıkmış o kadar yanılma olurmu bilemiyorum inşallah yoktur yanılma
sen yarın başka markayla yap içinde şüphe kalmasın
ben inanıyorum senin testin doğru

ay yavrum ne olacak alırım. nelere para vermiyoruz.

Back