- 4 Nisan 2020
- 55
- 12
- 3
- 29
- Konu Sahibi Patiiseven
Karbonat testi ile hamile kaldığını öğrenen var mi acaba baya eskiden yapılırmış ne kadar doğru bana saçma geldi ama yine de danışayım dedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben oğrendim :) ne kadar dogru bilinmez ama dogru çıkmıstıKarbonat testi ile hamile kaldığını öğrenen var mi acaba baya eskiden yapılırmış ne kadar doğru bana saçma geldi ama yine de danışayım dedim
Canım böyle seyler tesaduf olrak cıkıyordur belkı ama normalde bence gerceklık payı yok . En ıyısi adetinin gecmesını bekleyıp test yapmak . Hakkında hayurlısı olsunaaaaa denesem mi bende nasıl yapılıyor
Bi üye kocasınınkiyle kendisininkini koymuştu o di miErkeklerde bile pozitif cıkan test değil mi bu:)
aa yok onu görmedim ben :)Bi üye kocasınınkiyle kendisininkini koymuştu o di mi![]()
Ay inanmıyorum. Ben hep bunları yapanlar fake diye düşündüm.aa yok onu görmedim ben :)
Biri de musluk suyu ile denemiş onda da pozitif çıkmış:) bu tuzağa düşenlerden biri de benim itiraf ediyorum☺