Karbonat testi ile cinsiyet öğrenme

_MaaVi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2010
461
39
Eski Zamanlarda cinsiyet öğrenmek için kullanılan bir yöntemmiş bu.
Bir tatlı kaşığı kadar karbonat bi kaba konulur. Bir diğer kaba da idrar konulur. İdrar karbonatın üzerine boşaltıldığında kola gibi köpürürse erkek, bir değişiklik olmazsa kız.
Özellikle cinsiyeti netleşmiş olan hamileler deneyip bizim için sonucu yazarsa çok güzel olur.

Bir tatlı kaşığı kadar karbonat bi kaba konulur. Bir diğer kaba da idrar konulur. İdrar karbonatın üzerine boşaltıldığında kola gibi köpürürse erkek, bir değişiklik olmazsa kız.
Özellikle cinsiyeti netleşmiş olan hamileler deneyip bizim için sonucu yazarsa çok güzel olur.

Sen yaptın mı canım artık belli olmuş

Bende denedim bi tepkimë vs olmadı. Galiba kızım geliyo :))

Hiçbir tepkime olmadı. Olan var mı ya:)) ben cinsyt ogrenmedn de. Burda gorunce merktan yaptm ama hic kopurckmis gibi de gelmedi

Yok ben keyfiyeten öğrenmedim:)) meraksızım da azcık:)) bunuda bi denym dedm ama bu teste gore kiz o zmn
Ayy gerçekten imreniyorum böyle doğuma kadar sürpriz olsun cinsiyeti diyenlere :)) Rabbim saglicakla kucaklamayi nasip etsin size insallah.

Bende dusunmuyorum aslinda ogrenmeyi de annemle esimin israrlarina dayanamam sanirim... surpriz olsun bence de fark etmez yani cok keyifli hatta:)
Canim seninki ilk galiba. Ilk olunca insan daha bi heyecenlaniyo. Benim bi oğlum var bakalım bu ne olacak cinsiyeti :)) öyle diyoruz da sağlıklı olsunlar da ister kız ister oglan olsunlar :))

Arkadaşlar ben de yaptım testi, epey köpürdü:)
Ama doktor cinsiyetine kız gibi dedi. Bende kız hissediyorum. Zaten bende hiç biri çıkmadı. Ne Çin takvimi ne Rus takvimi ne yüzük testi ne hücre yenileme testi ne lavabo açıcı testi :KK70::KK70:
Üstelik o kadar para verip cinsiyet testi sipariş verdim, onda da erkek çıktı:KK70:
Ama kızım geliyor :anneadayı:

Arkadaşlar ben de yaptım testi, epey köpürdü:)
Ama doktor cinsiyetine kız gibi dedi. Bende kız hissediyorum. Zaten bende hiç biri çıkmadı. Ne Çin takvimi ne Rus takvimi ne yüzük testi ne hücre yenileme testi ne lavabo açıcı testi :KK70::KK70:
Üstelik o kadar para verip cinsiyet testi sipariş verdim, onda da erkek çıktı:KK70:
Ama kızım geliyor :anneadayı:
Çok tuhaf tersi çıktı demek :)) bu arada hayırlı olsun kızınız maşallah :))

X