anladım cnm tsk ederim aydınlattığın için Allah inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip eder
canım haber bekliyordun benden hamişimmmm ben Eki Görüntüle 1101447 darısı en kısa sürede başınıza insallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayy cnm nasıl mutlu oldum anlatamamben sana dediydim kız bebek ben geldim demiş sana diye emindim zaten Allah ım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bi pko hastası olarak çok büyük bi başarı bu büyük Allah ım imkansız denilen şeyleri bile hiç ummadığın bi anda verir
ayy kuzum benım aynen öyle.Minnoş içimde ve ben hala inanamıyorum...Sen aklıma kurt düşürmesen daha yapacagım yoktu sanırım
Hamiş oldugunu anlıyorsun cok enteresan birşey ama anlaşılıyor perşembe doktora randevu aldım bakalım. kesesini de gördük mü tamamdır.Rabbım sana ve isteyen herkese en kısa sürede göstersin inşallah
yok canm ya doğruluk payı yok onun
kabarması senin idrarındaki aside bağlı
mesela arkadasım oğluna yaptı oğlununki kabardı kendisi hamileydi onunki kabarmadı
hatta bizde alay ettik torun halasından önce gelecek diye
amin cnm inşallah 7 aydır nasıl istiyorum bilemezsin tabi tatlım anlamazmı insan annelik sonuçta iyikide yapmışsın testi bak minnoşun seninleymiş meğersebirde hangi marka test kullandın benim dün yaptığıma benziyoda
doğru dersin cnm bencede yanlış o ondan sonra test yaptım negatif çıktı zaten
aman ne bileyim kız bebetime diye birsey. 1.5 tl ye
aman ne bileyim kız bebetime diye birsey. 1.5 tl ye
heh işte bende ondan yaptım burda 5 lira oturduğum yer biraz lüks bi site olduğundan kazıklıyolar milleti başkada yakın eczane yok birde o marka için yanlış sonuç veriyo almayın diyolar yaptıktan sonra kurt düştü içime çarşıdan alacam bu sefer bide :44:
hayırlısı olsun canım inşallah bebeğin fazla bekletmez gelir hemen
bu süreç çok sancılı bende gün sayıyorum artık ama meraktan çatlamak üzereyim
canım hayırlı olsun hamileliğin
yarın başka bir marka ile test yap olurmu
hayırlısı olsun canım inşallah bebeğin fazla bekletmez gelir hemen
bu süreç çok sancılı bende gün sayıyorum artık ama meraktan çatlamak üzereyim
canım hayırlı olsun hamileliğin
yarın başka bir marka ile test yap olurmu
aynen cnm senin geçtimi reglin
deme öyle ya...Prediktör alayım mı en iyi o o da 15 tl.. Aman gözünü sevdiğimin memleketi
yok canım yaa daha benimkine 9 gün var
canım ya negatif test pozitif çıkıyormusta pozitif test negatif cıkar mı dersin:18:
yok kız telaşlanma hemen pozitifse doğrudur varsa bile negatif çıkartıyomuş bazen ondan dedim kendim için yani bebişin seninle merak etme
daha çok varmış ama hissedersin herhalde bişeyler olsa belirti daha olmaz ama
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=342143
valla canım seni asla hevesini kırmak istemem ama bu marka pozitifi negatif negatifi pozitif gösteriyormuş linkte yazmışlar.
ama seninkide gayet koyu çıkmış o kadar yanılma olurmu bilemiyorum inşallah yoktur yanılma
sen yarın başka markayla yap içinde şüphe kalmasın
ben inanıyorum senin testin doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?