Karbonat testi ile cinsiyet öğrenme

Valla bende inanamadım :KK70:
Bir tane si kız dese hah tmm şimdi oldu diycem ama yok:confused:
Şuna inanmak gerek bence: sadece Allah'ın dediği olur :anneadayı:
Rabbim seninde gönlünde olanı kucağına almayı nasip etsin :KK200:
Aminn canım :)) Aynen dediğin çok doğru Rabbim neyi bize uygun gormusse odur.

Canim seninki ilk galiba. Ilk olunca insan daha bi heyecenlaniyo. Benim bi oğlum var bakalım bu ne olacak cinsiyeti :)) öyle diyoruz da sağlıklı olsunlar da ister kız ister oglan olsunlar :))
İkinci gebeligim ama insallah allah kismet ederse ilk bebegim olacak ilkini kaybedince bunda nefes alain yeter moduna girdim rabbim bagislasin hepsini

Ayy gerçekten imreniyorum böyle doğuma kadar sürpriz olsun cinsiyeti diyenlere :)) Rabbim saglicakla kucaklamayi nasip etsin size insallah.
Amin canim insaAllah:)) merk etsem ogrenirdim bende dayanamazdim. Normalde sabirli biri degilm. Ama gerckten farketmez cinsyeti bi ondan herlde bide merakli degilm ondan galiba:)) doktorum bile bilmiyor:)) bi tek ultrsncu biliyor:))

Amin canim insaAllah:)) merk etsem ogrenirdim bende dayanamazdim. Normalde sabirli biri degilm. Ama gerckten farketmez cinsyeti bi ondan herlde bide merakli degilm ondan galiba:)) doktorum bile bilmiyor:)) bi tek ultrsncu biliyor:))
Ayy ne güzel ya düşüncenize bayıldım :)) inşallah sağlıcakla bebisinizi kucağıniza alırsınız :))

Kesinlikle canım:KK200:
Nasipten ötesi yok, ne yaparsan yap kız yada erkek olsun diye, Rabbim dilemezse vermez..
Sağlıklı olsunlar yeterki cinsiyetin önemi yok:anneadayı:

Sizinki kesnleştimi kız olduğu bende iki kez cinsiyet testinden yapmıştım intelligender erkek çıkmıştı ama doğru degıl ozaman çıkan sonuçlar

Evet kız olacak nasipse
Cinsiyet testlerine ben şahsen inanmıyorum..
Sizin cinsiyet bellimi
15.haftada gitmiştim kız gibi ama hiç gözükmüyor dedi çok göbek kordonu var altından erkekte çıkabilir dedi bilemiyorum artık birdahaki gidişte öğrenirim insallah
Bende ıkı cinsiyet testi yapmıştım birde kırmızı lahana testi hepsi erkekti Demek doğru degılmiş:)

15.haftada gitmiştim kız gibi ama hiç gözükmüyor dedi çok göbek kordonu var altından erkekte çıkabilir dedi bilemiyorum artık birdahaki gidişte öğrenirim insallah
Bende ıkı cinsiyet testi yapmıştım birde kırmızı lahana testi hepsi erkekti Demek doğru degılmiş:)
Hakkınızda hayırlısı olsun. Cinsiyetin gerçekten önemi yok, yeterki Rabbim sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar versin. Ama insan merak ediyor:)
Daha önce yazdımmı bilmiyorum ama ben bütün testleri yaptım:)) ilk intelligender cinsiyet testi, sonra sırasıyla karbonat testi lahana testi yüzük testi Çin takvimi Rus takvimi, hücre yenileme..
Hepsinde erkek çıktı, bir tanesi kız olaydı ya:KK45:
Zaten doktorda en baştan beri erkek demişti hemde %100 oranla..
Sonra şunu anladımki sen ne yaparsan yap Allah ne dilerse "o" olur..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :KK200:

Hakkınızda hayırlısı olsun. Cinsiyetin gerçekten önemi yok, yeterki Rabbim sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar versin. Ama insan merak ediyor:)
Daha önce yazdımmı bilmiyorum ama ben bütün testleri yaptım:)) ilk intelligender cinsiyet testi, sonra sırasıyla karbonat testi lahana testi yüzük testi Çin takvimi Rus takvimi, hücre yenileme..
Hepsinde erkek çıktı, bir tanesi kız olaydı ya:KK45:
Zaten doktorda en baştan beri erkek demişti hemde %100 oranla..
Sonra şunu anladımki sen ne yaparsan yap Allah ne dilerse "o" olur..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :KK200:

Tabikide aynen öyle benim daha önceki kızımla oğlumda yaptıgım intelligender tutmuştu kızımda turuncu olmustu :) bundada yazlığa getirdiğim bebek esyalarını eleyip dönerken yanıma alacaktım cinsiyeti netleşmeyince kaldı artık:))

Evet ben ve çevremdeki 7-8 hamilede denedik hepsi tuttu. Hiç bi tepkime olmadı karışımda,16. Haftada da dr kızım olacağını söyledi bir oğlum var gönlümden geçen kızdı
Bende hamileyim denedim bu testi ilk yaptığımda kopürmedi sonra 2 kere daha yaptım diğer günlerde baya köpürdü anlayamadım

Hiçbir tepkime olmadı. Olan var mı ya:)) ben cinsyt ogrenmedn de. Burda gorunce merktan yaptm ama hic kopurckmis gibi de gelmedi
Ben az önce yaptım ve kola gibi bayağı köpürdü, çok şaşırdım 11 haftalık bebeğim, doktor kıza benziyor dedi net olmamakla birlikte, bende hep erkek hissediyorum belirtilerimde o yönde meraktan her şeyi denedim her şey erkek gösteriyor ama doktor kıza benziyor demesi merak konusu oldu,,

X